Online este mai simplu sa accesezi credite nebancare

Imprumuturi accesate online de la IFN, prin completarea unui formular si incarcarea unor documente scanate – solutia cea mai simpla si rapida.

Pentru ca timpul a devenit o unealta foarte importanta in ultima vreme, cei ce cauta sa acceseze niste credite nebancare rapide, apeleaza mai degraba la modalitatea online de accesare, care este mult mai rapida si mai la indemana.

Evolutia ne indreapta pe noi ca oameni catre o ocupare din ce in ce mai apriga a timpului, iar in ultimii ani simtim din ce in ce mai tare ca fiecare secunda conteaza. Nu mai avem timp de nimic parca. Nu ne mai plac drumurile lungi, nu ne mai place sa asteptam la cozi, nu mai vrem sa pierdem vremea aiurea.

In aceasta conjunctura tumultoasa, chiar si a face rost de bani a devenit o graba. Oamenii nu vor sa mai mearga pe la ghisee, sa mai completeze zeci de formulare, sa mai aduca zeci de documente de pe la diverse servicii, etc. Vor pur si simplu sa se limiteze la minim posibil de acte si la cat mai putine conditii.

Cum a evoluat creditare online?

Vazand pe viu evolutia acordarii de credite nebancare din ultimii ani, va pot spune ca lucrurile au evoluat incredibil.

Daca acum 3-4 ani in urma, acordarea unei sume de bani in 48 de ore (aceasta oferta o avea cei de la Provident, prin accesarea serviciului de gestionare la domiciliu a imprumutului solicitat), reprezenta o adevarata performant, un adevarat record de timp, in prezent, se acorda imprumuturi rapide si in 2 ore.

Mai mult de atat, bancile vin si ele foarte repede din urma. Bancile au facut un acord cu ANAF-ul, acord prin care, daca exista acceptul clientilor, acestea pot verifica statusul lor financiar in bazele de datele ale ANAF.

Asadar, nu mai este nevoie de adeverinta de venit ori de alte documente justificative ale venitului. Drept urmare, accesarea se face online, doar completand o cerere de credit si upload-ind niste documente scanate solicitate de banca.

Citeste si  IFN-uri care acorda imprumuturi restantierilor

Pe de alta parte creditele rapide online fara acte fizice aflate in portofoliul IFN-urilor devin din ce in ce mai simplu de accesat. Pe langa simplificarea formalitatilor de accesare online, se simte si o ieftinire a acestor credite in piata, fapt datorat concurentei. In ultima perioada de timp au aparut mai multe IFN-uri care au ca obiect de activitate acordarea de credite rapide.

Majoritatea acestor societati nebancare ofera posibilitatea accesarii online, drept pentru care, se lanseaza cu platforme online bine construite, usor de accesat de catre clienti.

Pentru ca tendinta utilizatorului de internet se indreapta in ultima vreme catre folosirea din ce in ce mai frecventa a platformelor online de pe telefoanele mobile si dupa tablete, aplicatii online pentru acordarea de credite, site-urile realizate de aceste societati nebancare sunt in majoritate create pe sistemul responsive, cel care isi modifica dimensiunile in functie de pe platforma de pe care intra utilizatorul. Asadar, totul pentru tehnica, totul pentru a satisface cat mai mult nevoia clientilor.

Pentru ca, suntem convinsi ca asteptati cu nerabdare, asa cum v-am obisnuit, sa va sugeram cateva variante de credite rapide online.

Cate oferte nebancare ce pot fi accesate online

1. Creditele rapide marca Provident. Pentru ca tot i-am pomenit mai sus pe cei de la Provident, va informa ca puteti accesa online produsele lor, iar formalitatile sunt de-a dreptul simple. Lasati datele de contact si veti fi contactat de reprezentantii Provident care va vor explica cap-coada tot ce trebuie facut.

2. Accesarea online a imprumuturilor facile marca Viva Credit. Dupa parerea mea cei de la Viva Credit au una din cele mai simple forme de accesare online. Practic, ai de completat un formular si de incarcat pe internet doua documente scanate: buletinul de identitate si un extras de cont. Viva Credit accepta si persoane cu istoric negativ, asadar poti apela la acest creditor chiar daca esti inscris in Biroul de Credit.

Citeste si  Cheltuieli mari? Iata cateva solutii de iesire din impas.

3. Imprumutul urgent online de la Telecredit. Platforma online a celor de la Telecredit s-a imbunatatit foarte mult in ultima vreme, devenind cu adevarat responsive pe toate mediile de accesare. Poti accesa un credit online la Telecredit, in primul rand prin crearea unui cont pe site-ul lor, si apoi, trecand la completarea cererii de imprumut.

4. Creditul online de la Cetelem. Cei de la Cetelem ofera posibilitatea accesarii online a unor credite rapide, urmand trei pasi simpli: simulezi imprumutul pe calculatorul pusn la dispozitie online, completezi formularul si mai apoi printezi si trimiti documentele.

5. Creditul rapid online CrediFix. Cei de la CreditFix pun la dispozitia clientilor un simulator care iti perimite sa calculezi consturile pentru sumele dorite de bani. Pentru a aplica efectiv, trebuie sa completezi un formular online cu datele tale de contact si cu datele legate de imprumutul dorit. La fel ca la celelalte societati ce acorda credite rapide online, si cei de la CrediFix slicita doar doua documente scanate: copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont aferent lunii precedente (extrasul de cont ii ajuta sa vada care sunt veniturile incasate de clientul solicitant).

Asadar, iata cateva exemple de credite rapide online ce pot fi accesate simplu, fara batai de cap.

Retineti ca ofertele sunt multe, iar fiecare are specificul ei, care poate sa coincida sau nu cu nevoile clientilor. Deci, dumneavoastra hotarati pana la urma care dintre creditele rapide online vi se potriveste cel mai bine.

Related Posts

Add Comment