Cum poate accesa un credit pe net o persoana?

Accesarea unui imprumut prin intermediul internetului este un lucru obisnuit, atat la banci cat si la IFN. E simplu si dureaza putin.

Pentru ca la banci solutiile de finantare nu sunt tocmai gustate de o plaja mare de clienti (multi necalificandu-se pentru acest tip de creditare), o solutie imbratisata de tot mai multi romani de a face rost de bani rapid o reprezinta credite online de la IFN.

Va imaginati ca in Romania sunt peste 450.000 de restantieri? Pensionarii sunt peste 5 milioane la nivelul anului 2023. Numarul somerilor a scazut, este adevarat, in 2022 acestia depasind putin 238.000 la nivelul acestui an.

Si totusi, toate aceste persoane puse la un loc creaza o plaja destul de mare, persoane care de cele mai multe ori nu se califica pentru un credit bancar. Si atunci? Ce-i de facut? Apelam la un credt rapid nebancar!

In domeniul imprumuturilor mici pe termen scurt (termene marite in ultimul an pe la mai toate IFN-urile) conditiile sunt lejere. Nu iti trebuie prea multe cunostinte economice ca sa cauti un credit rapid online.

Poti da o simpla cautare intr-un motor de cautare dupa criteriile dorite de tine (credite pentru restantietri, credite fara adeverinta de venit, ori simplu credite rapide).

Rezultatele obtinute nu au cum sa nu te multumeasca, pentru ca, vor fi numeroase. Sunt multe IFN-uri care permit accesarea online si care ofera imprumuturi in conditii cat se poate de laxe (acte putine, cerinte minime).

Sunt de asemenea multe IFN-uri care ofera credite si pensionarilor. Una dintre aceste societati nebancare este TBI Bank care are produse dedicate pensionarilor. Si cei de la Credius au produse speciale pentru pensionari. Si cu siguranta mai sunt si alte IFN-uri la care pensionarii pot apela.

TBI Credit pfera credite persoanele cu varsta de pana la 75 de ani, cu o pensie minima acceptata de 520 de lei. Pentru acordarea acestui imprumut, vi se solicita copie dupa buletin, ultimul talon de pensie, cerere de credit si acord prelucrare date cu caracter personal.

Citeste si  IFN-uri care te imprumuta in mai putin de 24 de ore

Poti imprumuta astfel pana la 5.000 de euro echivalent in lei. Banii ii primesti in contul bancar ori ii poti ridica de la orice banca din Romania. Pot beneficia de acest credit chiar si pensionarii pe caz de boala.

La Credius, creditele pentru pensionari iti ofera accesul la sume de bani cuprinse intre 800 si 50.250 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Poti aplica indiferent de varsta. Ai nevoie doar de buletin si ultimul talon de pensie. Varsta de la 65 de ani, cetatean roman.

Nu exista limita maxima de varsta. Pentru a accesa un credit pentru pensionari de la Credius, trebuie sa completezi cererea online, sa obtii aprobare (nu dureaza mai mult de 60 de minute), sa semnezi contractul (vi-l aduc ei acasa ori veniti voi la cel mai apropiat birou Credius), urmeaza sa primi banii in contul vostru ori sa-i incasati numerar in mana. Pentru aplicare aveti nevoie de actul de identitate, cerere de credit si ultimul talon de pensie.

Imprumuturi pentru nesalariati, somerii ce detin un venit constant, indiferent de sursa de finantare.

Daca se combina calitatea de somer cu cea de restantier, lucrurile sunt nintel mai complicate, pentru ca nu multe IFN-uri accepta aceasta cuplare.

Orice cetatean roman cu varsta de peste 18 ani, cu venituri lunare constante poate aplica la un credit online la una dintre IFN-uri ce detin in portofoliu microcredite.

In cazul nesalariatilor, adica a somerilor, poti solicita un imprumut de urgenta de la un IFN, online, important este sa ai venituri.

Creditele pentru someri nu sunt cele mai vizibile produse financiare, multe IFN-uri ferindu-se sa scrie negru pe alb ca accepta someri la finantare. In primul rand pentru ca aceasta categorie de client este una cu risc mare, tinand cont ca veniturile lor nu sunt unele cu caracter permanent.

Persoanele somere, dar care nu au venit, nu au cum accesa un credit, fie el si online de la IFN. Fara venituri nu te imprumuta nimeni, nici bancile si nici IFN-urile.

Citeste si  Solutii de finantare ieftine pentru cei cu scoring slab

Fiecare societate financiara in parte are obligatia de a se asigura ca vor imprumuta doar acei clienti care respecta conditia gradului de indatorare.

Asadar, fara venituri nu poate fi calculat gradul de indatorare. Fara grad de indatorare determinat, nu exista credit acordat.

Related Posts

2 Comments

  1. B H
  2. K I

Add Comment