Credit fara verificare in Biroul de Credit 2024. Sugestii

Aspiri la obtinerea unui credit fara verificare in Biroul de Credit sau CRC? Iata cateva IFN-uri permisive cu sanse de reusita.

Pentru a obtine un credit fara Biroul de Credit, trebuie sa apelezi la institutii financiare care ofera o astfel de facilitate. Exista mai multe optiuni disponibile, inclusiv creditorii online, Casele de Amanet si cateva banci traditionale.

In sectiunea buletinului lunar BNR dedicata restantelor mai mari de 30 de zile pe care persoanele fizice le au la institutiile financiare, in statistica Biroului de Credit, apare si numarul de unitati raportoare.

La nivelul lui decembrie 2023, au fost 31 de institutii de credit si 42 de IFN care au raportat catre BC.

Stiti cate IFN-uri sunt in Romania? Erau 166 de IFN-uri active cu activitati multiple de creditare – informatii actualizate in ianuarie 2024.

Ca sa explicam pentru voi, dintre cele 166 de IFN-uri active (nu am luat in calcul societatile de leasing, Casele de Amanet), doar 42 au raportat la BC in luna decembrie a anului trecut.

Altfel spus, in peste 80 de IFN-uri acorda credit in mod autonom de verificare in Biroul de Credit.

Vorbind de rapiditatea de a face rost de bani, totusi, cat de repede putem sa-i obtinem?

Iata ce ne „spun” unele institutii nebancare:

 • Credit7 – promite obtinerea unui credit in 15 minute
 • Viva Credit – ne imbie cu 2 ore maxim in care putem obtine suma dorita de bani
 • Mai Mai Credit ne spune ca banii pot ajunge pe cardul nostru in 15 minute
 • Mobilo Credit afirma ca putem face rost de bani instant, cu 10 minute aprobare
 • Ocean Credit ne promite ca in doar 8 minute banii ajung in contul nostru, fara sa fim nevoiti sa mergem la banca.
 • Credit Yes – ne imbie cu o dobanda de 0,01% cu orice istoric de creditare si acordare in 5 minute

Credit fara Biroul de Credit 2024 – Intrebari frecvente

Dobandirea unui credit fara verificare in Biroul de Credit este posibila cand se apeleaza la sume mici de bani ori la produse garantate.

Sa ne intelegem: asta nu inseamna ca indiferent de istoricul tau vei primi creditul. Exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplinesti si de la care institutiile financiare nu fac rabat: varsta, venit, grad de indatorare, vechime.

Totusi, noi am plecat de la ideea de a gasi oferte de credite online fara verificarea Biroului de Credit.

Intrebarea principala care se pune insa este legata de costuri. Daca apelezi la microcredite s-ar putea sa ti se acorde un credit fara Biroul de Credit, dar costurile nu sunt mici.

In alta ordine de idei, cum se poti imprumuta de la banca daca ai avut probleme in trecut cu rambursarile? Ce banca acorda credit daca esti in Biroul de Credit fara sa se asigure ca ai bonitatea necesara rambursarii?!

Raspunsul nostru ar fi acesta: una sau doua dintre bancile comerciale de la noi si multe dintre cele care au notificat BNR ca desfasoara activitati pe teritoriul Romaniei.

Care dintre IFN-uri acorda imprumuturi fara verificare in Biroul de Credit si cat costa aceste produse?

Ce reprezinta Biroul de Credit? Ce reprezinta CRC?

Care e situatia restantierilor din Romania la ora actuala?

Care este pozitia bancilor fata de cei raportati la BC?

Va intrebati daca bancile mai acorda credite celor inscrisi in Biroul de Credit?

Iata cateva dintre intrebarile la care vom incerca sa raspundem in randurile urmatoare.

Cum obtii un credit fara verificarea Biroului de Credit?

Stim ca sunt multi cei interesati sa obtina un credit fara Biroul de Credit in 2024. Unele banci si IFN-uri sunt ingaduitoare cu aceste persoane.

Nu este o surpriza ca sunt si banci ce acorda clementa unei parti dintre cei inscrisi in BC. Conditiile sunt de regula ca sumele datorate din trecut sa nu fi fost mari, iar perioada de intarziere sa fi fost mica.

Totusi, sunt putine cazurile in care institutiile financiare tolereaza persoane care au intarziat in trecut cu plata ratelor si mai au inca restante active.

Plus ca, toate bancile verifica istoricul in BC al celor care solicita un nou imprumut.

Vazand ca inspectarea istoricului reprezinta pentru cei care au avut in trecut restante, motive de refuz la creditare, oamenii s-au gandit sa caute oferte care sa nu mai necesite examinarea bazei de date.

Iata cum s-a ajuns la aceasta nazuinta a unor persoane de a dobandi un credit fara cosultarea BC.

Pe asemenea doleante mizeaza unii insi care afirma ca ofera credite fara verificare CRC ori BC, ei fiind niste persoane fizice neautorizate sa acorda credite – un fel de camatari ambulanti.

Sunt si institutii care ne ademenesc cu propuneri de genul ‘oferim credite fara verificare CRC (CRB)’. Asumarea riscurilor din partea acestor insitutii se poate face in cazul in care dobanzile practicate sunt mari.

Alti creditori, si mai binevoitori dintr-un anumit punct de vedere, se limiteaza la a ne informa despre intentia lor simpla „oferim credite”.

Perceptia celor care spera sa obtina un imprumut fara verificarea bazei de date a BC este aceea ca isi vor rezolva problemele financiare accesand un nou credit.

Aspecte ce tin de eligibilitate

Va vom arata in continuare care sunt sansele pentru o astfel de accesare de la banci si de la IFN.

Esential ar fi sa ai o bonitate actuala superioara. Dar nu strica nici un serviciu stabil si o vechime corespunzatoare.

In paranteza fie spus, daca ai un serviciu decent, un angajator de top si un  venit stabil pe perioada creditului, institutia financiara poate fi mai deschisa in a-ti acorda creditul.

Pe de alta parte, niciun venit nu te salveaza daca ai restante active. Aici intervine ideea de risc pe care nicio institutie nu-si doreste sa si-l asume. E ca si cum tu nu ai platit creditul in trecut dar te obligi sa achiti altul in viitor. De ce te-ar crede cineva?

Restantierii vor sa se imprumute la IFN-urile ori bancile care acorda credit cu istoric negativ. Speranta lor nu este desarta.

Citeste si  Dupa cat timp de la accesare se poate refinanta un credit?

Persoanele dornice sa acceseze un credit fara Biroul de Credit 2023 s-au aflat candva in imposibilitatea rambursarii unor rate la banci.

Dar asta nu inseamna ca ele nu si-au stins datoria din trecut. Aici este chichita, in fapt. Daca tu ai fost de buna credinta si ai acoperit restanta, ai venit la zi cu ratele, s-ar putea sa inspiri incredere.

Totusi, exista si persoane care nu au resit sa iasa din acest cerc vicios si, desi sunt datoare si astazi, inca spera la un nou imprumut.

Si, din nefericire, astfel de cazuri sunt destul de numeroase, de unde si intentia noastra de a lamuri anumite aspecte pe partea de istoric si eligibilitate.

Aspecte ce tin de costuri

Indiferent cat de disperati am fi sa obtinem o suma de bani rapid, trebuie sa luam in calcul si rambursarea acelei sume.

Orice intarziere conduce catre penalizari, iar orice intarziere mai mare de 30 de zile conduce spre raportarea in BC.

Drept urmare, daca nu doriti ca pe viitor sa va stricati scoringul, rambursati la timp. In cazul in care apar probleme, discuti-le din vreme cu creditorul, nu lasati sa se acumuleze penalizarile.

E bine de stiut ca daca vei obtine un credit fara verificare in Biroul de Credit, ar trebui sa te astepti si la niste costuri mai ridicate.

Cu alte cuvinte, te poti imprumuta din postura de restantier, dar cu costuri mari. Si mai e o vorba romaneasca: „datoria nu striga, dar nu te lasa sa dormi”.

Si nu doar pentru ca esti restantier, ci din simplu motiv ca acele produse care iti sunt accesibile au costuri mari de regula.

Iar in final nu trebuie sa neglijam nici penalizarile. Astfel de credite pot genera niste sume uriase doar din penalizari, cu trecerea timpului. Asadar, atentie!

Care este pozitia IFN-urilor si a bancilor fata de persoanele din BC?

Stiu ca te intrebi ce banca acorda credit celor din Biroul de Credit, insa trebuie sa-ti fi achitat datoria veche ca sa speri la asa ceva.

Din cauza permisivitatii IFN-urilor, creditele fara verificare in BC sunt cele mai ravnite oferte, convenabile celor cu istoric negativ.

Putem afirma ca exista banci ce acorda credite celor inscrisi in Biroul de Credit daca ponderea celorlalte elemente ce definesc eligibilitatea este superioara.

Atentie insa la felul cum gestionati fiecare imprumut pentru ca orice intarziere mai mare de 30 de zile la plata unei rate duce la degradarea istoricului de creditare.

Este de la sine inteles ca o solicitare de bani ar trebui sa se bazeze in primul rand pe o bonitate buna. Numai astfel se pot plati ratele fara intarzieri.

Stim ca multi dintre voi sunt interesati de banci dispuse sa acorda credite si celor cu istoric negativ, dar acest deziderat este unul utopic daca nu aveti un venit bun si un grad de indatorare mic.

Conditiile impuse de banci

Conditiile pe care bancile le impun celor ce apar pe listele BC se refera in special la a nu avea datorii active, si a indeplini conditia gradului de indatorare.

De exemplu, pentru cei cu un scor mediu este necesar un venit superior pentru a contrabalansa.

Multe banci resping din start restantierii, fara drept de apel. Primul act pe care il semnezi la o banca atunci cand mergi sa soliciti un credit (orice fel de credit, fie el ipotecar ori de consum) este acordul de consultare BC.

Sunt si banci care acorda credite persoanelor cu istoric negativ, insa care trebuie sa isi urce scoringul de client prin ceilalti parametri.

Daca apelezi la IFN-uri, s-ar putea sa ai sansa sa nu fii respins. Exista inca IFN-uri care pun accent mai mare pe veniturile actuale decat pe istoricul de creditare. Depinde indeosebi de tipurile de produse financiare aflate in portofoliul respectivului IFN, de dobanzile practicate (dovada riscurilor asumate de IFN-uri), etc.

La unele IFN-uri, chiar daca ai statutul de datornic poti obtine imprumuturi rapide, cu foarte putine acte si in conditii destul de usor de indeplinit.

Ce institutii acorda credite fara consultarea BC?

Accesarea unui credit fara verificare in Biroul de Credit ori CRB (CRC) 2024 e posibila la unele institutii tolerante.

Unii cauta credite fara verificare CRB ori BC ieftine anticipand din start ca astfel de produse pot avea costuri mari.

credit fara Biroul de Credit 2023

Principalul motiv pentru care oamenii cauta sa se imprumute, fara sa li se verifice situatia din BC, este acela ca au un istoric slab.

Acesti oameni stiu ca au avut candva restante la alte credite sau carduri, au fost raportati de banci la Biroul de Credit, iar acum au statutul de ‘restantier’.

Vorbim de carduri pentru ca foarte multi dintre cei inscrisi in BC au fost raportati pentru neinchiderea la timp a unui card, ori alte necazuri legate de cardurile de credite.

La acordarea unui credit, bancile si o mare parte din IFN-uri, consulta raportul de credit din BC. In functie de el, dar si de alti parametri, esti acceptat la creditare sau nu.

Teoretic exista IFN-uri la care poti apela pentru un credit fara verificare in Biroul de Credit.

Daca ne gandim ca in Biroul de Credit sunt inscrise 72 de institutii financiare, banci si IFN-uri, iar numarul acestor este mult mai mare, putem sa speculam si ca restul societatilor nu colaboreaza cu BC.

In Romania sunt 24 de banci si inca 7 sucursale ale unor banci straine, iar IFN-uri numai cele inregistrate in Registrul General Active sunt in jur de 170, la acestea adaugandu-se si cateva mii de Case de Amanet, sute de CAR-uri si societati de leasing.

Daca te regasesti pe lista Biroului de Credit, cu un scoring slab, vei obtine cu greu un imprumut.

Ce reprezinta Biroul de Credit?

Despre Biroul de Credit noi am mai vorbit, insă, vă reamintim ca este o institutie privata, ce a luat nastere la initiativa unor societati bancare si nebancare, adica banci si IFN-uri.

Cunoscuta de catre populatie si cu prescurtarea de BC, aceasta institutie a devenit o adevarata sperietoare printre doritorii de credite. Baza de date a BC mai este numita si lista neagra a datornicilor bancilor sau lista neagra a debitorilor.

Citeste si  Imprumuturi pentru datornici. Se mai poate in 2023?

In general, bancile si institutiile financiare se bazeaza pe informatiile Biroului de Credit pentru a evalua daca un solicitant de credit este eligibil pentru un credit sau nu. Daca ai istoricul de credit negativ, este posibil sa fii respins pentru un credit sau sa primesti dobanzi mai mari.

Avem de-a face cu o baza de date organizata, ce cuprinde date legate de activitatea de creditare desfasurata de unele institutii financiar-bancare.

Aceasta baza de date poate fi consultata de institutiile de credit, banci, IFN-uri, societati de asicutari si recuperatori, dar si de persoanele interesate de istoricul propriu de creditare.

De cand cei de la Biroul de Credit au adopta FICO® Score lucrurile au devenit mai simple. Acest parametru care indica capacitatea de rambursare a clientilor, are valori intre 300 si 850.

Persoanele cu scor Fico mic acceseaza mai greu credite, cele cu scor mare sunt privilegiate. Insa, unei persoana care are un scor FICO ridicat nu i se garanteaza ca va obtine automat si creditul solicitat.

Variantele tipului de scor de credit:

 • slab ▻ 300 – 450
 • submediocru ▻ 451 – 550
 • mediu ▻ 551 – 650
 • bun ▻ 651 – 750
 • foarte bun ▻ 751 – 850

Acordarea unui credit de catre banci sau IFN nu se bazeaza doar pe scorul FICO ci si pe alti parametri: grad de indatorare, vechime, tip de contract de munca, etc.

Ce este Centrala Riscului de Credit?

Despre CRC (Centrala Riscului de Credit – fosta CRB – Centrala Riscurilor Bancare), de asemenea v-am povestit intr-un alt articol, va reamintim ca aceasta institutie se gaseste in subordinea BNR si functioneaza cam dupa aceleasi principii cu Biroul de Credit.

CRC colecteaza si stocheaza informatii despre expunerea bancilor si IFN-urilor care sunt inscrise in registrul special, atunci cand un debitor beneficiaza de credite cu valori mai mari de 20.000 de lei, precum si date referitoare la activitati de fraudare a unor carduri.

Sunt persoane fizice care ofera credite fara verificare in CRC. Cel putin asa este exprimarea folosita in unele anunturi.

Fireste ca e bine sa analizati cu grija asemena oferte. Astfel de persoane fizice nu sunt autorizate in vreun fel de autoritati, nu sunt controlate si, la o adica, nici nu aveti pe cine trage la raspundere.

Adresati-va mai bine unor institutii autorizate, care functioneaza in mod legal.

Exista solutii pentru cei din BC in piata financiara?

Generic, ofertele de credite fara BC figureaza in ofertele IFN-urilor. De ce generic?

Pentru ca doar unele dintre IFN-urile acorda credite fara verificare in Biroul de Credit. Si devine din ce in ce mai dificil sa te imprumuti in aceste conditii.

Cand ai intarzieri de plata la un credit bancar sau nebancar, respectiva societate catre care esti dator, te va raporta la BC si/sau CRB, daca ai depasit un anumit termen (30 de zile la data scadenta a ratei).

De intrat in Biroul de Credit si in Centrala Riscului de Credit se intra foarte usor, de iesit se iese mai greu.

In fapt, daca nu hotaraste banca sau IFN-ul ca nu trebuie sa mai fi inscris ca datornic in Biroul de Credit trebuie sa astepti sa treaca 4 ani din momentul in care ti-ai platit datoria, pentru a ti se sterge datele de datornic.

Fiti precauti fata de mesajele de genul ‘oferim credite fara verificare CRC’.  In primul rand pentru ca sunt mesaje targetate catre un anumit public cu o intentie vadita.

Nemaivorbind de situatia deloc placuta in care te poti trezi angajat in cine stie ce increngaturi cu camatari.

Care este situatia actuala a restantierilor din Romania?

Ultimii ani au adus numerosi datornici in Romania, iar listele celor doua institutii s-au inmultit de clientii restantieri ai bancilor, dar si de cei ai IFN-urilor.

Un fapt imbucurator este acela ca din 2018 pana in 2024 numarul restantierilor a scazut cu peste 200.000.

Avand in vedere ca tendinta la finele lui 2020 a fost de continua scadere, iar in 2021 numarul acestor persoane s-a pastrat destul de constant. Deocamdata, in ultimele luni statistice avem o crestere a numarului de datornici.

Ce stim sigur, din raportatele BNR, este ca la nivelul lui decembrie 2023 se inregistrasera 486.097 restantieri in uscare fata de noiembrie cand erau 482.273. Comparativ cu aceeasi luna a anului anterior suntem in urcare cu cca 10.695 persoane.

Este clar ca avem un trend crescator. Se observa asta incepand din luna mai a anului trecut.

Din august 2023 pana in decembrie 2023 s-au pierdut cca 17.750 de restantieri. Dar, iata ca numarul lor incepe sa creasca iar. Luna august a fost cea in care s-a trecut de jumatate de milion de restantieri.

Oricum, in ultimul an variatiile nu sunt foarte mari – cateva mii de persoane de la o luna la alta.

Variatia numarul de restantieri in ultimii ani

Nr restantieri 2019 2020 2021 2022 2023 2024

Totusi, numarul celor restantieri inca este impresionant, trebuie sa recunoastem.

Vorbim de aproape jumatate de milion de persoane. E posibil chiar sa depasim acest numar spre final de an.

Acesta este si motivul pentru care multe firme non-bancare acorda credite rau-platnicilor.

Din aceasta cauza s-a format in piata o noua tendinta din partea clientilor, anume, solicitari de credite fara verificare in Biroul de Credit.

Deocamdata inflatia este inca ridicata, puterea de cumparare a scazut, acordarea de credite a incetinit si ea.

Cu siguranta vor mai fi banci care acorda credit chiar daca esti in Biroul de Credit in 2024, insa gradul de indatorare va fi primordial.

Unii probabil vor incerca sa-si restructureze vechile imprumuturi pentru a-si diminua povara financiara.

Datorita inaspririi conditiilor de creditare, volumul creditelor ipotecare a scuzut cu 50% in primul trimestru din acest an raportat la acelasi trimestru din anul anterior.

De asemenea, este de remarcat faptul ca in prima parte din 2024, creditele de consum acordate de IFN-uri au crescut cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Capacitatea de rambursare este clar ca a scazut, dovada stand si numarul in crestere al restantierilor din BC.

Exista banci care acorda credite celor inscrisi in Biroul de Credit?

Sunt multe persoane amatoare sa afle ce banca acorda credite chiar esti in Biroul de Credit, sperand la costuri si rate mai mici decat la IFN.

Citeste si  Suma maxima pe care o poti solicita de pe internet?

Lasand la o parte marota unora care nu inteleg ca scoringul de client nu este alcatuit doar din istoric de creditare si contine mult mai multe elemente, exista solutii in piata chiar si la banci.

Cand esti trecut ca restantier in BC sau CRC (fosta CRB), bancile acorda mai greu credite, dar nu te resping din start. Spre exemplu,  cei de la Banca Transilvania spun ca nu refuza din start pe cei inscrisi in BC).

Cei de la Banca Transilvania explica pe larg pozitia lor vis a vis de persoanele inscrise in Biroul de Credit ca restantieri, punand accentul pe ideea de ansamblu a eligibilitatii.

Exemple similare avem si in cazul Alpha Bank, Raiffeisen, ING Bank, OTP Bank, BRD, BCR, etc.

Totusi lucrurile au evoluat, nu mai sunt ca acum 20 de ani cand de exemplu Citibank trata restantierii ca pe orice client obisnuit.

Insa, sunt situatii destul de frecvente in care in urma determinarii scoringului de client, sa nu te califici.

Prin urmare, singura ta sansa in acest caz este sa apelezi la acele IFN-uri daca vrei un credit fara verificare in Biroul de Credit.

Si da, exista astfel de IFN-uri care ofera credite fara verificare CRC si BC, accepandu-i astfel si pe restantieri.

Privita ca o solutie dizgratioasa de multi finantisti, acordarea de credite fara verificare in Biroul de Credit este o certitudine pe piata financiara din Romania.

Exista banci care nu colaboreaza cu Biroul de Credit?

Stiu ca va intrebati care sunt acele banci care nu colaboreaza cu Biroul de Credit, de aceea ne-am gandit sa va lamurim in randurile urmatoare.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, iata care sunt bancile ce colaboreaza cu Biroul de Credit:

 • BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.
 • BANCA COMERCIALA ROMANA SA
 • BANCA TRANSILVANIA SA
 • RAIFFEISEN BANK SA
 • ING BANK NV – Sucursala BUCURESTI
 • ALPHA BANK ROMANIA SA
 • CEC BANK SA
 • UNICREDIT BANK SA
 • OTP BANK ROMANIA SA
 • BANCA ROMANEASCA SA
 • FIRST BANK SA
 • BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA
 • BC INTESA SANPAOLO S.p..A.Torino Sucursala Bucuresti
 • CREDIT EUROPE BANK SA
 • BANCA CENTRALA COOPERATISTA CREDITCOOP SA
 • IDEA BANK SA (va deveni in curand parte din Banca Transilvania)
 • CREDIT AGRICOLE BANK ROMANIA SA
 • VISTA BANK SA
 • PATRIA BANK SA
 • BANK LEUMI ROMANIA SA
 • PORSCHE Bank Romania SA
 • BCR BANCA PENTRU LOCUINTE SA
 • AEDIFICIUM BANCA PENTRU LOCUINTE (fost RAIFFEISEN BANCA PENTRU LOCUINTE)
 • LIBRA INTERNET BANK SA
 • TECHVENTURES BANK SA
 • BANCA ROMANA DE CREDITE SI INVESTITII
 • PROCREDIT BANK SA
 • ALIOR BANK

IFN-uri care verifica Biroul de Credit

In afara unor societati nebancare permisive amintite anterior si care acorda credite fara examinari (CreditFix, Credius, Fast Finance etc), restul IFN-urilor nu sunt atat de ingaduitoare.

Unele dintre aceste IFN-uri, chiar daca colaboreaza cu cei de la BC spun ca acorda credite fara verificare BC. Spre exemplu, cei de la CreditFIX: ”Esti restantier? La Creditfix ai posibilitatea de a obtine un credit fara verificarea Biroului de Credit.”

Altfel spus, e posibil ca unele IFN-uri chiar daca participa la Biroul de Credit, sa fie tolerante cu aceste persoane.

Desi mai sunt IFN-uri care nu verifica Biroul de Credit si te poti baza pe ele daca n-ai un istoric bun, totusi, costurile ridicate s-ar putea sa-ti dea batai de cap.

Daca vei cauta insa lista cu datornici a uneia sau alteia dintre aceste institutii, nu o s-o gasesti. Tot ce poti obtine este situatia ta din Biroul de Credit pe care o poti solicita in nume personal.

De exemplu, va pot spune ca in aceasta lista se regasesc si unele IFN-urile noi 2024 si din cele aparute in anii anteriori. Dar, puteti sa observati si singuri Registrul IFN-urilor active de la BNR pentru a vedea care sunt toate IFN-urile din piata. Puteti astfel sa le comparati cu cele din lista de mai jos, adica cu acele IFN-uri ce lucreaza cu Biroul de Credit.

Printre IFN-urile care participa activ si colaboreaza cu Biroul de Credit, amintim aici:

 • UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN SA
 • PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA
 • BRD FINANCE IFN SA
 • RALFI IFN S.A.
 • TBI Credit IFN SA
 • RCI LEASING ROMANIA IFN S.A.
 • BT DIRECT IFN S.A.
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA
 • VERIDA CREDIT IFN SA
 • BCR SOCIAL FINANCE IFN ( fost GOOD.BEE CREDIT IFN SA)
 • PATRIA CREDIT IFN SA
 • TIRIAC LEASING IFN SA
 • CREDIUS IFN SA
 • MOGO IFN SA
 • VIVA CREDIT IFN SA
 • AXI FINANCE IFN SA
 • SIMPLU CREDIT IFN SA
 • VITAS IFN SA
 • MIKRO KAPITAL IFN SA
 • EASY CREDIT 4 ALL IFN SA
 • MOZIPO IFN SA
 • MARCK LEASING IFN SA
 • OCEAN CREDIT IFN
 • BCR LEASING IFN SA
 • FERRATUM ROMANIA IFN SA
 • HORA CREDIT IFN SA
 • ROCAPITAL IFN SA
 • BEST CREDIT IFN SA
 • MOTORACTIVE IFN SA
 • CREDEX IFN SA (fost ONLINE CREDIT IFN)
 • ECOFINANCE IFN SA
 • BT MICROFINANTARE IFN SA
 • ORANGE MONEY IFN SA
 • CREDIT FIX IFN SA
 • MOBILO FINANCE IFN SA
 • BSG CREDIT IFN SA
 • OMRO IFN
 • FLEX FINANCIAL IFN SA
 • BUSINESS MICROCREDIT IFN SA
 • AVENTUS GROUP IFN SA
 • MAIMAICREDIT IFN S.A.
 • ONTOPAY IFN S.A.
 • OKCREDIT IFN SA
 • PORSCHE Leasing IFN

Noi am mai abordat acest subiect al gasirii de solutii de finantare fara verificarea listelor din Biroul de Credit ori a Centralei Riscului de Credit, insa, multitudinea de solicitari de informatii venite din partea voastra ne-a determinat sa dezvoltam subiectul. Asteptam si din partea voastra pareri si impresii pe acest subiect.

Retineti insa ca, un credit fara Biroul de Credit poate fi o optiune buna pentru cei care nu pot obtine un credit traditional din cauza unui istoric de credit negativ sau unui venit instabil. Cu toate acestea, trebuie sa fii constient de nivelul mai ridicat ale dobanzilor si sa te asiguri ca poti rambursa la timp.

Inainte de a lua un credit fara Biroul de Credit, trebuie sa analizezi situatia ta financiara si sa decizi daca aceasta este o optiune viabila pentru tine.

Related Posts

17 Comments

 1. C S
 2. M B
 3. P B
 4. R K
 5. C L
 6. C S
 7. R A
 8. I D
 9. O C
 10. D C
 11. S G
 12. S C
 13. H L
 14. B Cristian

Add Comment