Novum Credit: solutie de imprumut pana la 6.000 de lei

De la Novum Credit poti imprumuta pana la 6.000 de lei pentru cel mult 2 ani, cu dobanda fixa, costuri predictibile.

Iata o solutie de finantare usor de accesat, accesibil si celor cu probleme din trecut.

Pentru cei nefamiliarizati cu acest IFN le spune noi ca Novum Credit este un produs marca RoCaaital IFN – si parte integranta din grupul financiar KRUK.

In ultimii ani, institutiile financiare nebancare (IFN) au devenit o alternativa populara la institutiile bancare traditionale. O astfel de institutie financiara nebancara este Novum Credit Romania, o companie specializata in furnizarea de imprumuturi rapide si usor de accesat pentru cei care au nevoie de bani intr-un timp scurt. In acest articol, vom explora avantajele, costurile si parerile despre Novum Credit Romania.

Conditii de eligibilitate si acte necesare

Pentru accesare, cei de la Novum Credit va solicita sa aveti peste 18 ani, sa faceti dovada unui venit si sa detineti un cont bancar personal.

De ademenea, pentru accesare veti avea nevoie de o copie dupa actul doveditor al veniturilor (indiferent care este el: copie dupa CI, fluturas de salariu, talon de pensie etc).

In afara de asta, validarea identitatii se va face in baza unui apel video.

Contractul este bine de stiut ca se va semna electronic.

Banii va vor fi virati in contul bancar furnizat.

Avantajele Novum Credit Romania

Novum Credit Romania are o serie de avantaje, printre care se numara:

Proces rapid de aplicare

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Novum Credit Romania este procesul rapid de aplicare. Cei care au nevoie de un imprumut pot aplica online, iar procesul poate fi finalizat in cateva minute. Acest lucru este posibil datorita faptului ca IFN-ul utilizeaza tehnologia pentru a automatiza procesul de evaluare si aprobare.

Suma flexibila de imprumut

Novum Credit Romania ofera o gama larga de sume de imprumut, incepand de la 500 de lei si ajungand la 6000 de lei. Astfel, clientii pot alege suma care li se potriveste cel mai bine in functie de nevoile lor financiare.

Citeste si  Pe termen indelungat sau pe termen scurt? Cum e mai avantajos?

Costuri fixe

Dobanda este fixa pe toata durata contractului. Asadar, nu vei avea surprize neplacute cu cresterea exagerata a ratei.

Accesibilitate

Novum Credit Romania este accesibila pentru oricine are nevoie de un imprumut. Nu este necesar sa aveti un venit ridicat sau o istorie credit buna pentru a fi eligibil pentru un imprumut. Cu toate acestea, Novum Credit Romania va verifica istoricul de credit si alte informatii relevante pentru a evalua capacitatea de plata a solicitantului.

Totusi, cei de la Novum Credit ofera credite si celor care au avut probleme in trecut cu rambursarea unor credite.

Prin urmare, pe poti baza pe Novum Credit pentru obtinerea unor credite pentru rau platnici, atata timp cand nu mai ai in prezent datorii.

Dezavantajele

In primul rand faptul ca exista o suma minima de la care se pleaca – 500 de lei. Deci nu poti imprumuta mai putin de 500 de lei.

Apoi, exista dezavantajul ca nu ofera credite cu dobanda 0, ori fara dobanda. Bineinteles ca din punctul nostru de vedere acesta nu este tocmai un dezavantaj.

Exemple de calcul: daca accesezi un credit de 3.000 de lei pentru 2 ani, DAE-ul este de 1-1,7%, iar suma totala de plata ajunge la 5.742,98 lei. Rata lunara in acest caz este de 239,29 lei. Totusi, la suma lunara se adauga un comision de analiza dosar in cuantum de 50 de lei, precum si de administrare cont de 10% ce se aplica la sold.

Pentru a rambursa creditul ai la indemana mai multe mijloace:

  • Poti sa platesti online direct cu cardul pe platforma institutiei
  • Achiti la terminalele PayPoint
  • Centrul de plati
  • Automatele BT
  • Transfer bancar in contul RO81BTRLRONCRT0251768004, deschis la Banca Transilvania.

Termenii de rambursare

Daca nu rambursezi la timp, cel mai bine este sa anunti pentru a gasi impreuna cu IFN-ul o solutie la problemele voastre.

Totusi, daca intarzii cu platile vei fi penalizat, iar daca trec mai mult de 30 de zile de la scadenta, vei raportat la BC.

Citeste si  Imprumuturi cu valoare ridicata dar costuri mai mici

In termen de 90 de zile creditul poate fi declarat scadent, caz in care dosarul tau va fi trimis catre o firma de recuperare, mai mult ca sigur catre cei de la KRUK.

Acest produs financiar pare unul transparent si cu conditii clar explicate. De aceea noua ni ste pare de incredere.

Puteti obtine mai multe informatii despre Novum Credit de pe platforma online a IFN-ului.

Adresa firmei este Splaiul Unirii 165, iar nr de telefon la care ii puteti contacta este 0372 533 516. Programul este de luni pana vineri intre 9 si 18. Puteti solicita informatii si prin email la office@rocapital.eu.

Pareri despre Novum Credit

Pe platforma lor online exista mai multe pareri exprimate de clienti. Oamenii au opinii favorabile sunt multumiti de serviciile oferite si de ajutorul pe care l-au obtinut la accesare.

De asemenea, si noi am constatat in mediile de socializare online ca sunt pareri bune exprimate despre Novum Credit.

Am vazut mai multe opinii sincere si informative despre seriviciile lor de creditare si toate par sa aiba acelasi punct comun: intelegere pentru cei cu calificative slab de creditare si transparenta in costuri.

Related Posts

Add Comment