Credite de consum de la Mikro Kapital

Mikro Kapital ofera imprumuturi pentru agricultura, afaceri, auto firma, SuperRapid. Sunt acceptate firme de tipul SRL, SA, PFA, II, IF.

Daca sunteti in cautarea unui credit rapid nebancar, flexibil, accesibil, puteti sa analizati oferta celor de la Mikro Kapital.

Creditele pentru afaceri pot urca pana la sume de maxim 700.000 de lei. Se acorda cu garantie personale doar pana la 45.000 de lei.

Aprobarea se face in maxim 2 zile daca suma de bani solicitata nu este mai mare de 45.000 de lei. Rambursarea trebuie facuta in 60 de luni.

Pentru sume mai mari se impune garantie cu bun imobil.

La ce se poate folosi acest credit pentru afaceri? Pentru achiztia de stocuri marfa, plata furnizori, plati salariale, taxe la stat, refinantari, achizitii auto, utilaje, achizitie imobile, amenajare punct de lucru.

Pentru accesare este nevoie de CI-ul reprezentantului legal si eventual al fidejusorului.

Pentru a accesa un astfel de credit de consum nebancar, trebuie sa aveti intre 18 si 65 de ani, sa detineti venituri stabile (salariu, pensie, chirii, ori alte venituri cu caracter permanent ori nepermanent), etc.

Din postura de firma, puteti accesa un imprumut la aceasta institutie, daca aveti cel putin trei luni activitate economica derulata.

Mikro Kapital finanteaza orice tip de afaceri de genul SA, SRL, PFA II, ori IF.

De asemnenea, la ei gasesc intelegere chiar si persoanele fizice care presteaza diverse activitati economice ori pruducatori agricoli.

De ce sa va imprumutati? Putteti sa apelati la un astfel de credit rapid de la Mikro Kapital de exemplu daca aveti nevoie sa executati niste reparatii in casa, la masina, etc, sau poate doriti sa va platiti studiile, ori sa va achizitionati mobila pentru locuinta, sa va cumparati o masina ori sa va reinnoiti aparatele electrocasnice (frigider, masina de spalat, centrala termica, aer conditionat, etc), ori pentru alte destinatii.

Caractersiticile creditului SuperRapid

Creditul SuperRapid de la Microkapital ofera sume de bani intre 2.000 si 700.000 de lei cu pre-aprobare instant online.

Citeste si  Am nevoie imediat de 10.000 lei imprumut

Aceste sume se acorda fara garantii.

Creditul are si o perioada de gratie de 3 – 8 luni.

Imprumuturile MicroKapital se adreseaza companiilor de tip SRL, SA, PFA, II, IF dar si celor cu profesii liberare si cabinetelor.

Perioada de contractare este de maxim 48 de luni.

Pentru creditele mai mari de 45.000 de lei, pana la 135.000 lei se solicita garantie personal si garantie bun mobil.

Pentru sume intre 135.000 wi 700.000 lei se solicita garantie personala si garantie bun mobil. Aceste sume se acorda pe perioade de maxim 60 de luni.

Actele necesare sunt:

  • buletinul solicitantului si fidejusorului
  • actele de confirmare a activitatii
  • alte documente necesare in functie de situatie.

Cei de la Mikro Kapital ofera mai multe tipuri de creidte de consum, in conditii diferite de acordare, astfel:

– creditele cu valoare intre 2.000 si 20.000 de lei, exista o perioada maxima de acordare de 36 de luni, cu un DAE de 30,64%, un consimision de analiza dosar de 450 de lei, un comision de administrare de 0,5% din cuma creditului si alte costuri implicate de 66 lei (aferente avizului in AEGRM). Pentru un astfel de credit aveti nevoie de garantie personala si minim un garant.

– cume cu valori intre 20.001 si 45.000 de lei (acordat [entru maxim 60 de luni), aveti nevoie pe langa garantii personale si un garant personal si de 50% garantie bun imobil. Pentru acest tip de credit, DAE-ul este de 22,17%, comsionul de analiza are aceeasi valoare, iar comisionul de administrare este de 0,35%. La aceste costuri se mai adauga inscrierea avizului in AEGRM.

– imprumuturi cu valori intre 45.001 si 135.000 (acordat pentru maxim 60 de luni) aveti nevoie de garantie personala plus o garantie bun mobil. La acest credit DAE-ul este de 19,48%, iar celelalte costuri raman ;la fel.

– pentru creditele intre 135.001 si 700.000 de lei (maximul perioadei de creditare fiind de 60 de luni), se solicia de asemenea garantie personala plus garantie bun imobil. DAE-ul pentru acest produs este de 17,40%, iar celelalte costuri sunt la fel.

