IFN-uri care acorda imprumuturi in mai putin de 24 de ore

Last update: iunie 28, 2021

Care sunt societatile nebancare de la care poti accesa un credit in mai putin de 24 de ore? Ce conditii se cer?

Lumea se schimba, evolueaza intr-un ritm accelerat, tehnologia avanseaza si ea ametitor de repede. Provocarile noilor evolutii tehnologice sunt de-a dreptul criptice pentru multi dintre noi.

Daca Leonardo da Vinci visa la aparate de zbor, lumea astazi isi imagineaza orase populate de roboti si hrana sub forma de pilule.

Cine si-ar fi inchipuit cu 20 de ani in urma ca vom petrece astazi atat de mult timp pe retelele de socializare, ca vom fi dependenti de telefoane mobile si ca calculatorul ni se va parea ceva banal?!

In conditiile noii revolutii industriale, in care oamenii au inceput sa se deplaseze din ce in ce mai repede dintr-un punct in altul pe glob, cand tehnologia a transformat SF-ul de ieri in realitatea de azi, este normal ca oamenii sa-si doreasca servicii si produse din ce in ce mai facile si mai rapide.

Imi amintesc cat de revolutionar a fost in piata creditul online adus de IFN-uri!

Cat de circumspecti erau clientii acestor societati la acel moment! Si iata ca ne gasim astazi intr-un moment in care creditele online au prins o viteaza greu de imaginat cu cativa ani in urma, iar oamenii sunt din ce in ce mai dornici de a-si simplifica viata si de a nu mai pierde timpul.

S-au schimbat multe in ultimii ani, si nu doar la nivel de tehnologie, s-au schimbat multe si la nivel de mentalitate.

Astazi exista meserii care nu existau cu cativa ani in urma. Timpul este mult mai pretios. Oamenii prefera sa-si petreaca timpul intr-un mod relaxant, nu sa-l piarda cu drumuri la banci si stat la cozi la ghisee.

Care sunt recordurile de accesare la IFN-uri?

Suntem in era vitezei si rapiditatea este punctul forte al oricarui produs si serviciu. Lipsa timpului ne da batai de cap. Facem multe ca sa economisim timp.

Citeste si  Credit fara verificare in Biroul de Credit

Cand au aparut IFN-urile in piata romaneasca, oamenii erau circumspecti. Astazi, acestia sunt mult mai deschisi si mult mai increzatori.

Sunt multi care prefera sa se imprumute de la societatile nebancare pentru ca obtin banii mult mai rapid astfel.

Institutiile Financiare Nebancare din piata romaneasca s-au dezvoltat si ele mult. Au evoluat si ca numar si din punct de vedere al comportamentului.

Cu certitudine IFN-urile au devenit mult mai populare in ultimii ani. Conditiile facile de imprumut si timpii scurti de acordare ai creditelor au dus la aceasta popularitate crescanda.

Principalul atu al IFN-urilor il reprezinta timpul scurt de acordare al imprumuturilor.

Exista concurenta in piata nebancara vis-a-vis de timpii de acordare. In ultimii doi ani au intrat si bancile in acest carusel al vitezei de acordare.

Sunt IFN-uri care se lauda ca iti dau banii in 2 ore, altele in maxim 12, ori in maxim 24 de ore.

Costa mai mult imprumuturile rapide?

Accesarea unui imprumut rapid are de regula ca scop rezolvarea unor probleme de reala urgenta. Sunt multe situatii in care, ramanand fara bani, oamenii incearca sa-i obtina printr-un imprumut.

Cand lucrurile se precipita, s-ar putea sa nu fii multumit cu timpii de acordare oferiti de bani si sa-ti convina foarte mult ceea ce-ti ofera IFN-urile.

Cand ai o nevoie acerba de bani si nu stii cum sa-i obtii, ai varianta de a accesa credite nebancare.

Exista tot felul de produse in portofoliul IFN-urilor: poti imprumute sume mari ori mici, poti accesa pe termen scurt ori lung, poti sa apelezi la produse fara garantii ori cu garantii, poti accesa un card de credit ori o descoperire de cont, poti daca vrei sa-ti lasi masina drept gaj pentru a obtine un imprumut etc.

De asemenea, in functie de faciltatile de acordare exista tot felul de optiuni pe care le au clientii: credit fara vechime, fara loc de munca, accesare prin telefon ori prin SMS, cu scoring negativ in Biroul de Credit, credite fara verificare CRB etc.

Citeste si  Cum poate accesa un credit pe net o persoana?

Accesarea unor imprumuturi in mai putin de 24 de ore nu mai este o problema la IFN-uri. Foarte putine IFN-uri se ‘laude’ cu intervale mai lungi de acordare pentru produsele lor.

O astfel de creditare rapida iti poate rezolva problema la un moment dat. Fie ca ai nevoie de o suma de bani pentru cheltuieli medicale, poate de platit o factura de utilitati mai mare, ori ai de platit o amenda ca te-a prins radarul, exista situatii in care ramanem fara bani si neavand de unde sa-i obtinem intr-un timp atat de scurt, apare necesitatea iminenta pentru un imprumut.

Beneficiile creditelor rapide acordate online

Avantajul imprumuturilor rapide online, pe langa ca pot fi accesate intr-un timp mai scurt de 24 de ore, este ca vin si cu o serie de facilitati pentru clienti:

 • acte mai putine
 • conditii mai usoare
 • se accepta o gama mai larga de venituri
 • vechimea in munca este conditie de eligiblitate doar in cazul creditelor de nevoi acordate pe termen lung
 • scoringul din BC nu este luat in considerare in toate cazurile.
 • nu se verifica veniturile la ANAF (se cere un extras de cont bancar de la banca unde iti incasezi veniturile).

Sunt multe tipuri de credite oferite de IFN-uri prin care poti obtine rapid banii in mai putin de 24 de ore.

Iata care sunt IFN-urile de la care puteti accesa un imprumut rapid in mai putin de 24 de ore

 • Viva Credit – ofera imprumuturi de maxim 2.000 de lei pentru perioade de pana la 5 ani. Acest IFN promite ca putem obtine banii in 2 ore (!!!) de la accesare daca suntem in timpul programului de lucru; suport@vivacredit.ro – telefon 021 303 0080, 0372 402 500.
 • CreditFix – ofera doua tipuri de produse, unul pe termen scurt de 62 de zile, in cuantum de maxim 2.000 de lei, iar altul pentru maxim 12 luni in cuantum de pana la 10.000 lei. contact@creditfix.ro – telefon 0374.475.000.
 • Credius acorda pana la 50.000 de lei pentru perioade de la 12 la 60 de luni. Si acest IFN ne informeaza ca putem obtine banii in mai putin de 24 de ore de la accesare. salut@credius.ro – telefon 031 9005.
 • iCredit iti da ca interval de acordare a banilor (intre 500 si 10.000 de lei pentru maxim 18 saptamani) in 24 de ore. office@icredit.co.ro – telefon 031 7171 100.
 • CreditPrime ofera un credit in valoare de maxim 4000 de lei pe 24 de luni, iar daca achiti in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Informatii detaliate poti solicita prin email la info@creditprime.ro, telefon 0316 400 600.
Citeste si  Te intereseaza un credit rapid nebancar prin telefon sau online?

Acestea sunt cateva dintre IFN-urile care acorda imprumuturi in mai putin de 24 de ore in 2020. Accesarea la toate se face online (la unele excluusiv online, la altele se poate face si de la sediu, ori prin telefon).

(Visited 82 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment