You are here: Home Info credite nebancare Pareri despre Simplu Credit

Pareri despre Simplu Credit

Opinii despre produsele oferite de Simplu Credit, conditii, acte, costuri.

Exista in piata multe pareri despre ofertele de creditare de la Simplu Credit. Majoritatea sunt pozitive. Exista si catva pareri contrare, insa, de regula, acestea sunt adresate intregii categorii de credite nebancare, nimic special cu acest IFN.

Noua, cei de la Simplu Credit ne-au lasat impresii pozitive. Creditele lor sunt acordate in conditii de eligiblitate medii, spre deosebire de alte societati nebancare.

Cei de la Simplu Credit pretind pentru accesarea unui credit, urmatoarele documente:
– copie dupa buletin
– adeverinta de venit sau fluturas de salariu / cupon de pensie (se spune ca este necesara o copie dupa o dovada de venit)
– acord Biroul de Credit.

Pentru un imprumut la Simplu Credit ai varianta de accesare online, la indemana. Online gasesti si informatiile care te intereseaza legate de oferta de finantare a acestui IFN.

Pentru a accesa online, n-ai decat sa alegi suma care te intereseaza si sa alegi perioada de creditare, iar mai apoi iti va rezulta suma pe care o ai de plata in fiecare luna, echivalentul ratei lunare.

Odata ce ai completat dormularul online, cei de la Simplu Credit te vor conta pentru detalii. Raspunsul il vei primi intr-un interval cuprins intre 24 si 48 de ore.

Daca indeplinesti toate conditiile de eligibilitate si toate actele solicitate sunt in regula, vei fi chemat la unul din sediile IFN-ului pentru semnarea contractului. Dupa ce semnezi, primesti banii in contul tau bancar.

Creditul rapid nebancar de la Simplu Credit se poate rambursa fie in unul din conturile IFN-ului, fie prin terminalele ZEBRA PAY, fie online direct pe site, alegand varianta de plata online.

Conditiile de eligibilitate:
– trebuie sa ai o vechime inima si un salariu stabil
– sa ai minim 18 ani

Acordarea unui credit se face in functie de bonitatea fiecarui client in parte, in urma analizei mai multor factor, printre care si informatiile din Biroul de Credit. Una din cerintele celor de la Simplu Credit este si acordul pentru Biroul de Credit.

Creditele oferite de Simplu Credit au fosturi fixe.

Daca nu platesti la timp, vei plati penalizari. Si de asemenea, vei fi raportat catre Biroul de Credit, daca intarzii mai mult de 30 de zile cu plata ratei.

Produsele financiare oferite de cei de la Simplu Credit sunt urmatoarele:
– multi creditul – credit de nevoi personale. Poate fi accesat de persoane cu varsta intre 18 si 75 de ani care au un venit de minim 650 de lei. Poti imprumuta maxim 20.000 de lei, pe perioade de la 12 la 24 de luni.
– Shop Credit – este un credit pentru achizitie de produse. Se acorda persoanelor cu varsta intre 18 si 24 de ani, care au un venit minim de 650 de lei. Suma maxima pe care o poti accesa este de 15.000 de lei, iar perioada de rambursare poate varia de la 6 la 36 de luni. Ratele sunt fixe si variatiile de curs valutar nu te afecteaza.
– creditul de reparatii auto – este un produs cu denumire sugestiva. Se acorda clientilor cu varsta intre 18 si 75 de ani, cu un venit de minim 650 de lei. Suma maxima ce poate fi imprumuta este de 15.000 de lei, iar perioada de rambursare intre 6 si 36 de luni.

Pe platforma online a Simplu Credit gasiti pareri despre creditele oferite de acest IFN din partea clientilor pe care i-au avut. Iata si un exemplu: „Am avut nevoie de bani pentru achizitionarea unor bunuri personale. Cineva mi-a dat un pliant in care am gasit solutia la Simplu Credit. Nu mi-a trebuit mult sa iau o decizie… si sunt foarte multumita!”

Cei de la Simplu Credit au un program flexibil, de luni pana vineri de la 9 la 17. Ii puteti gasi la telefon 031 550 000 sau puteti sa-i contactati prin email la adresa office@simplucredit.ro. Informatii suplimentare gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.simplucredit.ro/.

Sediile Simplu Credit IFN SA

Str. Ciobanului nr. 133, Com. Mogosoaia, Ilfov

In Bucuresti:
Punctul de lucru Sector 2
Punctul de lucru Sector 3
Punctul de lucru Sector 4
Punctul de lucru Sector 6
Sos. Pantelimon, nr. 255, bloc 44, parter, Brasov

In Brasov:
Punctul de Lucru Saturn
Punctul de Lucru Brintex
Strada Saturn Nr.36, Bl 25, sc.B, ap.2 Parter (vis a vis de Lidl)

In Ploiesti:
Sos. Vestului nr 12, Parter

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies