Credit de nevoi personale Simplu Credit

Last update: ianuarie 9, 2023

Cei de la Simplu Credit ofera un imprumut de nevoi simplu de accesat, chiar si pentru persoanele cu istoric negativ

Multi Credit – este creditul de nevoi personale de la Simplu Credit prin care poti accesa sume de maxim 20.000 de lei.

Pentru a apela la acest imprumut, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 75 de ani (remarcati ca aceasta oferta se adreseaza si pensionarilor) si un venit minim net lunar de 650 lei.

Pentru accesare aveti nevoie de copie dupa buletin, adeverinta de venit si de acord consultare Biroul de Credite. Daca esti client vechi Simplu Credit, trebuie doar sa va actualizati veniturile.

Pentru venituri, este suficient sa prezentati o copie dupa fluturasul de salariu/adeverinta de venit ori cupon de pensie. Ele pot fi scanate si trimite la email office@simplucredit.ro ori prin fax la nr. 021.404.82.92.

Multi Creditul de nevoi personale se obtine cu minim de documente, in cuantum de maxim 20.000 de lei, pe o perioada de la 6 la 60 de luni. Ratele sunt fixe pe toata perioada de derulare a imprumutului.

In cazul in care intarzii cu plata ratei, trebuie sa iei legatura cu un reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce optiuni ai. Daca vei intarzia mai mult de 30 de zile, fara sa anunti, vei fi automat raportat catre Biroul de Credite.

Ex calcul: pentru suma maxima ce poate fi accesata – 25.000 de lei, contractata pe o perioada de 36 de luni, rata lunara a creditului este de 1.568,21 lei. In final suma totala de rambursat este de 56.455,48 lei.

Multi Creditul de nevoi personale de la Simplu Creit poate fi accesat online, caz in care trebuie sa oferi o serie de inforrmatii, adica sa completezi formularele online puse la dispozitie pe platforma simplucredit.ro. Poti sa-ti lasi datele de contactat si vei fi cautat de un reprezentant Simplu Credit. Daca ai obtinut creditul, atunci vei fi invitat la sediul companiei sau la unul din punctele de lucru pentru a semna contractatul si a primii banii in cont.

Citeste si  Imprumut nebancar cu doua acte: CI si extras de cont

Pentru ca simplu inseamna ma bine si mai usor, cei de la Simplu Credit ne fac o surpriza placuta; de acum ratele pot fi platit si online. Cum? Direct cu cardul, pe site-ul simplucredit.ro. Se complteaza un formular, se introduc datele cardului pe pagina securizata si se finalizeaza plata. In acest mod simplu, practic castigi cu adevarat timp pretios. Plata ratelor nu dureaza mai mult de 5 minute. Nu te costa nimic in plus. Plata este securizata. Poti plati oricand si de oriunde. Plata ratei se face imediat.

Costurile acestui credit oferit de cei de la Simplu Credit sunt printre cele mai mici din bransa nebancara.

Creditul Simplu Credit IFN este un produs recomandat pentru urgente medicale, studii, vacante, etc.

Printre avantajele de care vei beneficia accesand acest imprumut:

  • acte minime solicitate
  • suma mare la dispozitie
  • perioada mare de acordare
  • rate fixe pe toata durata derularii contractului
  • nu esti afectat de cursul de schimb

Related Posts

Add Comment