You are here: Home Info credite nebancare Credite nebancare pentru restantieri – Oferta 2019

Credite nebancare pentru restantieri – Oferta 2019

Credite pentru rau-platnici 2019 cauta cei inscrisi in BC ori CRC, restantierii gasind intelegere atat la IFN-uri cat si la unele banci.

Credite nebancare pentru restantieri gasiti in portofoliul unor IFN-uri, a caror activitate este axata pe microcreditare. Rau-platnicii nu sunt agreati de toate IFN-urile. In fapt, un numar redus de societati nebancare accepta astfel de clienti.

Desi numarul restantierilor din Romania a depasit la finele anului trecut 700.000 (ne imaginam ca multi dintre ei sunt doritori de noi imprumuturi), nici chiar IFN-urile nu isi asuma riscuri prea mari cand vine vorba de a accepta asemenea clienti.

Si in 2019 exista posibilitatea sa accesezi credite rapide nebancare chiar daca esti rau-platnic. Credite pentru rau-platnici in 2019, cei ce apar cu un scoring negativ in Biroul de Credite, ofera societatile nebancare a caror activitate e axata pe microcrocreditare. Mai mult de atat, noi credem ca numarul societatilor ce le acorda, va creste destul de mult.

Romanii incep sa caute stabilitate, iar 2019 cu siguranta nu va face rabat de la aceasta dorinta a lor. Pe finalul anului trecut, noi am remarcat o crestere semnifictiva de solicitari de informatii pentru creditele nebancare pe termen lung. Asadar, chiar daca momentele festive sunt intimpinate cu produse de tip rapid – sume mici de bani acordate pe termen scurt, totusi, tendinta este de stabilizare a pietei si indreptarea ei catre produse cu dobanzi mai mici si incredere mai mare.

Produsele de tip credite rapide pentru restantieri 2019 sunt deja disponibile in piata, firmele nebancare care le acorda intrecandu-se cu oferte care mai de care mai anticipative si mai personalizate pe clienti. Astfel, gasim imrumuturi fara sa te deplasezi, credite in 5 minute, in 2 ore, in 12 ori 24 de ore. Gasim de asemenea imprumuturi doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, cu rate fixe, cu dobanda 0 la prima accesare.

In prim-plan sunt si cardurile nebancare – simplu si rapid de accesat chiar prin telefon ori SMS, fara taxe de emitere ori administrare.

De partea cealalta, credite nebancare pe termen lung, avem oferte mai putin numeroase. Aici avem accesul la sume mai mari de bani, pe perioade mai lungi de timp (4 – 5 ani), cu rate fixe si minim de documente. Si la acestea poti aplica online, fara adeverinta de venit ori costuri ascunse. Raspunsul iti ese dat tot online, deci comod.

Pentru ca suntem intensa pentru creditele pe termen scurt, tinand cont ca oamenii vor sa faca rost de bani pentru vacanta, si ofertele de credite nebancare sunt mulate pe aceasta tendinta.

Multe IFN-uri ne ureaza vacanta placuta si ne prezinta ofertele lor de credite nebancare accesibile de acasa, din fata computerului ori smartphonului.

Pentru ca tot mai multi romani cauta imprumuturi rapide accesibile online, prin telefon ori prin SMS, ofertele IFN-urile sunt mulate pe aceste doleante ale compatriotilor nostri. Ca sa nu trebuiasca sa te deplasezi, credite acordate de IFN-uri sunt incheiate de la distanta. Contractele de credit sunt semnate online in majoritatea cazurilor – caci mai sunt si societati nebancare care utilizeaza inca serviciul de curierat pentru transportul contractului de credit, pentru semnarea acestuia de catre clienti. Vedeti un alt articol de-al nostru despre aceste credite rapide de la IFN cu rate fixe.

Acum, sa stiti ceva, in categoria credie rapide 2019 vei gasi si multe oferte de la banci. Si pe buna dreptate. Exista banci care si-au simplificat foarte mult conditiile de acordare a creditelor, astfel ca, ele pot fi cu usurinta incadrate in cateogoria imprumuturi rapide. Si, pana la urma, daca poti accesa credite bancare in mod rapid, de ce sa n-o faci?

Daca esti rau platnici si vrei sa accesezi un credit, ai la indemana doar ofertele societatilor nebancare. Este dificil sa accesezi un imprumut, chiar si nebancar, insa, cu rabdare si tact, vei gasi ofertele potrivite.

Persoanele inscrise in baza de date a Biroului de Credit (BC) ori in Centrala Riscului de Credit (CRC) sunt respinse de banci la creditare. Si nici IFN-urile nu acorda toate credite restantierilor Unele, insa, o fac, impunand diverse conditii, ori asigurandu-se ca-si acopera din dobanzi riscurile asociate acestor produse financiare.

Pentru prima data vedem in acest an o tendinta a IFN-urilor de a-si afisa colaborarile cu BC si ANAF. De exemplu, cei de la Provident ne transmit intr-o sectiune dedicate creditarii responsabile ca ei colaboreaza cu BC (atat pentru primirea de informatii legate de prezumtivii clientii, cat si pentru transmiterea informatiilor despre clientii actuali) si cu ANAF (pentru inspectarea veniturilor clientilor, cu acordul acestora).

Din pacate. daca este rau-platnic, vei gasi cu greu credite rapide pentru restantieri in cuantum ridicat. Sumele acordate de regula de IFN-uri in aceste cazuri sunt mici. Si nu doar pentru ca este vorba de restantieri, ci pentru ca, ofertele accesibile acestor persoane sunt de regula microcreditele – produsele financiare ce vin din start cu limite mici de sume si perioare reduse de creditare.

Pentru ca in Biroul de Credit nu stai decat 4 ani, aceasta institutie pastrand datele clientilor pe perioada limitata de timp, nu este capatul pamantului ca nu te poti imprumuta la banci in aceasta perioada. Mai ales daca ai la indemana alte oferte de creditare.

Din categoria IFN-urilor ce acroda credite rapide pentru restantieri 2019 (imprumuturi pentru persoanele inscrise in Biroul de Credit cu un istoric negativ), amintim aici: Viva Credit. Fast Finance, Exstra Simplu, CreditFix, etc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies