Esti in cautarea unui credit de 2000 de lei?

Esti in cautarea unui imprumut de 2000 lei? Nu te pripi si vezi care sunt conditiile, costurile si actele necesare impuse.

Sunt situatii in viata cand ai nevoie de o suma nu prea mare de bani. Cu toate ca nu este mare, ea este deosebit de importanta pentru tine, pentru a iesi din impas.

Noi, de-a lungul timpului, v-am prezentat multe oferte de creditare din zona nebancara, multe dintre IFN-urile populare ce activeaza pe piata din Romania gasindu-se la un moment dat in vizorul nostru.

Primim si mesaje de la voi, in care ne cereti opinii si solutii la unele probleme si de cele mai multe ori noi retinem ce ne scrieti si va raspundem periodic prin intermediul unui articol care sa cumuleze mai multe raspunsuri la preocuparile voastre.

Asa s-a nascut si subiectul articolului de astazi.

La ce trebuie sa fii atent cand vrei bani rapid?

In general, oamenii sunt dornici sa-si rezolve rapid problemele financiare si incearca sa gaseasca instant creditul care sa-i multumeasca.

Din pacate, unii dintre ei se grabesc si uneori ajung sa regrete optiunile facute. Altii aleg produse nepotrivite problemelor pe care le au si nu-si imbunatatesc deloc situatia financiara, dimpotriva.

Va spun si acum, am mai subliniat si altadata aceasta idee, fiecare problema are rezolvarea sa specifica si este dificil sa asezi pe acelasi calapod diverse nevoi. Noi putem sa va indrumam si sa va clarificam informatia, dar alegerea ramane la voi pana la urma.

Daca ar fi sa incepem direct cu un sfat, ar fi acela de a va informat cat de bine se poate si de a nu va imprumuta fara sa cunoasteti toate aspectele ce tin de un credit. Nu neglijati niciun amanunt pentru a nu regreta mai tarziu alegerea facuta.

Chiar daca un imprumut de bani te poate scoate dintr-o situatie financiara dificila pe moment, el iti poate aduce si necazuri dupa o vreme, daca alegerea ta a fost nepotrivita.

Cele mai multe dintre persoanele aflate in cautarea unei sume de bani, vor sa se rezolve totul foarte rapid. Oricat de tentant ar fi insa un credit fulger aprobat online, el trebuie sa fie mai intai analizat si intelese conditiile, pentru a nu se transforma ulterior intr-o povara.

Citeste si  Credite prietenoase, pe termen scurt

Cum va spuneam la inceput, astazi incercam sa gasim pentru voi oferte de credite rapide de 2000 de lei la IFN-urile axate pe acordare online.

De unde poti imprumuta 2000 de lei rapid online?

Exista mai multe societati nebancare care iti permit accesul la o astfel de suma de bani.

Un credit rapid este pana la urma usor de obtinut, iar suma propusa de noi nu este una exagerata.

Dar, retineti ca, indiferent de suma dorita, daca nu indepliniti gradul de indatorare, nu puteti accesa nici macar 1 leu.

Gradul de indatorare pentru creditele in lei este de 40% din venitul net. Puteti sa-l calculati singuri acasa, fara probleme. Apoi, puteti afla usor si care este suma pe care o puteti imprumuta, raportat la cat va permiteti sa platiti lunar pe rata.

Dar, iata cateva optiuni din piata pentru creditul rapid de 2000 de lei:

  1. Viva Credit – i-am enumerat primii pentru ca au conditii accesibile si accepta si persoane cu istoric negativ (stim ca sunt multi dintre voi interesati de aceste aspecte). Viva Credit ofera un credit rapid de maxim 3000 de lei si o linie de credit de pana la 20.000 de lei. Conditiile sunt simple, nu ti se solicita acte fizice.
  2. CreditPrime este un alt IFN la care puteti apela pentru cei 10.000 de lei de care discutam. Contractul se incheie pentru 24 de luni.
  3. Mobilo Credit va poate pune la dispozitie aceasta suma de bani. Cei de la Mobilo au limita de creditare intre 300 si 9000 de lei.

Aceste prime IFN-uri ofera noilor clienti posibilitatea de accesare a unui credit cu dobanda 0 pentru o perioada limitata de timp.

  • Ferratum are in portofoliu imprumuturi intre 1500 si 19.000 de lei, asadar si de la aceasta firma nebancara puteti contracta creditul de 2000 de lei. Perioada de acordare este intre 2 si 12 luni. De la Ferratum puteti primi bani pe card, ori puteti sa-i ridicati de la ghiseul unei bani pe care creditorul o sa v-o indice dupa aprobarea imprumutului.
  • Ocean Credit va ofera doua posibilitati de imprumut, si anume, variantele Pinguin (limita maxima de 4500 lei) – perioada de accesare de maxim 3 luni si varianta Delfin (suma maxima de 9000 de lei) – perioada de accesare de pana la 12 luni. Acest IFN are costuri relativ reduse si conditii simple de eligibilitate. Noi v-am prezentat candva in detaliu oferta de creditare Ocean Credit.
  • Smile Credit ofera imprumuturi de pana la 3.000 de lei, contractul incheindu-se pe o perioada de maxim 2 ani.
  • BT Direct IFN acorda credite in cuantum de la 2000 la 40.000 de lei pentru perioade cuprinse intre 6 si 59 de luni. Ai nevoie de venituri permanente de minim 640 de lei, vechime de cel putin 3 luni la angajatorul curent si de maxim 75 de ani. Verificarea veniturilor se face prin ANAF (daca nu se poate, trebuie sa aduci o adeverinta de venit).
  • Credius acorda imprumuturi de pana la 50.250 de lei, dar accepta si valoari precum cea propusa de noi astazi – 2000 de lei. Cei de la Credius acorda credite doar cu buletinul, in conditii simple. Trebuie sa ai cel putin o luna vechime la locul de munca si minim 18 ani varsta. In afara de asta, trebuie sa fi cetatean roman cu domiciliul in Romania.
Citeste si  Credite online pe 6 luni. Am nevoie de bani urgent.

Cat costa?

Va spun din start ca majoritatea IFN-urilor cu acordare online, ce nu solicita acte fizice, ce accepta scanuri dupa extrasul de cont, au costuri destul de ridicate. Multe merg pe optiunea de 1,2% dobanda pe zi.

Avantajul la unele dintre aceste credite rapide este acela ca, daca esti la prima accesare, nu platesti dobanda (nu la toate IFN-urile se intampla asta – v-am dat cateva exemple mai sus, si va spun ca mai sunt si altele, noi nu le-am mentionat pe toate).

Ca sa gasesti cel mai avantajos credit rapid trebuie sa compari mai multe oferte pentru care tu esti eligibil.

De asemenea, acolo unde vi se impun conditii medii de eligibilitate (o anumita vechime, un anumit venit minim), costurile sunt mai reduse decat in alte cazuri).

Pe langa aceste costuri usor de aflat de la fiecare societate in parte, mai intervin si alte lucruri esentiale pe care ar fi bine sa le cunoasteti.

De exemplu, cat costa penalizarile in cazul in care intarzieri cu rambursarea si depasiti data scadenta. In cazul imprumuturilor rapide aceasta informatie este esentiala pentru ca penalizarea poate determina ca suma datorata sa creasca exponential.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce acte imi sunt necesare?

Conditiile sunt destul de asemanatoare pentru aceste tipuri de produse facile.

De regula se impune o anumita varsta minima si maxima, sa fii cetatean roman cu domiciliul stabil in Romania si sa ai venituri stabile.

Dar, daca iei in calcul si credite cu dobanzi mai mici, poti incerca sa indeplinesti conditii de eligibilitate mai drastice: vechime in munca mai mare, venit mai ridicat, contract de munca pe perioada nedeterminata etc.

Actele solicitate sunt de obicei cartea de identitate si o dovada de venit.

Dovada de venit, in majoritatea cazurilor este un extras de cont de unde sa reiasa ca ai incasari.

Citeste si  Surse de imprumut cu timpi mici de acordare

Unele societati solicita acordul de verificare la ANAF, iar daca nu ai venituri inregistrate la ANAF ti se cere o adeverinta de venit standard pe care o download-ezi de pe platforma online a credtorului si o completeaza angajatorul tau.

Cum accesez propriu-zis un credit rapid de 2000 de lei?

Luand in calcul ideea de a solicita online, va spunem ca este deosebit de usor sa aplici in acest caz.

Trebuie sa te asiguri ca ai la indemana niste scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

In cazul in care ti se solicita acordul de verificare ANAF, va trebui sa printezi un astfel de documente, sa-l scanezi/fotografiezi si sa-l trimitti catre creditor.

Odata pregatit cu aceste lucruri, vei trece simplu la completarea formularelor online.

Sfatul nostru este sa folositi cu incredere simulatorul de credite de pe platforma online aleasa pentru a afla costurile si ratele pe care le ai de plata. Abia dupa aceea poti trece efectiv la completarea cererii de credit online.

Acel formular cuprinde rubrici legate de date personale, loc de munca, venit, credite active, istoric de creditare, suma dorita a fi imprumutata, perioada etc.

Iata ca am parcurs cu voi de la A la Z cum se procedeaza pentru a imprumuta 2000 de lei de la un IFN.

V-am prezentat cateva dintre ofertele vizibile din piata, fara a intra in multe detalii.

Revenim in incheiere cu indemnul de a va face si voi lectiile inainte de accesare. Aflati care sunt conditiile si costurile creditului ales. Tineti mine si partea cu penalizarile pentru ca este un aspect esential.

Related Posts

Add Comment