Credite acordate de urgenta

Last update: ianuarie 9, 2023

Intr-un timp scurt poti face rost de bani rapid apeland online la creditele nebancare

Gandul ca poti face rost de bani in 10 minute poate fi unul reconfortant pentru cineva aflat intr-un impas financiar. Chiar daca sumele de care poti dispune nu sunt uriase, totusi, exista aceasta posibilitate de a accesa rapid un imprumut, fara batai de cap. As zice ca tendinta Institutiilor Nebancare este de a urgenta acordarea de credite pe zi ce trece. In acest sens, creditele acordate online, intr-un timp rapid, sunt la indemana oricui, tinand cont de lejeritatea conditiilor de acordare.

Pentru aceste credite online nebancare acordate rapid sunt solicitate de regula doua acte: o copie dupa buletin si o copie dupa un extras de cont (cont in care iti incasezi venituri si care reprezinta o dovada a bonitatii tale pe perioada derularii contractului de imprumut).

Contiile de acordare ale creditelor nebancare rapide accesabile online sunt si ele destul de laxe: varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, venituri in jur de 500 lei, cetatenie romana si domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei.

Actele solicitate de aceste societati ce acorda credite online sunt cele specificate mai sus, adica copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Aceste acte solicitate se scaneaza si se incarca pe internet, odata cu completarea formularelor online de accesare. Aceste formulare online reprezinta in fapt cererea de creditare, de aceea este bine sa cititi cu atentie toate informatiile ce vi se pun la dispozitie.

Printre cele mai populare societati nebancare ce acorda credite rapide online, se numara:

– Viva Credit – societate ce acorda imprumuturi si persoanelor cu un trecut negativ. Un credit de la Viva se acceseaza online, iar actele solicitate sunt: copie dupa buletin si extras de cont.

– CreditFix – societate in crestere pe piata nebancara, ce acorda imprumuturi rapide in mod simplu, cu doar doua acte: copie dupa BI/CI si o copie dupa extrasul de cont aferent contului in care-ti incasezi veniturile;

Citeste si  Novum Credit: solutie de imprumut pana la 6.000 de lei

– Ferratum – ofera credite in conditii facile. Pentru accesarea unui credit la Ferratum n-aveti nevoie de multe acte, iar cerintele sunt cat se poate de simple.

Anual apar cateva IFN-uri in piata cu astfel de produse in portofoliu.

Noi ne straduim pe cat posibil sa va tinem la curent cu noile aparitii, descriindu-va cat mai clar conditiile, costurile, etc.

Iata ca v-am oferit cateva variante de accesare a unor credite online nebancare prin care puteti face rost de bani rapid, in conditii permisive.

Related Posts

One Response

  1. S I

Add Comment