Pagina de autor dr. ing. M. Andrei – informatii financiare prietenoase pe intelesul tuturor

Acesta este un site ce va ofera informatii utile despre creditele nebancare si societatile ce le acorda. Dorim sa fim intotdeauna primii de la care sa va informati asupra costurilor reale ale acestor imprumuturi, despre cele mai noi societati ce intra in piata financiara romaneasca de gen, si in general despre ce mai este nou in acest domeniu.

Vom incerca pentru dumneavoastra sa identificam cele mai bune oferte de credite nebancare, sa analizam cele mai interesante ofete din piata si sa detaliem pe larg modul in care puteti accesa un astfel de produs financiar.

Va vom pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a va orienta catre acele credite nebancare care vi se potrivesc, in speta, pentru care sunteti eligibili si pentru care va puteti adapta, in functie de poisibilitatile dumneavoastra financiare, pe parcursul derularii contractului de imprumut.

Avem o experienta substantiala in acest domeniu, pentru a va oferi cele mai importante informatii care sa va fie utile. Dorim sa pastram in permanenta o legatura pentru a afla parerile dumneavoastra si pentru a ne mentine pe noi insine informati.

Ne adresam in special persoanelor care vor sa afle informatii cat mai clare si pe intelesul lor.

Incercam pe cat posibil sa oferim la randul nostru informatii prietenoase, intr-un limbaj accesibil.

Despre persoana mea va pot spune ca am absolvit Universitatea din Bucuresti. Detin un doctor in Modelare Numerica si Statistica.

Scriu articole pentru publicatii financiare online de aproape 10 ani si-mi place ce fac.

Ce subiecte abordam?

Indiferent de subiectle abordate de-a lungul timpului, ne-am mentinut in permanenta informati si am incercat pe cat posibil sa tinem la zi datele pe care vi le prezentam.

Am vorbit in timp despre felul cum poti lua un credit fara verificare in BC, ori despre cat de important este locul de munca in accesarea unei sume de bani.

V-am prezentat in timp multe societati nebancare, tinandu-va la curent cu tot ce apare nou in domeniu: v-am adus in prim-plan date despre Axi Card, ori am cautat pentru dumneavoastra parerile exprimate despre Simplu Credit de catre clientii lor.

V-am oferit solutii practice la problemele pe care ni le-ati semnat. Astfel, am abordat subiectul celor ce vor sa se imprumute fara sa fie angajati, ori celor ce isi doresc sa acceseze un credit fara loc de munca.

Solutiile noastre sunt obiective, si tin in special de vizibilitatea pe care unele institutii le au in piata.

Promitem sa ramanem in continuare la fel de vigilenti si sa va aducem tot ce e nou in lumea Institutiilor Nebancare.

Pe voi va asteptam ca intotdeauna cu sugestii la care vom incerca pe cat posibil sa raspundem intr-un timp rezonabil. Noi, de regula, va raspundem printr-un articol din cand in cand, adunand mai multe intrebari din partea voastra pe acelasi subuect de interes.