Imprumuturi bani cash. Poti lua un credit cu banii in mana?

Sunt sanse sa obtii un imprumut cash de bani atat de la banci cat si de la IFN. Depinde de eligibilitatea ta ce alegi.

Premisele accesarii unui credit cu banii in mana

Pentru a accesa un credit cu banii in mana trebuie sa cauti o institutie finaniciara care ofera astfel de servicii.

Tineti cont ca nu conteaza foarte mult pentur institutiile financiare felul in care va transfera banii si mai degraba nivelul eligibilitatii.

E adevarat ca unele banci sunt reticente in a oferi bani cash, insa, exista si la banci posibilitatea de a opta pentru un imprumut cu banii in mana, fara sa fie nevoie de transfer bancar intr-un cont.

Principalul neajuns al unei astfel de accesari o reprezinta dovedirea veniturilor. In cazul in care nu vei oferi informatii despre contul tau bancar si implicit despre venituri, trebuie sa furnizezi niste acte care sa justifice veniturile tale.

Unele institutii s-ar putea sa considere astfel de imprumuturi de bani cash ca fiind riscante pentru ca nu au posibilitatea sa verifice direct venitul solicitantului.

S-ar putea in unele cazuri, din acest motiv, dobanzile sa fie usor mai ridicate decat la celelalte tipuri de credite.

Pe langa asta, ati putea sa luati in calcul si taxele si comisioanele aferente.

Cu siguranta, pentru a solicita un imprumut cu banii in mana ar fi bine sa pregasesti documente care sa ateste venitul si sa oferi si celelalte informatii necesare pentru stabilirea eligibilitatii de catre institutia financiara.

O astfel de abordare este cautata in special de cei care nu detin un cont bancar, dar si de persoanele care vor sa faca imediat rost de bani, fara sa mai astepte preaprobarea si aprobarea unui imprumut traditional. Cum ar venit, mergi la banca, oferi documentele solicitate, completezi formularele si apoi pleci acasa cu banii basch.

Tipuri de imprumut cash

In Romania exista mai multe tipuri de imprumuturi in numerar sau cash pe care le poti accesa in functie de nevoile si cerintele tale.

Citeste si  Obtinerea unui imprumut de 50.000 de lei de la banci

iata cateva dintre cele mai comune:

Imprumuturi rapide sau de urgenta:

Acestea sunt imprumuturi care se acorda in general intr-un timp foarte scurt, de obicei in cateva ore sau chiar minute.

Sunt concepute pentru situatii de urgenta si pot fi accesate prin intermediul unor companii specializate sau institutii financiare care ofera astfel de servicii.

Imprumuturi cu garantie:

Astfel de imprumuturi necesita furnizarea unei garantii, cum ar fi o proprietate sau un bun valoros, pentru a putea accesa un imprumut mai mare sau cu o rata mai mica.

Putem sa afirmam despre aceste imprumuturi ca pot fi obtinute prin intermediul bancilor sau al altor institutii financiare.

De regula, credite pe termen lung sunt mai ieftine decat microcreditele acordate pe termen scurt.

Imprumuturi de la prieteni sau familie:

Acestea sunt imprumuturi obtinute de la prieteni sau membri ai familiei, fara a fi necesara implicarea unei institutii financiare. Este important sa fii atent la termenii si conditiile acordului si sa iti platesti imprumutul la timp, pentru a evita tensiuni sau conflicte in relatiile personale.

Imprumuturi de la institutii financiare traditionale:

Sunt imprumuturi obtinute de la banci sau alte institutii financiare, care ofera diverse tipuri de credite, inclusiv credite personale sau credite cu garantie. Pot fi accesate in functie de criterii precum venitul, trecutul imprumutatului si scorul de credit.

Indiferent de tipul de imprumut in numerar pe care il alegi, este important sa te asiguri ca iti poti permite sa iti platesti imprumutul la timp si sa alegi o optiune care sa se potriveasca nevoilor si cerintelor tale.

Exista posibilitatea sa accesati de la IFN-urile care acorda credite restantierilor bani cash, unele dintre aceste institutii colaborand cu banilor, astfel incat clientii pot ridica de la ghiseul bancilor banii imprumutati.

Oferte de imprumut cash

CreditPrime – aceasta institutie nebancara promite ca daca accesez un imprumut online putem sa primim banii in aceeasi zi. Cum se procedeaza? Aplici pentru un imprumut si dupa aceea, daca ti se aproba, ptoi ridica banii in numerar de la unul din ghiseele BCR. Pare simplu!

Citeste si  Refuzat de banca? Ce solutii ai?

Credex – IFN – poata lumea a uzit de Credex de cand acordau credite pentru cumparaturi din magazin. Astazi acest IFN ne ofera credite de pana la 10.000 de lei, cash, pe loc, cu posibilitatea de a-i rambursa in 30 de zile fara dobanda.

Ferratum Bank – iata si o banca cu oferta de imprumut cu banii cash. Cei de la Ferratum se numara printre bancile tinere permisive. Aceasta banca acorda credite rapide in numerar. Poti solicita pana la 19.000 de lei cu rambursare in rate lunare.

TBI Bank – o alta banca ne promite un imprumut de nevoi personale cu banii oferit in numerar. Produsul lor este unul chiar sugestiv pentru subiectul nostru de interes de astazi – Creditul Cash Zero. Creditul Cash Zero ofera sume de pana la 15.000 de lei, cu dobanda 0 in primele 4 luni. Rambursarea se face pe perioade de pana la 48 de luni.

OTP Bank – acorda la randul ei credite cash pe perioade scurte de timp. Aceasta facilitate este valabila doar pentru corporatii, dar e bine sa stim ca exista. Pana la urma si persoanele juridice au nevoie de ajutor la un moment dat. Avantajele majore ale acestui serviciu este ca iti poate asigura fluidizarea platilor catre furnizori, iti permite o reactionare rapida la ritmul de crestere al vanzarilor si nu in ultimul rand, iti asigura continuitatea activitatii curente.

Care este procedura de a accesa un credit in numerar?

Procedura de accesare a unui credit in numerar poate varia in functie de institutia financiara de la care doresti sa obtii imprumutul. In general, procedura poate fi urmatoarea:

Identificarea institutiei financiare: Identifica institutia financiara de la care doresti sa obtii creditul si verifica criteriile de eligibilitate.

Completarea cererii de credit: Completeaza cererea de credit si furnizeaza informatiile si documentele necesare, cum ar fi actul de identitate, documente care atesta venitul si cheltuielile si altele.

Citeste si  Solutii de finantare ieftine pentru cei cu scoring slab

Evaluarea creditului: Institutia financiara va evalua cererea ta de credit si va verifica informatiile furnizate.

Aprobarea creditului: Daca indeplinesti criteriile de eligibilitate si institutia financiara este multumita de evaluarea ta, creditul poate fi aprobat. In acest caz, vei primi o oferta cu termenii si conditiile imprumutului.

Semnarea contractului: Dupa ce ai acceptat oferta de credit, semneaza contractul si furnizeaza informatiile necesare, cum ar fi numarul de cont bancar, pentru ca banii sa poata fi transferati.

Primirea banilor: Dupa ce contractul este semnat, banii vor fi transferati in contul tau bancar sau iti vor fi inmanati in numerar, in functie de preferintele si optiunile disponibile.

Este important sa citesti cu atentie termenii si conditiile contractului si sa intrebi orice intrebare sau sa obtii clarificari inainte de a semna contractul. De asemenea, asigura-te ca iti poti permite sa iti platesti imprumutul la timp si ca ai o strategie de rambursare a imprumutului.

Nu incheiem inainte de va spune ca mai sunt si alte oferte prin care putem face rost de bani imprumut cash.

Aceste oferte la care ne referim le gasiti la Casele de Amanet. De la amanet poti pleca cu banii in mana, daca esti dispus sa lasi un bun de valoar drept garantie.

Related Posts

Add Comment