You are here: Home Info credite nebancare Credite online nebancare acordate rapid

Credite online nebancare acordate rapid

Intr-un timp scurt poti face rost de bani rapid apeland online la creditele nebancare

Gandul ca poti face rost de bani in 10 minute poate fi unul reconfortant pentru cineva aflat intr-un impas financiar. Chiar daca sumele de care poti dispune nu sunt uriase, totusi, exista aceasta posibilitate de a accesa rapid un imprumut, fara batai de cap. As zice ca tendinta Institutiilor Nebancare este de a urgenta acordarea de credite pe zi ce trece. In acest sens, creditele acordate online, intr-un timp rapid, sunt la indemana oricui, tinand cont de lejeritatea conditiilor de acordare.

Pentru aceste credite online nebancare acordate rapid sunt solicitate de regula doua acte: o copie dupa buletin si o copie dupa un extras de cont (cont in care iti incasezi venituri si care reprezinta o dovada a bonitatii tale pe perioada derularii contractului de imprumut).

Contiile de acordare ale creditelor nebancare rapide accesabile online sunt si ele destul de laxe: varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, venituri in jur de 500 lei, cetatenie romana si domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei.

Actele solicitate de aceste societati ce acorda credite online sunt cele specificate mai sus, adica copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Aceste acte solicitate se scaneaza si se incarca pe internet, odata cu completarea formularelor online de accesare. Aceste formulare online reprezinta in fapt cererea de creditare, de aceea este bine sa cititi cu atentie toate informatiile ce vi se pun la dispozitie.

Printre cele mai populare societati nebancare ce acorda credite rapide online, se numara:

– Viva Credit – societate ce acorda imprumuturi si persoanelor cu un trecut negativ. Un credit de la Viva se acceseaza online, iar actele solicitate sunt: copie dupa buletin si extras de cont.

Citeste si  Cum poti sa-ti restructurezi o datorie a unui credit ca sa nu ajungi rau platnic

– CreditFix – societate in crestere pe piata nebancara, ce acorda imprumuturi rapide in mod simplu, cu doar doua acte: copie dupa BI/CI si o copie dupa extrasul de cont aferent contului in care-ti incasezi veniturile;

– Ferratum – ofera credite in conditii facile. Pentru accesarea unui credit la Ferratum n-aveti nevoie de multe acte, iar cerintele sunt cat se poate de simple. .

– Telecredit acorda credite online in mod rapid. Venitul se verifica prin intermediul celor de la ANAF, cu acordul clientilor.

– IFN Extra Finance – acorda creditul extra simplu doar cu o copie dupa buletin si a unui extras de cont Pentru acest imprumut nebancar trebuie sa aveti o varsta de minim 18 ani si o sursa constanta de venit.

Iata ca v-am oferit cateva variante de accesare a unor credite online nebancare prin care puteti face rost de bani rapid, in conditii permisive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies