Credit rapid online fara acte 2021. Disponibilitate.

Last update: octombrie 4, 2021

Neindoilenic, sa accesezi azi un credit online fara acte 2021 este mult mai usor decat era candva.

O modalitate simpla de a accesa un imprumut rapid fara acte este folosirea serviciilor online oferite de societatile nebancare.

Daca te gasesti intr-un impas financiar si ai nevoie sa obtii o suma de bani cat mai repede, n-ai decat sa aplici online pentru un credit rapid.

Nivelul la care s-a ajuns cu privire la accesarea unui credit rapid online este unul extrem de facil.

Poti apela la un credit rapid online fara mult acte, fara solicitari complicate, in majoritatea cazurilor fiind de ajuns scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Bancile acorda credite rapide online?

Si bancile si-au schimbat viziunea asupra accesarii creditelor, simplificand mult conditiile si verificarile.

Deja putem vorbi la nivelul lui 2021 de credite bancare 100% online.

Spre exemplu, creditul celor de la BCR (oferit prin aplicatia George), ori creditul oferit de ING Bank din aplicatia Home’Bank.

Fireste ca nu se pune inca problema unei echivalente intre permisivitatile IFN-urilor si cele ale bancilor. Institutiile nebancare inca sunt in frunte in privinta accesibilitatii oferite.

Ce solutii ofera IFN-urile in materie de credite rapide online fara acte?

Ofertele IFN-urilor pun la dispozitia clientilor si astfel de credite rapide online fara acte.

Dupa parerea noastra, permisivitatea creditelor nebancare va fi si mai ridicata fata de anul anterior.

In primul rand pentru ca IFN-urile trebuie sa tina pasul cu bancile, care la randul lor au ridicat mult stacheta in privinta permisivitatii si rapiditatii de acordare.

In al doilea rand pentru ca lumea nu se mai inghesuia asa de tare sa se imprumute.

Practic poti obtine un credit rapid online fara acteatat de la IFN-uri cat si de la banci.

E adevarat ca la banci, va trebui sa fi de acord cu interogarea bazei de date ANAF si sa ai venituri fiscalizate, deci nu e la fel de simplu ca la IFN-uri.

Citeste si  Credit sigur cu un document. Metode noi de a-l accesa.

Insa, suntem cu totii de acord ca mecanismele de acordare a creditelor bancare s-au simplificat foarte mult in ultimul timp.

Cine s-ar fi gandit acum cativa ani in urma ca poti accesa un credit bancar si poti sa pleci cu banii acasa in aceasi zi? Ei bine, numai un exemplu va dau – e vorba de ING pe loc, creditul oferit de cei de la ING, prin care chiar poti pleca acasa cu banii in aceeasi zi; conditia e sa ai venituri fiscalizate inregistrate la ANAF.

In privinta documentelor de accesare pentru un credit rapid online, va spunem ca lucrurile nu sunt atat de simple nici la IFN-uri (vezi conditiile de accesare pentru creditele rapide).

Adica, oricum ar fi, nu poti sa iei un credit nebancar fara sa ai un minim venit. Si IFN-urile iti solicita un extras de cont din care sa reiasa ca inregistrezi venituri lunare.

Asadar, nu exista in piata un credit rapid online fara acte, ci exista produse financiare mai permisive ori mai putin permisive. Insa, pentru toate trebuie sa ai un minim venit taxabil.

Vrei un credit accesibil dar nu stii cui sa te adresezi?

Pentru un credit permisiv puteti sa va adresati cu siguranta acelor societati nebancare ale caror conditii sunt cel mai usor de indeplinit.

E adevarat ca si produsele oferite de ele sunt scumpe, insa, asta este piata financiara; riscurile trebuiesc intr-un fel acoperite.

Practic, IFN-urile ce acorda credite fara acte, in conditii facile, pretind si dobanzile cele mai mari, astfel ele isi acopera riscurile.

De asemenea, cand conditiile sunt dificile, asa cum se practica la banci si la o parte din IFN-urile, dobanzile sunt mai mici, pentru ca si riscurile de nerambursare sunt mai reduse.

Daca am fi carcotasi, chiar am putea sa va sugeram ca exista o proportie destul de bine stabilita intre numarul de acte solicitate de societatile financiare si dobanzile practicate de acestea.

Citeste si  IFN-uri ce acorda imprumuturi restantierilor

Cu cat accesarea unui credit fara acte este mai simpla, cu atat dobanda este mai ridicata.

Pentru ca exista costuri mari asociate acestor produse facile, exista si potential de risc de indatorare pe termen scurt si mediu. Din acest motiv, specialistii recomanda moderatie in accesarea acestor credite rapide online fara acte.

Chiar si IFN-urile ce acorda astfel de imprumuturi au atentionari pe platformele online proprii.

Oamenii s-au invatat sa caute produse cat mai facile, cum a fost si inca este nebunia cu creditele doar cu buletinul. Insa, de regula, trebuie sa stiti ca produsele facile nu sunt accesabile in orice situatie.

La astfel de produse financiare apelezi doar in cazuri de urgenta, cand ai epuizat orice alta solutie de a face rost de bani.

Iata si cateva societati nebancare la care poti apela pentru un credit rapid online fara acte:

1. Viva Credit – produs facil accesabil si in 2 ore. O forma lejera de imprumut online (o linie de creditare pe cinci ani), pentru care ti se solicita copii dupa buletin si dupa extrasul de cont. Daca rambursezi in 30 de zile de la accesare, dobanda este 0.

2. Credius – un IFN care de asemenea ofera imprumuturi rapide in conditii lejere (poti imprumuta pana la 50.000 pe 5 ani maxim), acceptand chiar si pe cei cu istoric negativ. Tot copie dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont ti se cere. Ca sa daca devii client Credius trebuie totusi sa ai o luna vechime in munca.

3. CreditPrime – ofera la randu-i credite permisive, cu dobanda 0 pentru prima accesare pentru primele 30 de zile. Sumele pe care le poti imprumuta sunt reduse, insa, conditiile sunt simplu de indeplinit. Poti imprumuta pana la 4.000 de lei pentru 24 de luni. Accesarea este 100% online, fara acte fizice, doar cu scanuri dupa actul de identitate si o poza dupa extrasul de cont, dupa fluturasul de salariu ori dupa cuponul de pensie (sau alt document din care sa dovedeti ca ai venituri si poti rambursa creditul).

Citeste si  Esti in cautarea unui credit de 2000 de lei?

4. Hora Credit – ofera credite fara comisioane, rapid si sigur, fara ipoteca si fara garantii. Actele solicitate pentru accesarea unui credit rapid online sunt: copie scanata ori fotografiata dupa buletin si dupa extrasul de cont bancar din ultima luna.

5. CreditFix este un alt IFN ce admite la creditare clienti cu eligibilitate redusa. Aceasta societate acorda doua tipuri de credite: unul cu valoare mai mare, altul cu valoare mai redusa. Imprumutul acordat pe termen scurt cu valoare mica nu presupune conditii dificile, nici acte numeroase.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment