Bani imprumut daca n-ai un venit permanent

Last update: ianuarie 3, 2021

Pot sa obtin rapid bani imprumut daca nu am o sursa de venit persoament, cu contract de munca?

Cineva ne intreaba daca, din postura de proaspat mamica, cu venitul exclusiv din alocatia de crestere a copilului poate sa obtina un imprumut.

Sunt multe cazuri de persoane care nu au un venti permanent, ori au venituri mici din alocatii, indemnizatii temporare, care isi doresc sa obtina bani imprumut.

Obtinerea unei sume de bani imprumut daca n-ai un venit permanent este realizabila doar daca apelezi la IFN-uri cu produse de tip rapid.

Bancile accepta in ultima vreme mai multe categorii de venituri, insa, majoritatea pun conditia ca acele venituri sa aiba caracter permanent si sa aiba o valoare minima acceptata.

IFN-urile, pe de alta parte, accepta si astfel de persoane cu venituri obtine din varii surse care nu prezinta caracter permanent.

Cum esti sigur ca ti se aproba imprumutul?

Ca sa mergi la sigur cu accesarea si aprobare, poti apela din start la acele IFN-uri care acorda credite pe termen scurt, pentru ca acele firme sunt printre cele mai permisive din punct de vedere al veniturilor acceptate.

Nu poti solicita un credit fara venit, dar poti solicita credite fara venituri permanente de la IFN.

Societatile nebancare sunt maleabile cand vine vorba de tipurile de venituri acceptate.

Cand vorvim de credite ne gandim in primul rand la banci. Dar bancile nu accepta toate categoriile de venituri, sunt restrictive indeosebi pe parte de constanta. Si este intrucatva normal, avand in vedere ca produsele lor se acorda pe perioade mai lungi de timp si presupun rambursari lunare. Asadar, clientul trebuie sa aiba un venit suficient cat sa-si acopere rata lunara.

Citeste si  Accesare credite in rate multiple

Bancile vor sa stie din start ce venituri ai. Majoritatea lucreaza azi cu cei de la ANAF pentru inspectarea veniturilor, nu-ti mai cer adeverinta de venit decat in cazurile in care nu ai venituri inregistrate la ANAF.

Daca nu esti angajat cu carte de munca, poti obtine de la ANAF dovada ca detii totusi venituri, daca esti un contribuabil model si iti inregistrezi la timp declaratiile fiscale, iti platesti la timp darile.

Bancile acorda credite fara adeverinta de venit, in schimb iti solicita acordul de verificare a bazei de date ANAF.

IFN-urile au inceput si ele sa practice inspectarea veniturilor la ANAF. Altfel, oricum ele nu solicitau nici inainte adeverinta de venit, majoritatea mergeau pe extras de cont bancar unde iti incasai veniturile ori pe fluturas de salariu/cupon de pensie.

Societatile nebancare, prin legislatia lor comuna, trebuie sa tina cont de mai multi factori ce pot genera si o serie de implicatii la nivelul creditarii proprii.

Exista imprumut fara venit?

Bancile nu acorda credite fara venit, chiar daca intentionezi sa-ti ipotechezi un bun imobil pentru aceasta operatiune.

IFN-urile, pe de alta parte, accepta astfel de schimburi, desi solicita si ele dovezi de venituri la acordarea creditelor nebancare ipotecare.

Fireste, pentru siguranta poti apela din start la creditele nebancare cu garantii (imobiliare, auto, etc). Asa iti cresti rata de succes si mergi la sigur cu obtinerea unei sume de bani imprumut fara venit.

Un credit fara adeverinta de venit este astazi posibil si la banci si la IFN-uri, daca detii totusi venituri taxabile, impozitate de statul roman.

Citeste si  Pot sa iau un credit daca am o intrerupere in munca in ultimul an?

Exista credite cu garantii la care poti apela, chiar daca nu ai un venit permanent ori un contract de munca pe perioada determinata.

Exista credite online fara adeverinta de venit, doar cu extrasul de cont bancar, produse usor de accesat si cu obtinerea rapida a banilor.

In prezent se poate obtine un credit fara adeverinta de venit de la toate bancile si de la toate IFN-urile. Conditia esentiala este ai totusi o sursa demonostrabila de venit.

Aceste produse sunt insa produse cu riscuri pentru firmele ce le acorda, de aceea au si costuri substantial mai mari decat cele acordate in conditii mai drastice.

Plus de asta, penalizarile pentru astfel de credite sunt deosebit de mari, fapt ce poate conduce la sume foarte mari, atunci cand nu-ti respecti termenii de rambursare.

Related Posts

Add Comment