Suma maxima pe care o poti solicita de pe internet?

Stii care este cea mai mare suma de bani pe care o poti imprumuta de la societatile care acorda credite in mod digital? Tine cont de aceste sfaturi.

In cazurile IFN-urilor, se stie ca produsele accesibile digital nu-ti dau accesul la sume prea mari de bani.

Cand vine vorba de banci, s-ar putea sa nu-ti permita venitul, gradul de indatorare si scorul de client sa imprumuti atat cat ti-ai dori.

Dar, daca nu luam in calcul piedicile inerente in cazul unei accesari, cei interesati de obtinerea unui imprumut digital, au la indemana multe variante de sume.

Cand mergi la banca pentru a primi un credit, e mai simplu sa aflii cat de mare este suma pe care o poti contracta. Asta se intampla pentru ca bancile pot afla destul de repede cum stai cu eligibilitatea.

La IFN-urile ce acorda bani imprumut digital, nu vei gasi sume mari, de ordinul a zeci de mii de lei, dar daca ai o problema urgenta ce nu suporta amanare si poti rezolva cu o suma mica de bani, ti-ai gasit rapid solutia.

Cauti cele mai bune credite digitale?

Noi de-a lungul timpului am analizat o sumedenie de oferte, deci puteti sa va faceti o idee despre ceea ce gasiti in piata comparandu-le.

Sunt sanse mari sa faci rost de bani imprumut fara sa te deplasezi de acasa, mai ales daca ai venituri salariale ce pot fi verificate usor si rapid la ANAF.

Nici nu ne-am fi imaginat cu cativa ani in urma ca vor aparea imprumuturi cu acordare in catteva ore, fara sa ti se mai ceara adeverinta de venit – un act costisitor are intarzia mult financiarea.

Stiti si voi ca la IFN-uri cererea de imprumut se aproba foarte rapid, in functie de trecutul tau de creditare si de bonitatea actuala.

Bancile au devenit insa si ele mult mai flexibile pe partea de investigatie a capacitatii de rambursare a clientilor. Plus de asta, marseaza mult pe acordarile de pe internet in ultima perioada.

Citeste si  Imprumuturi noi pentru clienti vechi. Alternative simple.

Ca sa aplici virtual, fie la banca, fie la IFN, n-ai decat sa completezi un formular, sa alegi suma si perioada dorita si sa executi o simulare pentru a vedea cam ce rata vei avea de plata. Fireste ca numele nu sunt tocmai batute in cuie, mai ales cand vine vorba de dobanda variabila, dar cu siguranta iti vei face o idee clara asupra efortului financiar la care vei fi supus dupa semnarea contractului.

Ce suma poti imprumuta de la IFN?

Si societatile nebancare, ca si bancile, au varii oferte, fiecare adresandu-se unei anumite categorii de persoane ori unei anumite categorii de nevoi.

Exista ceea ce se cheama credite pe termen lung, caz in care sumele pe care le ai la dispozitie sunt destul de mari (Happy Credit – 250.000 de lei – credit cu garantie imobiliara, Easy Credit – 900.000 tot produs cu garantie imobiliara, Claret – 900.000 credit de nevoi cu garantie imobiliara).

Exista, pe de alta parte creditele rapide de nevoi, cele recunoscute datorita conditiilor permisive de imprumut (Credius – care este un IFN cu conditii laxe de creditare de la care poti imprumuta totusi sume mai mari – 50.200 de lei, Viva Credit – are o linie de credit cu un maxim de 20.000 de lei, Provident – care si-a modificat limita de creditare in ultima perioada, aceasta ajungand la 15.000 de lei, Simplu Credit – 20.000 de lei maxim, FixCredit – 10.000 de lei maxim, Ferratum – 10.000 de lei cea mai mare valoarea a imprumuturilor lor, Hora Credit – pana la 10.000 de lei).

Imprumuturile digitale acordate in cateva ore nu permit accesarea unor sume mari de bani. Avantajul lor principal este eligibilitatea scazuta admisa si primirea urgenta a banilor. In aceasta categorie regasim: Viaconto – poti accesa pana la 4.000 de lei, Mobilo Credit acorda pana la 4.000 de lei maxim, Viva Credit -creditul rapid de 3.000 de lei maxim, SmileCredit – 2.000 de lei imprumutul maxim etc. Daca v-ati propus accesarea unui credit fulger online, in aceasta categorie ar trebui sa gasiti creditorul potrivit.

Citeste si  Pensionarii de peste 70 de ani se pot imprumuta?

Care este imprumutul maxim ce poate fi contractat de la banci?

Bancile sunt pe cat de restrictive cu conditiile de finantare, pe atat de darnice cu plafonul maxim acordat.

Cu alte cuvinte, la banci gasesti imprumuturi mari si le poti accesa daca ai o bonitate superioara.

Nu vom lua in discutie cazul creditelor garantate acordate de banci, pentru ca subiectul este mult prea amplu, ci ne referim exclusiv la credite fara garantii.

Iata, asadar cam care sunt platfoanele maxime la banci pe segmentul de credite de nevoi fara garantii: BCR – 110.000 lei prin George 100% digital credit, Banca Transilvania – maxim 5.000 de euro echivalent in lei acordarea online, First Bank acorda un credit de maxim 141.000 de lei, Alpha Ban – cu un plafon de maxim 20.000 de euro, ING Bank – 125.000 de lei, Raiffeisen – maxim 20.000 de euro echivalent in lei etc.

Related Posts

Add Comment