Inainte de a apasa butonul Submit, prin care se transmite mesajul dvoastra, luati nota ca astfel ne transmiteti date personale. Aceste date – Nume, telefon, adresa de email si adresa, ajung in posesia noastra unde sunt pastrate in conditii de deplina siguranta in contul nostru de email, intr-un sistem informatic protejat prin firewall si antivirus. Aceste date vor fi folosite doar de catre noi, in scopul exclusiv de a va raspunde la solicitarea explicita transmisa prin mesajul dvoastra. Datele dvoastra nu vor fi folosite pentru a vi se transmite mesaje nesolicitate, nu vor fi publicate si sub nicio forma nu vor fi instrainate. De asemenea, oricand considerati necesar, puteti solicita stergerea tuturor datelor dvoastra personale din contul nostru de email, trimitand un mesaj cu aceasta solicitare prin intermediul acestui formular. Trimiterea mesajului de catre dvoastra reprezinta acordul explicit pentru aceste conditii.

Site-ul credite-nebancare.com va pune la dispozitie informatii utile legate de acordarea imprumuturilor oferite in piata de catre Institutiile Financiare Nebancare, in ansamblul lor. De la noi veti afla primii despre cele mai noi oferte si promotii din piata, de la noi veti afla de schimbarile din piata nebancara, de modificarile legislative, de orice tine de aceste societati financiare.
Va punem la dispozitie informatiile necesare pentru accesarea unor credite nebancare, atat pentru nevoile personale, dar si accesarea unor credite direct din magazin, pentru achizitionarea unor produse de interes, cum ar fi zona electrocasnicelor mari ori cea a mobilei.
Ne-am propus sa ca dam toate detaliile necesare legate de incheierea unui contract de imprumut, dar si detaliile legate de modul in care puteti rezolva un diferent cu o institutie financiara nebancara.
Poti sa obtii un imprumut ieftin si de la Institutie Financiara Nebancara, daca stii ce sa cauti. Noi iti vom arata care sunt cele mai bune oferte din piata, raportate la nevoile tale imediate.
Te vom tine la curent cu ofertele de creditare rapida, cele mai solicitate in acest moment in piata, pentru a sti exact ce trebuie sa faci in vederea obtinerii unor imprumuturi rapide.
Pentru ca parerea ta conteaza, asteptam orice sugestie ati avea legata de creditele nebancare si de orice alt subiect conex. Va asteptam opiniile si comentariile si promitem sa va raspundem intr-un timp rezonabil.