Citeste si  Dupa cat timp de la accesare se poate refinanta un credit?

Pentru a accesa unul dintre credite rapide de consum oferite de Mikro Kapital, trebuie sa completati online un formular cu datele dumneavoastra personale (nume, prenume, telefon, adresa de email, orasul in care locuiti, suma dorita) si sa asteptati raspuns.

Pe cei de la Mikro Kapital ii gasiti la adresa Strada Pacurari nr. 111 – 113, Bl. 603. Mai multe informatii gasiti pe platforma online – https://mikrokapital.ro. De asemenea, puteti solicita si telefonic informatiile dorite – Telefon: 0374 494 515. Puteti sa le trimiteti si un email pe adresa info@mikrokapital.ro.

Agentii Mikro Kapital din tara:

Iasi
Strada Pacurari nr. 111 – 113, Bl. 603
Tel: 0374 824 090
Fax: 0374 824092

Braila
Bd. Dorobantilor, Nr. 472, Bl. 5B
Tel: 0374 490 484

Craiova
Bloc D, Strada Alexandru Ioan Cuza 18
Tel: 0374 935 606

Suceava
Str. Marasesti nr 44, Bl. T1, Sc. C, Parter
Tel: 0330 131 084

Bucuresti
Soseaua Mihai Bravu nr 39, Bl. P15, Parter
Tel: 0743 205 323

Constanta
Bulevardul Tomis nr 99
Tel: 0374 634 754

Ploiesti
Str Vlad Tepes nr 21A, Parter
Tel: 0374 947 102

Bacau
str. 9 Mai, nr. 78, parter, Bacau
Tel.: 0758 027366

Pitesti
str. Banu Maracine, nr. 1, parter, Pitesti
Tel.: 0374 754 797

Programul de lucru Mikro Kapital: de luni pana vineri, de la 8:30 la 17:30, sambata si duminica este inchis.

V-am spus anterior ca cei de la Mikro Kapital ofera si credite pentru afaceri si credite pentru agricultura.

Produsele financiare destinate afacerilor sunt tot in cuantum de la 2.000 la 700.000 de lei, insa perioada de creditare ajunge chiar si la 10 ani. Acest tip de imprumut se adreseaza companiilor de tip SRL, SA, PFA, II, IF precum si celor ce practica o profesie liberala ori celor ce detin un cabinet propriu.

Crditele pentru agricultura au acelasi cuantum ca si cele pentru afaceri, iar perioadele de acordare urca tot pana la 10 ani. Nu se solicita avans pentru acest tip de imprumut. Destinatiile pentru care puteti utiliza banii accesati din aceste credite pentru agricultura: pentru achizitia de utilaje agricole, pentru cumpararea de terenturi agricole, depozite, pentru constructii de sere, solare, grajduri, magazii, etc, pentru achizitia de animale, pentru realizarea unor sisteme de irigiatii, pentru investitii, etc.

Citeste si  5 idei pentru o renovare ieftina a apartamentului

Credite pentru afaceri de la Mikro Kapital

Creditele pentru afaceri de la Mikro Kapital au urmatoarea structura:

  • credite pentru capital de lucru
  • produse pentru investitii
  • imprumuturi cu destinatie combinata
  • SuperRapid
  • eCommerce

De asemenea, exista o intreaga categorie de credite pentru agricultura, unde se pot accesa finantari pentru capitalul de lucru, pentru investitii, ori finantare mixta.

Indiferent de zona unde activeaza firma, si chiar indiferent de genul de activitate prestata, poti sa soliciti un credit in acord cu legislatia romaneasca in vigoare.

Pentru fiecare tip de afacere in parte exista documente specifice solicitate de creditor.

Spre exemplu:

– pentru producatori agricoli este nevoie de: copie dupa buletin, adeverinta de ROL, declaratie APIA, alte documente de la caz la caz
– in cazul PFA si IF, este nevoie de: copie dupa buletin, rezolutie de infiintare, acte specifice PFA, orice alte documente clarificatoare
– SRL si SA se cere: copie dupa buletinul administratorului
– primul act onstitutiv si rezoltutia aferenta
– actul de infiintare al companiei
– alte documente

Creditele pentru afaceri oferite de Mikro Kapital se pot garanta cu garantii flexibile, in functie de situatie. Vi se analizeaza dosarul si in functie de aceasta analiza se stabileste si garantia necesara.

Vesta buna este ca nu ai nevoie de avns pentru a accesa un credit de la Mikro Kapital.

Noi am facut o incursiune in online sa vedem cam ce spune lumea de Mikro Kapital si am auzit lucruri bune. Oamenii au pareri pozitive despre aceasta societate. Am vazut multumire indeosebi in randul micilor intreprinzatori.

Related Posts

Add Comment