Credit fulger cu aprobarea online: 5 minute, 60 minute, 12 ore

Last update: septembrie 20, 2021

Afla azi cum poti intra in posesia unui credit fulger aprobat online. In functie de urgenta ta, poti accesa in 5 minute, 60 minute, 2 ore ori 12 ore.

Sunt cateva firme nebancare cu recorduri in privinta timpilor de acordare. Cerintele pietei sunt din ce in ce mai evidente in aceasta directie.

Clientii isi doresc sa rezolve repede accesarea unui credit, institutiile financiare conformandu-se acestor doleante.

Credit fulger online? Etapele accesarii

Vestea buna este ca vin din urma si cateva banci, banci care ofera posibilitatea accesarii unui credit online, fara deplasari.

Unele IFN-uri ofera credite pe loc, in acest caz accesarile realizandu-se online ori prin telefon.

La nivelul anului 2021 este aproape o formalitate sa accesezi un credit de nevoi fara garantii.

Persoanele aflate in cautarea unui credit fulger, au toate sansele sa-l gaseasca in portofoliul societatilor nebancare ce ingaduie accesarea online.

Ce sume ai la dispozitie?

Cei care vor un credit de nevoi cu rate fixe nu trebuie sa faca dovada veniturilor, multe dintre societatile ce ofera astfel de produse investigand veniturile prin intermediul ANAF.

In general, cei care se imprumuta pentru nevoi urgente, nu acceseaza sume mari de bani. De regula, astfel de credite rapide variaza intre 500 si 5.000 de lei.

credit fulger cu aprobare online

Printre avantajele unei astfel de forme de imprumut se numara rapiditatea cu care societatea raspunde nevoilor tale. Un operator al societatii iti va ghida pasii in privinta accesarii, deci nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu te vei descurca cu formularele.

Tu trebuie sa te asiguri ca indeplinesti conditiile de eligibilitate astfel incat sa te incadrezi imprumutului dorit.

In cat timp poti obtine banii?

Completarea ulterioara a formularelor nu este deloc dificila, chiar daca esti la prima accesare. Si in cazul in care nu te descurci, poti solicita asistenta.

Unele IFN-uri promit obtinerea banilor in 15 minute, ori solicitari cu un singur click.

Exista si varianta de 60 minute, de 2 ore, 12 ore, 24 de ore, ba chiar si de 48 de ore.

De regula, durata mai lunga de timp insemana o verificare mai atenta din partea institutiilor financiare.

Cine acoda un astfel de credit?

Intre institutiile financiare vizibile care se incadreaza acestui tipic de accesare se regasesc: Fast Finance, CrediFix, Mozipo, Ocean Credit, Smile Credit, Viva Credit etc.

Sunt si unele banci la care puteti apela pentru un credit rapid in aceeasi zi.

Cateva banci din piata au inceput sa ofera credite exclusiv online, unele doar clientilor deja existenti, altele si celor noi.

Aveti sansa sa obtineti un imprumut fulger aprobat online atat de la IFN-uri cat si de la banci, depinde mult de nivelul vostru de eligibilitate.

IFn-urile care promit cele mai rapide accesari din piata si aparante se si tin de cuvant sunt: Viva Credit si Ferratum Money.

De ce ar dori cineva un astfel de produs?

In esenta, oamenii se grabesc cu accesarea atunci cand au probleme urgente de rezolvat.

Sunt variate situatiile in care poti dori sa imprumuti o suma de bani. De exemplu, o urgenta medicala, o factura neplatita, cheltuieli generate cu scolarizarea copiilor etc.

Sunt si persoane care, ramanand in urme cu ratele la banca, se imprumuta pentru a-si achita restantele.

Indiferent de institutia financiara careia va adresati, fie IFN, fie banca, este important sa respectati toate aspectele contractuale. Nu exagerati cu sumele solcitate, pentru ca banii va trebui sa-i rambursati pana la urma impreuna cu dobanda aferenta.

Citeste si  Poti obtine o refinantare daca esti in Biroul de Credit in 2021?

Cine apeleaza la astfel de credite?

Am observat ca multe persoane aflate la limita disperarii vor sa imprumute bani. De cele mai multe ori, cand esti disperat sa faci rost de bani e posibil sa-ti scape unele aspecte importante legate de produsul dorit. Plus ca, nu ne putine ori oamenii imprumuta mai mult decat au nevoie (dupa ideea „sa fie acolo”). Va sfatuiesc sa imprumutati atat cat aveti nevoie, tinand cont si de valoarea ulterioara a ratelor raportata la venitul vostru lunar.

Daca ai o eligibilitate buna, poate ar fi mai bine sa apalezi la credite acordate pe perioade mai mari de timp, astfel incat costurile asociate sa nu fie prea mari. Ori poate va incadrati cerintelor impuse de banci, iar atunci costurile sunt si mai mici.

Evitati graba la orice accesare, indiferent de institutia financiara aleasa. O fi el credit fulger acordat online, o fi el in stare sa va rezolv problemele actuale, insa, nu pierdeti din vedere faptul ca va trebui sa-l rambursati.

Aplica online pentru un imprumut – care sunt pasii?

Procedura de accesare a unui credit online este una destul de simplista, dar care variaza de la o institutie la alta.

Am prezentat pe larg de exemplu oferta celor de la Viva Credit, am vorbit despre imprumuturile oferite de cei de la Credit Fix, v-am prezentat si produsele aflate in portofoliul Ferratum, despre Mozipo am vorbit pe larg prezentandu-va chiar in detaliu portofoliul acestui IFN. Si nu ne-am limitat doar la aceste firme, la noi veti gasi informatii si despre iCredit, despre imprumuturile Credius, am realizat chiar un ghid al clientului Provident. V-am vorbit pe larg despre cardul de credit Axi, dupa cum am analizat la timpul ei si descoperirea de cont a celor de la Ocean Credit.

Tinand cont ca nu doar accesarea difera, ci si sumele oferite si perioadele de contractare, odata ce v-ati hotarat asupra acestor aspecte si mergeti drept la tinta catre o societate financiara, o sa urmari indicatiile oferite de aceasta.

De principiu, pasii unei accesari sunt stabiliti pe platformele online ale societatilor financiare. Multe dintre ele ofera si posibilitatea de a discuta in direct cu un consultant (in timpul programului de lucru), asa incat daca intampinati probleme sa le puteti rezolva pe loc.

In timp noi am analizat ofertele multora dintre societatile financiare nebancare din Romania, asadar, daca aveti nevoie de informatii suplimentare va putem ajuta si noi.

Societati ce au in portofoliu un credit urgent fulger

Sunt cateva IFN-uri la care poti apela cand ai o urgenta ce nu suporta amanare.

Costurile nu sunt mici, de aceea trebuie sa iti analizezi bine situatia.

Credit fulger de la Viva Credit

Cei de la Viva Credit vin spre noi cu un produs de tip fulger, promitandu-ne ca vom primi bani in 2 ore de la accesare.

Daca accesati in timpul programului, sa zic la ora 9, pana la 11 veti avea banii in cont. Transferul banilor facandu-se in cel mult 60 de minute.

Pentru accesarea acestui credit 100% online nu este nevoie de deplasari, de unde si deducerea logica ca acesta este un credit fulger aprobat online.

Clientii care sunt la prima accesare pot beneficia de dobanda 0 la primul imprumut, pentru primele 30 de zile de credit.

Linia de creditare de la Viva este permisiva, fiind la dispozitia persoanelor ce obtin venituri din salariu ori din pensie.

Citeste si  Te intereseaza un credit rapid nebancar prin telefon sau online?

Pentru a solicita online un credit de la Viva Credit puteti suna la numarul de telefon 021 303 0080, ori puteti sa le trimiteti un email la adresa suport@vivacredit.ro.

Creditul fulger aprobat online CreditFix

Ca sa obtii un credit fulger aprobat online de la CreditFix este destul de simplu. Nu ai nevoie de programare, nu trebuie sa faci drumuri si nici nu te vei lovi de o birocratie complicata.

In mai putin de 24 de ore de la solicitare vei primi banii in cont.

Ca sa accesezi trebuie sa ai un venit de minim 500 lei astfel incat sa te incadrezi unui credit fulger nebancar oferit de acest IFN.

Pentru obtinerea imprumutului poti sa aplici online ori poti suna la teleon 0374 475 000, iar daca mai ai nelamuriri poti sa le trimiti un email la aresa contact@credtifix.ro.

Credit fulger cu aprobare in cateva minute Credius

Cei de la Credius sunt mai cu dara de mana cum se spune popular. Asta pentru ca limita lor maxima de accesare este de 50.000 de lei.

Accesarea este conditionata de existenta unei vechi de cel putin o luna in munca, de varsta de 18 ani si de domiciliul in Romania.

Contractul se va face online printr-o simpla introducere a unui cod pe care il vei primi prin SMS.

Beneficiul de a primi banii in 5 minute de la aprobare si accesarea simpla pe internet fac din acest produs un tip credit fulger aprobat oline.

Pe deasupra ai la dispozitie si sume mai mari de bani, in cazul in care planurile tale au o alta anvergura.

Pentru ca v-am prezentat 3 oferte din zona nebancara, mergem in continuare si in zona bancilor, oferindu-va si de aici cateva variante.

Creditul fulger pe repede inainte de la ING Bank

ING Bank va ofera posibilitatea accesarii din aplicatia Home’Bank, daca sunteti clientul acestei institutii.

Banii ii obtii pe loc, fara documente de venit.

Poti imprumuta pana la 125.000 de lei.

Ca sa afli daca te incadrezi banca iti pune la dispozitie un calculator credit de nevoi personale unde in urma introducerii datelor solicitate vei afla exact cat poti imprumuta, ce rate vei plati, care sunt costurile aferente.

Din aplicatia ING Home’Bank orice client al acesti banci poate accesa un credit fulger online fara drum la banca.

Credit fulger aprobat online Ferratum Bank

Aceasta este o banca aparuta recent in piata, ea fiind in trecut o respectabila institutie financiara nebancara.

Din fericire pentru clientii sai prezenti si viitori conditiile sunt in continuare destul de permisive, de unde si ideea noastra de a o enumera in acest articol.

Un credit fulger aprobat online de la Ferratum Bank este o treaba de 10 minute minim si de 2 ore maxim.

Durata depinde mult daca ai mai accesat in trecut credit la aceasta banca.

Daca esti client aflat la cel putin a doua accesare, procedura este deosebit de simpla; poti rezolva simplu cu un mesaj online adresat pe platforma bancii ori chiar cu un SMS.

Suma dorita de bani poate fi virata in cont ori poate fi ridicata de la ghiseul bancii.

Poti imprumuta intre 200 si 1900 daca esti la prima accesare si pana la 19.000 daca esti client vechi.

Aceasta banca si-a facut o devizia din acordarea unui credit pe loc.

Credit fulger online pentru cei raportati la BC?

Daca ar fi sa analizam strict din punct de vedere al istoricului de credite, bancile nu sunt obligate sa refuze restantierii.

Citeste si  Imprumut IFN pe 5 ani - solutii cu rambursare in rate

Exista totusi o politica a BNR cu privire la protectia consumatorilor, indeosebi pe partea de contractare. Contractele trebuie sa fie clare si usor de inteles de catre beneficiar.

Conditiile de acorda in acest caz trebuie sa fie in limitele legale si in acord cu reglementarile prudentiale impuse de BNR.

Am observat ca exista o tendinta in piata legata de permisivitatea accesarilor, atat la IFN-uri cat si la banci.

Numarul persoanelor raportate la BNR pentru neplata unor rate trecute este destul de ridicat, fapt ce face atractica aceasta plaja de clienti.

Bancile fac exceptii pentru sume mici datorate si pentru perioade mai mici de intarzieri.

De exemplu, daca ai avut intarzieri mai mici de 40 – 60 de zile, exista sansa sa ti se aprobe creditul si la banca.

In cazul in care datoriile s-au intains pe perioade mai mari de 90 de zile cu siguranta vei fi refuzat din start.

Beneficiile unui credit fulger aprobat online

Accesul la creditare este oferit 27 de bani si de cateva sute de IFN (cateva mii, daca punem la socoteala si Casele de Amanet si CAR-urile si societatile de leasing – toate acestea functionand cu statut de IFN).

Daca vrei sa contractezi un credit de nevoi personale in 10 minute il poti obtine doar daca esti client activ al unei banci ori al unui IFN.

Exista si exceptii – v-am oferit noi cateva exemple clare de IFN-uri de la care puteti sa va imprumutati si in 2 ore sa aveti banii in cont.

Insa, in cazul bancilor, doar accesarea online pusa la dispoziie clientilor existenti poate sa va aduca un credit fulger aprobat online. Alminteri situatia este clara: trebuie sa te deplasezi la banca pentru finalizarea contractului (vezi de exemplu cazul BT).

Din fericire bancile sunt tot mai deschise in privinta creditarii si conditiilor de eligibilitatea, eliminand multe din formalitatile ce intarziau odinioara acordarea creditelor de nevoi personale.

Nu trebuie sa neglijati nici scoaterea de pe listele negre ale Biroului de Credit, in cazul in care v-ati stins datoria, aveti un venit bun astazi si negociati cu banca care v-a raportat.

Puteti sa luati in calcul o restructurare a creditului in cazul in care sunteti la limita raportarii catre BC, fara sa asteptati ca inevitabilul sa se produca.

Orice persoana care nu face fata ratelor curente ar trebuie sa discute cu banca inainte de a intra in criza de timp.

Nu trebuie sa neglijati astfel de aspecte, trebuie sa actionati calculat, ferm, cu rabdare si tact.

Cu siguranta solutii existente. Conditia este sa nu amanati la infinit rezolvarea problemelor.

(Visited 228 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment