Credite bancare online pentru IMM-uri

Last update: ianuarie 19, 2023

Iata ca si persoanele juridice au la indemana credite online usor de accesat, cu primirea banilor direct in contul bancar.

Credite online pentru IMM-uri acorda unele IFN-uri, la banci neexistand pana in prezent oferte cu aplicare exclusiv online.

Iata ca exista totusi o banca care acorda credite online pentru IMM.

TBI Bank este banca care ofera un credit denumit sugestiv – MY Business Credit – o forma de imprumut online cu apobare in 24 de ore, fara vizita la banca.

Persoanele juridice pot astfel imprumuta online sume intre 8.000 si 67.500 pe perioade de la 6 la 12 luni.

Costul acestor credite online acordate de TBI Bank IMM-urilor depind exclusiv de scoringul generat in urma analizei de credit. Dupa ce se realizeaza aceasta analiza, banca iti va comunica valoarea ratei finale, dupa ce ti se aproba creditul.

Avantajele creditului bancar online pentru IMM de la TBI Bank:

  • nu te deplasezi la banca
  • esti informat la timp prin intermediul aplicatiei online
  • poti opta pentru creditul standard oferit de banca ori poti sa-ti personalizezi oferta
  • ti se solicita acte putine

Cum trebuie sa procedezi un IMM pentru a accesa astfel de credite bancare online?

  • alegi tipul de finantare utilizand platforma online a bancii
  • aplici online urmand pasii descrisi in amanunt; asigura-te ca introduci corect datele de indentificare ale tale si ale firmei
  • astepti sa ti se aprobe creditul si sa fii declarat eligibil
  • urmeaza sa semnezi contractul la sediul firmei tale, prin deplasarea unui reprezentant al bancii.

Iata ca in urma acestor pasi descrisi pentru accesarea unui credit bancar online pentru persoanele fizice pare destul de simplu sa te imprumuti.

Atunci cand aplici online, vei avea la indemana fie asistenta la aplicare, asistenta data un consultant TBI, fie poti sa-ti completezi singur aplicatia online pentru accesarea unui credit rapid destinat IMM-urilor.

Citeste si  Cine acorda bani rapid pentru PFA? Simplu si usor

Inainte de a aplica pentru un credit TBI, trebuie sa te inregistrezi, utilizand o adresa de email si o parola, dupa care sa intri in contul tau si sa aplici pentru un credit online.

Alte variante de accesare pentru acest credit rapid pentru IMM de la TBI Bank: prin telefon ori direct dintr-o agentie a bancii.

Este important de retinut ca, desi aplici exclusiv online, nu ti se vor cere garantii materiale.

Am vazut multe pareri pozitive exprimate de reprezentantii sucietatilor comerciale care au accesat un astfel de credit online la TBI Bank, numele firmelor stand marturie pe platforma online a bancii.

TBI Bank isi are sediul in str. Putul lui Zamfir, nr. 8 – 12, sector 1 Bucuresti. Pentru alte informatii puteti sa te trimiteti un email pe adresa contact@tbibank.ro.

Related Posts

Add Comment