Imprumut in aceeasi zi cu transfer pe card

Last update: ianuarie 4, 2021

Cauti un credit in aceeasi zi in care accesezi, astfel incat sa obtii banii chiar azi pe card?

Sunt multe persoane in cautarea unui credit in aceeasi zi, fapt ce semnifica dorinta lor de obtine a banilor in regim de urgenta pe card.

Ne-am gandit sa va oferim astazi cateva solutii de creditare pe care le poti analiza, finantari declarate de cei care le au in portofoliu ca fiind extrem de rapide.

Plecam de la ideea unei accesari 100% online, cu formalitati minime si acte scanate.

Este posibil sa obtii un credit in aceeasi zi in care il accesezi?

Daca nu mai faci fata cheltuielilor de moment si ai altele in espectativa, poate ca esti in cautarea unui astfel de imprumut.

Nu trebuie sa te ingrijorezi, exista solutii in piata, important este sa te informezi si sa fii rational cand alegi suma de bani.

Sunt probleme financiare care nu-ti dau pace si ti-ar trebui o suma mica de bani pana la urmatorul salariu ori pensie? Ei bine, nu trebuie sa disperi, poti apela la un credit cu transferul banilor pe card, iar daca te grabesti foarte tare, exista instituii care iti transfera banii chiar in ziua accesarii.

Nu este neaparat vorba de celebrele credite pana la salariu, pentru ca multe din institutiile financiare din piata si-au prelungit perioadele de accesare pentru produsele proprii. Asa ca, exista in prezent posibilitatea accesarii unui credit pe 30 de zile, pe 45, 62, etc. Sunt societati care crediteaza in conditii lejere si pe 5 ani.

Citeste si  Vreau sa obtin banii urgent azi. Exista aceasta posibilitate?

Mai nou, unele societati nebancare acorda linii de creditare pe perioade mai lungi de timp, oferind facilitati pentru cei ce ramburseaza intr-un interval mai scurt de timp (spre exemplu cei de la Viva Credit au o astfel de linie de creditare pe 5 ani, insa, daca rambursezi imprumutul in 30 de zile, dobanda este 0).

Vedeti ca in online sunt multe comparatoare de imprumuturi. Este bine sa fiti atenti insa la ce parametri se compara, pentru ca, creditele nebancare sunt destul de diferite de la o societate la alta, din punct de vedere al sumelor acordare si al intervalelor de creditare. Sa nu ajungeti in situatia de a compara mere cu pere si a nu intelege mai apoi care este situatia reala.

Se poate face transferul pe care al banilor imprumutati in aceeasi zi in care accesezi?

Un astfel de imprumut rapid este o solutie eficienta pentru situatii cu adevarat imprevizibile cand apar tot felul de cheltuieli greu de anticipat.

Sunt cateva societati nebancare in piata care promit transferul banilor imediat dupa aprobarea imprumutului. Ele ne atrag insa atentia ca transferul banilor va depinde de transferul interbancar. Dupa cum stiti transferul banilor de la o banca la alta este un proces care dureaza. Daca aveti norocul sa se faca transferul intre conturile aceleasi banci, atunci cu siguranta banii vor ajunge la voi intr-un timp mult mai scurt.

Daca accesez online trebuie sa trimit si acte fizice?

Unele societati nebancar permit accesarea 100% online, inclusiv la nivel de acte, admitand scanuri ori fotografii dupa cartea de identitiate si dupa dovezile de venituri (unele solicitand din start extrasul de cont unde iti incasezi salariu, ori acordul de verificare AANF pe care trebuie sa-l semnezi, sa-l scanezi si sa-l incarci pe internet).

Citeste si  Credite online pe 6 luni. Am nevoie de bani urgent.

Alte societi nebancare admit o accesare online partiala, urmand ca dupa acea accesare preliminara sa trebuiasca sa trimiti unele documente prin posta ori sa le depui la o agentie a respectivei societati (cazul celor de la Cetelem).

Solutii pentru obtinerea unui credit in aceeasi zi in care accesezi:

  1. Viva Credit promite obtinerea banilor intr-un timp foarte scurt (cateva ore, daca aplici in timpul programului de lucru – L- V: 8:30 – 20:00, S-D: 9:00 – 17:00. Pe cei de la Viva Credit ii gasiti la telefon 021 303 0080, 0372 402 500, email suport@vivacredit.ro. Viva Credit iti pune la dispozitie o linie de credit pe 5 ani, in cuantum de maxim 2.000 de lei. Daca rambursezi i 30 de aile, dobanda este 0.
  2. Telecredit promite de asemenea obtinerea banilor in ziua in care accesezi, aceasta fiind virata in contul tau pana la ora 17 (sa fi semnat contractul pana la ora 14:30), cu conditia sa ai contul deschis la una din bancile cu care lucreaza acest IFN. Programul lor de lucru este de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 16:45. Pe cei de la Telecredit ii gasesti la telefon 021 9933, 021 527 1748 ori SMS 1892. le poti trimite si email pe adresa suport@telecredit.eo. Telecredit ofera credite de maxim 2.000 de lei pentru maxim 30 de zile.
  3. CreditFix afirma si ei ca poti sa accesezi un credit rapid si sa primesti raspunsul in cel mai scurt timp posibil, cu virarea banilor in contul de salariu ori pensie. Ei ofera o linie de creditare pe 5 ani, in cuantum de maxim 3.000 de lei, iar daca accesezi in primele 62 de zile dobanda este zero pentru imprumuturile de pana in 2.000 lei. CreditFix poate fi contactat telefonic la numarul 0374 475 000, 0374 091 000 ori prin email contact@creditfix.ro. Programul lor de luni este urmatorul: L-V: 9:00 – 18:00, S: 9:00 – 14:00.
  4. CreditPrime spune si ei ca daca aplici pentru un credit online la ei vei primi banii in aceeasi zi. Poti sa ridici banii numerar de la un ghiseu BCR ori sa-i primesti in contul tau bancar. Transferul dureaza de la 1 la 3 ore, de pinde de ora de accesare si de programul de lucru al bancii. CreditPrime acorda credite de pana la 2.000 de lei(1.500 daca esti la prima accesare) pentru 24 de luni. Daca rambursezi in prima luna, dobanda este 0. Pe cei de la CreditPrime ii gasiti la telefon 0316 400 600, email info@creditprime.ro.
(Visited 3 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment