Cine acorda bani rapid pentru persoane fizice?

Last update: ianuarie 4, 2021

Obtinerea de bani imprumut de catre persoanele fizice este realizabila chiar in ziua accesarii, atat de la banci cat si de la IFN.

Toate institutiile financiare si-au imbunatatit considerabil procesul de accesare, mizand pe timpi din ce in ce mai scurti.

Bancile au inaintat si ele vizibil in directia simplificarii procedurilor de acordare pentru un credit.

Oferte de imprumuturi pentru persoanele fizice sunt destule in piata: banci, IFN-uri, C.A.R.-uri, Case de Amanet.

Pentru temerari exista si optiunea de credite cu garantii, daca esti capabil sa intelegi riscul pe care ti-l asumi, si anume, acela de a pierde bunul pe care il lasi drept garantie, in eventualitatea in care nu reusesti sa achiti la timp imprumutul.

Asadar, esti persoana fizica si vrei bani imprumut. La cine apelezi? Daca e o urgenta, te orientezi catre imprumuturile rapide de la IFN. Aceste produse ofera persoanelor fizice accesul la o suma de bani intr-un timp foarte scurt.

Fiecare dintre noi stim ce inseamna sa te aflii intr-o pana de bani si sa nu reusesti in ruptul capului sa te descurci. Cand nici cei apropiati nu au cum sa te ajute lucrurile se complica. Iti ramane la indemana varianta imprumutului. Incerci sa-l obtii pe cel mai rapid. Dar… Cat e de scump? Ce acte iti sunt necesare? Esti eligibil? Suma de bani este suficienta?

Ce optiuni au la dispozitie persoanele fizice?

Imprumuturile rapide de la IFN sunt optiuni de luat in calcul in astfel de situatii de urgenta, daca suma dorita de tine nu e prea mare. Cand vrei sa iei un imprumut de 1000 de euro ori mai mult s-ar putea sa nu gasesti la IFN-urile cu acordare rapida.

Daca ai gasit societatea care sa-ti acorde banii rapid azi, vezi daca te incadrezi din punct de vedere al bonitatii, al gradului de indatorare. Vezi daca poti prezenta documentele necesare intr-un timp atat de scurt.

Citeste si  Cand optezi pentru un credit nebancar urgent?

Din fericire IFN-urile care acorda credite rapide sunt ingaduitoare cu cei inscrisi in Biroul de Credit. Prin urmare, poti contracta un credit rapid 2020 chiar daca ai un istoric negativ. Sunt multe cereri de credite cu istoric negativ, oamenii fiind constienti de situatia lor.

Faptul ca unele societati nebancare ii primesc si pe restantieri la finantare reiese din propriile informatii furnizate de aceste firme. De regula pe platformele lor online IFN-urile ne spun ca ii accepta la finantare pe cei cu istoric negativ.

Unele persoane catalogate drept rau platnice nu sunt chiar de rea credinta. Sunt peraoane care au fost raportate pentru sume mici ori pentru ca au avut niste probleme de viata carora nu le-au facut fata. Cei care si-au achitat datoriile din trecut sunt altfel vazuti de creditori.

IFN-urile sunt ingaduitoare de regula cu cei cu datorii, mai ales daca acestia si-au platit intre timp obligatiile pe care le aveau la banci.

Cat conteaza eligibilitatea?

In prezent, baza eligibilitatii la institutiile nebancare este data de grad de indatorare.

Sunt insa si societati nebancare care solicita pentru ale lor produse mai multe documente si au ai multe conditii de eligibilitate. Aceste IFN-uri sunt cele care practica si dobanzile cele mai mici din piata. De la ele poti imprumuta daca ai o anumita vechime in munca, daca obtii venituri cu caracter permanent, daca ai un anumit scoring in BC, etc.

Daca vrei sa obtii o suma de bani mai mare, exista posibilitatea sa te imprumuti apeland la un produs cu garantii. Sunt IFN-uri care acorda credite garantate cu case, cu apartamente, cu terenuri, cu masini etc.

Imprumutul garantat cu auto a prins si la noi teren, existand chiar IFN-uri specializate pe acest domeniu, cum sunt cei de la Mogo, de exemplu.

Asadar, persoanele fizice au mai multe variante de imprumut, unele care pot fi concretizate in chiar ziua accesarii. Sunt societati care promit obtinerea banilor in cateva ore de la solicitarea unui imprumut.

Citeste si  Credit cu buletinul acordat de Ferratum

Cum poti imprumut mai usor?

Cea mai simpla cale de a accesa de la IFN ramane solicitarea online. Un credit online se acorda rapid, completand un formular simplu cu datele personale. Pentru IFN-urile care acorda online conteaza mai putin scoringul in BC, desi unele iti vor trimite la semnat si acordul de consultare a bazei de date a Biroului de Credit.

Accesand un imprumut online scapi de drumuri, de tot felul de verificari. Practic accesezi un imprumut fara verificari in 2020, doar cu o dovada de venit si cu actul de identitate.

Din pacate, aceste produse sunt limitate ca perioada de acordare, iar sumele puse la dispozitie nu sunt deloc mari. Poti imprumuta in medie 2.000 – 3.000 lei maxim pe perioade de intre 30 si 62 de zile.

Exista fireste si exceptii de IFN-uri care acorda rapid credite online fara acte 2021 in cuantum mai ridicat si pe perioade lungi de timp. Spre exemplu cei de la Credius ofera sume de pana la 40.000 de lei pentru perioade de maxim 5 ani.

Costuri si riscuri

Sa vorbim insa despre costurile acestor produse. Sunt mari. Dar si riscurile pe care aceste societati si le asuma sunt mari.

Voi insa trebuie sa fiti foarte atenti la ce se intampla dupa ce ati accesat creditul si ati primit banii. Trebuie sa aveti mare grija la rambursare sa nu ajungeti sa intarziati, sa depasiti data scadenta. Incalcarea acestor termeni contractuali atrage dupa sine costuri destul de mari. Penalizarile pentru aceste imprumuturi rapide sunt mari si ele cresc simtitor suma pe care o aveti de rambursat.

O varianta pentru cei care nu au contractat pana in prezent un credit este sa apeleze la IFN-urile care ofera dobanda 0 la prima accesare. Este acesta un avantaj? Cu siguranta! Practic te imprumuti fara sa platesti dobanda, rambursezi doar imprumutul, fara costuri. Si in acest caz va atragem atentia asupra depasirii datei scadente. Nu pregetati sa rambursati la timp pentru ca, mai ales in cazul creditelor cu dobanda 0 penzalizarile sunt mari si va pot crea problema.

Citeste si  Credit sigur cu un document. Metode noi de a-l accesa.

Exista varianta oferita de unele IFN-uri de a va reesalona imprumutul. Nu este deloc o solutie buna, dar poate fi una de compromit, daca consideri ca nu poti sa rambursezi pana la data scadenta.

In mod firesc, rambursarea anticipata este o optiuni pe care trebuie sa o aveti in minte pentru ca ea va poate diminua costul imprumutului, majoritatea sociatilor financiare pretinzand dobanda doar pe intervalul scurs pana la rambursare.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment