You are here: Home Info credite nebancare Credit nebancar urgent prin AXI

Credit nebancar urgent prin AXI

Esti eligibil pentru un Axi Card? Cati bani poti imprumuta si care sunt conditiile de accesare? Se aproba de la distanta?

Axi Credit este un card de credit nebancar acccesibil, ce poate fi solicitat online ori prin telefon, cu livrare la domiciliu.

Avantajul major al acestui produs financiar este acela de a-l putea folosi oriunde in lume pentru cumparaturi, fie online, fie in magazin.

AXI Finance IFN este o societate nebancara ce ofera clientilor un credit nebancar urgent prin intermediul cardului de credit AXI.

Descriere produs

IFN-ul este autorizat sa functioneze inca din anul 2015, singurul produs financiar oferit de societatea nebancara fiind cardul de credit sub brandul AXI.

Acest card are un termen de valabilitate de 2 ani, de la data emiterii.

Contractul de credit in baza caruia se emite cardul AXI este de 5 ani.

Cardul de credit nebancar AXI este un card Master Card Standard, cu o limita de pana la 6.000 de lei.

Avantajele cardului de credit AXI:

– poti sa aplici online pentru acest credit nebancar urgent, reducand timpii de asteptare;
– nu exista comisioane de emitere si administrare;
– nu exista comisioane de retragere de la bancomat;
– livrarea cardului AXI este gratuita
– SMS privitoare la tranzactii sunt de asemenea gratuite
– poti accesa online oricand profilul tau de client;
– poti sa beneficiezi in orice clipa de serviciile pentru clienti;
– cardul de gratuit, daca nu-l utilizati.

AXI Card este un instrument de plata fara numerar, prin care societatea nebancara AXI IFN autorizeaza banca sa transfere catre client banii imprumutati.

Citeste si  Credite online nebancare acordate rapid

AXI poate fi folosit si in afara granitelor Romaniei, cu exceptia catorva tari, unde clientii sunt obligati sa contacteze telefonic compania. Exceptiile sunt urmatoarele: Thailanda, Insulele Bahamas, Canada, Mexic si Republica Dominicana.

Au acces restantierii?

Clientii cu un istoric negativ, adica restantierii pot apela de asemenea la cardul de credit nebancar AXI. Din informatiile celor de la AXI Card reiese ca este posibil sa vi se aprobe cererea de credit. Trebuie sa aveti un contract de munca pe perioada nedeterminata. Evident, pentru a afla daca ti se aproba sau nu creditul, trebuie sa aplici si sa dai informatiile solicitate.

Trebuie sa stiti ca Axi verifica istoricul de creditare in Biroul de Credit si in CRC. Pentru a accesa un credit Axi, nu trebuie sa ai restante in CRC. Astfel, cei care se regasesc in Fisierul creditelor restante nu vor primi acces la un credit.

Cum se aproba creditul?

Aprobarea creditului urgent nebancar se face rapid, iar daca raspunsul celor de la AXI Finance IFN este pozitiv, poti primi cardul acasa printr-un curier. Livrarea este gratuita la adresa de domiciliu.

Cardul se activeaza dupa ce tu trimiti copii dupa documentele solicitate catre cei de la Axi Card. De regula ei primesc documentele in chiar ziua trimiterii, depinde de curier si de ora la care se trimit respectivele acte.

Accesibilitate

Poti sa obtii un imprumut prin cardul nebancar AXI, cu costuri avantajoasa, daca ne raportam la alte produse similare.

Iata care sunt costurile acestui produs:
– 6% dobanda lunara
– platesti minim 15%
– dobanda anuala efectiva este 86,92%.

Citeste si  Imprumut IFN pe 5 ani - solutii in rate

Daca ne uitam la DAE, observam ca ea nu este de ordinul miilor ca in cazul microcreditelor.

Rambursare

Creditul urgent nebancar contractat prin intermediul cardului AXI, poate fi rambursat in rate, achitand suma minima de plata sau achitand integral suma utilizata dupa card. Suma minima obligatorie pe care o poti accesa este de 15% din creditul pe care-l ai la dispozitie. Dobanda lunara este de 6%.

Pareri

Despre Axi Card am citit multe opinii, atat pe forumuri, cat si pe blogguri si pe facebook. Sunt in mare parte pareri pozitive. De remarcat pagina de facebook a celor de la Axi care totalizeaza peste 50.000 de followers, semn ca oamenii sunt interesati de produsul lor.

Adresa

Axi Card are sediul in Bd. Primaverii, nr 19-21, et. 3, Sector 1, Bucuresti. Puteti sa-i contactati prin telefon la numarul 031 90 33, ori sa le trimiteti un email pe adresa help@axi-card.ro.

Programul de lucru Axi

zilnic: 9:00 – 17:00.

Mod de accesare

Cardul de credit AXI se solicita fie online, fie telefonic, numar cu tarif normal. Pentru solicitarea unui imprumut trebuie sa intrati in sectiunea My Axi Card. Folosind profilul tau de client vei avea mereu la dispozitie informatii despre tranzactiile efectuate ori balanta cardului. In My Axi Card te poti loga cu adresa de email si parola setata pe contul tau de client. Informatii detaliate gasiti pe platforma online axi-card.ro

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies