You are here: Home Info credite rapide Credit rapid online fara acte 2017

Credit rapid online fara acte 2017

Fara documente numeroase poti obtine un credit rapid online apeland la IFN

Si in 2017, o modalitate simpla de a accesa un imprumut rapid este folosirea serviciilor online oferite de societatile nebancare.

Daca te gasesti intr-un impas financiar si ai nevoie sa obtii o suma de bani cat mai repede, n-ai decat sa aplici online pentru un credit rapid.

Nivelul la care s-a ajuns in 2017 cu privire la accesarea unui credit rapid online este unul extrem de facil. Poti apela la un credit rapid online 2017 fara mult acte, fara solicitari complicate, in majoritatea cazurilor fiind de ajuns scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Ofertele IFN-urilor pun la dispozitia clientilor si astfel de credite rapide online fara acte. Dupa parerea noastra, in anul 2017 permisivitatea creditelor nebancare va fi si mai ridicata fata de anul anterior. Daca ma intrebati de ce, va spun ca, in primul rand, IFN-urile trebuie sa tina pasul cu bancile, care la randul lor au ridicat mult stacheta in privinta permisivitatii si rapiditatii de acordare.

Practic poti obtine un credit rapid online fara acte 2017 atat de la IFN-uri cat si de la banci. E adevarat ca la banci, va trebui sa fi de acord cu interogarea bazei de date ANAF si sa ai venituri fiscalizate, deci nu e la fel de simplu ca la IFN-uri. Insa, suntem cu totii de acord ca mecanismele de acordare a creditelor bancare s-au simplificat foarte mult in ultimul timp. Cine s-ar fi gandit acum cativa ani in urma ca poti accesa un credit bancar si poti sa pleci cu banii acasa in aceasi zi? Ei bine, numai un exemplu va dau – e vorba de ING pe loc, creditul oferit de cei de la ING, prin care chiar poti pleca acasa cu banii in aceeasi zi; conditia e sa ai venituri fiscalizate inregistrate la ANAF.

In privinta documentelor de accesare pentru un credit rapid online, va spunem ca lucrurile nu sunt atat de simple nici la IFN-uri (vezi conditiile de accesare pentru creditele rapide). Adica, oricum ar fi, nu poti sa iei un credit nebancar fara sa ai un minim venit. Si IFN-urile iti solicita un extras de cont din care sa reiasa ca inregistrezi venituri lunare. Asadar, nu exista in piata un credit rapid online fara acte, ci exista produse financiare mai permisive ori mai putin permisive. Insa, pentru toate trebuie sa ai un minim venit taxabil.

Pentru un credit rapid online fara acte 2017 puteti sa va adresati cu siguranta acelor societati nebancare ale caror conditii sunt cel mai usor de indeplinit. E adevarat ca si produsele oferite de ele sunt scumpe, insa, asta este piata financiara; riscurile trebuiesc intr-un fel acoperite. Practic, IFN-urile ce acorda credite fara acte, in conditii facile, pretind si dobanzile cele mai mari, astfel ele isi acopera riscurile. Pe de alta parte, cand conditiile sunt dificile, asa cum se practica la banci si la o parte din IFN-urile, dobanzile sunt mai mici, pentru ca si riscurile de nerambursare sunt mai reduse.

Daca am fi carcotasi, chiar am putea sa va sugeram ca exista o proportie destul de bine stabilita intre numarul de acte solicitate de societatile financiare si dobanzile practicate de acestea.

Cu cat accesarea unui credit rapid online fara acte este mai simpla, cu atat dobanda este mai ridicata.

Pentru ca exista costuri mari asociate acesor produse facile, exista si potential de risc de indatorare pe termen scurt si mediu. Din acest motiv, specialistii recomanda moderatie in accesarea acestor credite rapide online fara acte. Chiar si IFN-urile ce acorda astfel de imprumuturi au atentionari pe platformele online proprii.

Oamenii s-au invatat sa caute produse cat mai facile, cum a fost si inca este nebunia cu creditele doar cu buletinul. Insa, de regula, trebuie sa stiti ca produsele facile nu sunt accesabile in orice situatie. La astfel de produse financiare apelezi doar in cazuri de urgenta, cand ai epuizat orice alta solutie de a face rost de bani.

Iata si cateva societati nebancare la care poti apela pentru un credit rapid online fara acte in 2017:

1. Viva Credit – produs facil accesabil si in 2 ore. O forma lejera de imprumut online, pentru care ti se solicita copii dupa buletin si dupa extrasul de cont. Primul imprumut e gratuit.

2. Telecredit – un IFN care de asemenea ofera imprumuturi rapide in conditii lejere. Tot copie dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont ti se cere. Si de asemenea, primul imprumut are si la ei tot dobanda 0.

3. Ferratum – ofera la randu-i credite permisive, cu dobanda 0 pentru prima accesare. Sumele pe care le poti imprumuta sunt reduse, insa, conditiile sunt simplu de indeplinit.

4. Hora Credit – ofera credite fara comisioane, rapid si sigur, fara ipoteca si fara garantii. Actele solicitate pentru accesarea unui credit rapid online sunt: copie scanata ori fotografiata dupa buletin si dupa extrasul de cont bancar din ultima luna.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies