IFN-uri care te imprumuta in mai putin de 24 de ore

Nevoile te imping sa faci rost de bani intr-un timp scurt? Doresti un credit in 24 de ore sau mai putin? Care sunt conditiile de accesare, actele necesare si costurile?

Cauti sa obtii un imprumut in mai putin de 24 de ore? Ei bine, avem vesti bune pentru tine! Majoritatea institutiilor financiare ofera imprumuturi in aceeasi zi. Acestea sunt rapide si usor de obtinut si pot fi folosite pentru orice tip de nevoi (nenominale): de la achitarea datoriilor la cardul de credit pana la achizia unei centrale termice ori a unui laptop performant.

Dar nu toti creditorii sunt la fel. Daca doriti sa faceti rost de niste bani rapizi cat mai curand posibil, atunci este important sa va documentati si abia apoi sa apelati la un creditor.

Atunci cand va aflati intr-o situatie dificila, este tentat sa apelezi la un imprumut pana la salariu ori alta forma de creditare pe perioade reduse de timp.

Daca aveti nevoie de bani rapid, exista solutii: puteti solicita un imprumut de nevoi personale online de la o banca sau de la IFN – depinde de eligibilitatea voastra.

Ai certitudinea ca poti obtine un imprumut in mai putin de 24 de ore?

Ontinerea de la IFN a unui credit in 24 de ore sau mai putin a devenit o operatiune destul de rapida si la indemana oricarei persoane ce detine un gadget conectat la internet.

Lumea se schimba, evolueaza intr-un ritm accelerat, tehnologia avanseaza si ea ametitor de repede. Provocarile noilor evolutii tehnologice sunt de-a dreptul criptice pentru multi dintre noi.

Daca Leonardo da Vinci visa la aparate de zbor, lumea astazi isi imagineaza orase populate de roboti si hrana sub forma de pilule.

Cine si-ar fi inchipuit cu 20 de ani in urma ca vom petrece astazi atat de mult timp pe retelele de socializare, ca vom fi dependenti de telefoane mobile si ca calculatorul ni se va parea ceva banal?!

In conditiile noii revolutii industriale, in care oamenii au inceput sa se deplaseze din ce in ce mai repede dintr-un punct in altul pe glob, cand tehnologia a transformat SF-ul de ieri in realitatea de azi, este normal ca oamenii sa-si doreasca servicii si produse din ce in ce mai facile si mai rapide.

Despre creditul acordat in mai putin de 24 de ore

Imi amintesc cat de revolutionar a fost in piata creditul online adus de IFN-uri!

Cat de circumspecti erau clientii acestor societati la acel moment! Si iata ca ne gasim astazi intr-un moment in care creditele online au prins o viteaza greu de imaginat cu cativa ani in urma, iar oamenii sunt din ce in ce mai dornici de a-si simplifica viata si de a nu mai pierde timpul.

Citeste si  Credite de consum de la Mikro Kapital

S-au schimbat multe in ultimii ani, si nu doar la nivel de tehnologie, s-au schimbat multe si la nivel de mentalitate.

Astazi exista meserii care nu existau cu cativa ani in urma. Timpul este mult mai pretios. Oamenii prefera sa-si petreaca timpul intr-un mod relaxant, nu sa-l piarda cu drumuri la banci si stat la cozi la ghisee.

Un credit acordat in cateva ore de la accesare nu mai este deloc un produs greu de gasit. Astazi sunt multe IFN-uri care se mandresc cu timpii scurti de accesare.

S-au atins niste intervale de aprobare si de virare a banilor deosebit de mici.

Unele societati nebancare promit transferul banilor in cont chiar si in doua ore de la aprobarea creditului.

Exista IFN-uri care mizeaza pe aceste acordari de urgenta, imbunatatindu-si in continuu timpii de acordare si simplificandu-si pe cat posibil procesul de accesare.

Care sunt recordurile de accesare la IFN-uri?

Suntem in era vitezei si rapiditatea este punctul forte al oricarui produs si serviciu. Lipsa timpului ne da batai de cap. Facem multe ca sa economisim timp.

Cand au aparut IFN-urile in piata romaneasca, oamenii erau prudenti. Astazi, acestia sunt mult mai deschisi si mult mai increzatori.

Sunt multi care prefera sa se imprumute de la societatile nebancare pentru ca obtin banii mult mai rapid astfel.

Institutiile Financiare Nebancare din piata romaneasca s-au dezvoltat si ele mult. Au evoluat si ca numar si din punct de vedere al comportamentului.

Cu certitudine IFN-urile au devenit mult mai populare in ultimii ani. Conditiile facile de imprumut si timpii scurti de acordare ai creditelor au dus la aceasta popularitate crescanda.

Principalul atu al IFN-urilor il reprezinta timpul scurt de acordare al imprumuturilor.

Exista concurenta in piata nebancara vis-a-vis de timpii de acordare. In ultimii doi ani au intrat si bancile in acest carusel al vitezei de acordare.

Sunt IFN-uri care se lauda ca iti dau banii in 15 minute, in 2 ore, altele in maxim 12 ori in maxim 24 de ore.

Costa mai mult imprumuturile rapide acordate in 24 ore?

Accesarea unui imprumut rapid in 24 de ore are de regula ca scop rezolvarea unor probleme de reala urgenta. Sunt multe situatii in care, ramanand fara bani, oamenii incearca sa-i obtina printr-un imprumut.

Cand lucrurile se precipita, s-ar putea sa nu fii multumit cu timpii de acordare oferiti de banci si sa-ti convina foarte mult ceea ce-ti ofera IFN-urile.

Citeste si  Pot lua un credit cu intrerupere de activitate in ultimul an?

Sunt situatii in viata cand efectif nu ai cum sa obtii rapid o suma de bani. Acestor situatii le sunt adresate astfel de produse financiare – microcreditele. Microcreditul este un produs financiar ce se acorda in cuantum scazut, de la 100 la 4.000 de lei, pentru perioade scurte de timp, de pana la cateva luni, maxim un an.

Exista tot felul de produse in portofoliul IFN-urilor: poti imprumute sume mari ori mici, poti accesa pe termen scurt ori lung, poti sa apelezi la produse fara garantii ori cu garantii, poti accesa un card de credit ori o descoperire de cont, poti daca vrei sa-ti lasi masina drept gaj pentru a obtine un imprumut etc.

De asemenea, in functie de faciltatile de acordare exista tot felul de optiuni pe care le au clientii: credit fara vechime, fara loc de munca, accesare prin telefon ori prin SMS, cu scoring negativ in Biroul de Credit, credite fara verificare CRB etc.

Accesarea unor imprumuturi in mai putin de 24 de ore nu mai este o problema la IFN-uri. Foarte putine IFN-uri se ‘lauda’ cu intervale mai lungi de acordare pentru produsele lor.

O astfel de creditare rapida iti poate rezolva problema la un moment dat. De exemplu, sunt cazuri in care ai un deces in familie sau ai o urgenta medicala sau poate ai nevoie de o suma de bani pentru a plati o factura de utilitati mai mare.

Beneficiile creditelor rapide acordate online

Avantajul imprumuturilor rapide online, pe langa ca pot fi accesate intr-un timp mai scurt de 24 de ore, este ca vin si cu o serie de facilitati pentru clienti:

 • acte mai putine
 • conditii mai usoare
 • se accepta o gama mai larga de venituri
 • vechimea in munca este conditie de eligiblitate doar in cazul creditelor de nevoi acordate pe termen lung
 • scoringul din BC nu este luat in considerare in toate cazurile.
 • nu se verifica veniturile la ANAF (se cere un extras de cont bancar de la banca unde iti incasezi veniturile).
credit in 24 ore

Sunt multe tipuri de credite oferite de IFN-uri prin care poti obtine rapid banii in mai putin de 24 de ore.

Dezavantajele acestor imprumuturi

Pe de-o parte sunt costurile aferente sumei imprumutate care sunt mari in comparatie cu produsele aflate in portofoliul bancilor.

Si cand spunem mari, vorbim de dobanzi de ordinul a 3000 – 5000% DAE, in unele cazuri chiar mai mari. Comparand cu dobanzile practicate de banci pentru creditele de nevoi personale, care ating dobanzi de 8 – 15% DAE, ne dam seama ce diferente mari sunt.

Citeste si  Am nevoie imediat de 10.000 lei imprumut

Din fericire, termenii de acordare ai microcreditelor nu sunt mari, deci, nu vei ajunge sa platesti dobanzi anuale decat daca ai penalizari.

Si, venind vorba de penalizari, acestea sunt si ele la fel de mari precum costurile de baza ale creditelor nebancare.

Daca nu ai incotro si trebuie sa accesezi un astfel de credit, bine ar fi sa nu reesalonezi si sa-l rambursezi la timp.

Daca nu vei rambursa la timp, vei fi pasibil sa platesti penalizari usturatoare. Aceste panalizari vor urca suma datorata deosebit de mult.

Sunt cazuri in care de la un imprumut de cateva sute de lei s-a ajuns la o datorie de cateva mii de lei pentru o intarziere mai lunga de timp.

Asadar, principalele dezavantaje ale microcreditelor acordate rapid sunt: dobanzile si penalizarile.

Iata care sunt IFN-urile de la care puteti accesa un imprumut rapid in mai putin de 24 de ore

 • Viva Credit – ofera imprumuturi de maxim 20.000 de lei pentru perioade nedeterminate. Acest IFN promite ca putem obtine banii in 2 ore (!!!) de la accesare daca suntem in timpul programului de lucru; suport@vivacredit.ro – telefon 021 303 0080, 0372 402 500.
 • CreditFix – si-a uniformizat ofertele: in trecut avea 2, cu valoari diferite, astazi au o singura linie de credit cu termen de valabilitate nelimitata si contract incheiat pe 5 ani. contact@creditfix.ro – telefon 0374.475.000.
 • Credius acorda pana la 50.250 de lei pentru perioade de la 6 la 60 de luni. Si acest IFN ne informeaza ca putem obtine banii in mai putin de 24 de ore de la accesare. salut@credius.ro – telefon 031 9005.
 • iCredit iti da ca interval de acordare a banilor (intre 500 si 10.000 de lei pentru maxim 18 saptamani) in 24 de ore. office@icredit.co.ro – telefon 031 7171 100.
 • CreditPrime ofera un credit in valoare de maxim 10.000 de lei pe 24 de luni, iar daca achiti in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Informatii detaliate poti solicita prin email la info@creditprime.ro, telefon 0316 400 600.

Acestea sunt cateva dintre IFN-urile care acorda imprumuturi in mai putin de 24 de ore in 2023. Accesarea la toate se face online (la unele excluusiv online, la altele se poate face si de la sediu, ori prin telefon).

Institutiile financiare pe care noi vi le-am prezentat sunt unele dintre cele mai vizibile din piata. Voi puteti insa sa alegeti sa va imprumutati la institutia care vi se pare cea mai avantajoasa pentru voi. Sunt peste 160 de IFN-uri inregistrate la BNR, deci aveti de unde alege.

Related Posts

Add Comment