You are here: Home Info credite nebancare Credit nebancar urgent prin AXI

Credit nebancar urgent prin AXI

Vrei sa faci rost de bani urgent? Atunci poti apela la un credit nebancar prin intermediul AXI Card

AXI Finance IFN este o societate nebancara ce ofera clientilor un credit nebancar urgent prin intermediul cardului de credit AXI.

IFN-ul este autorizat sa functioneze inca din anul 2015, singurul produs financiar oferit de societatea nebancara fiind cardul de credit sub brandul AXI.

Cardul de credit nebancar AXI este un card Master Card Standard, cu o limita de pana la 6.000 de lei.

Avantajele cardului de credit AXI:
– poti sa aplici online pentru acest credit nebancar urgent, reducand timpii de asteptare;
– nu exista comisioane de emitere si administrare;
– nu exista comisioane de retragere de la bancomat;
– livrarea cardului AXI este gratuita
– SMS privitoare la tranzactii sunt de asemenea gratuite
– poti accesa online oricand profilul tau de client;
– poti sa beneficiezi in orice clipa de serviciile pentru clienti;
– cardul de gratuit, daca nu-l utilizati.

Cardul AXI are o valabilitate de doi ani, de la data emiterii.

AXI poate fi folosit si in afara granitelor Romaniei, cu exceptia catorva tari, unde clientii sunt obligati sa contacteze telefonic compania. Exceptiile sunt urmatoarele: Thailanda, Insulele Bahamas, Canada, Mexic si Republica Dominicana.

Clientii cu un istoric negativ, adica restantierii pot apela de asemenea la cardul de credit nebancar AXI. Din informatiile celor de la AXI Card reiese ca este posibil sa vi se aprobe cererea de credit. Trebuie sa aveti un contract de munca pe perioada nedeterminata. Evident, pentru a afla daca ti se aproba sau nu creditul, trebuie sa aplici si sa dai informatiile solicitate.

Cardul de credit AXI se solicita fie online – pe platforma www.axi-card.ro, fie apeland la numarul de telefon 031 90 33, numar cu tarif normal.

Aprobarea creditului urgent nebancar se face rapid, iar daca raspunsul celor de la AXI Finance IFN este pozitiv, in 305 zile poti primi cardul acasa printr-un curier. Livrarea este gratuita la adresa de domiciliu.

Creditul urgent nebancar contractat prin intermediul cardului AXI, poate fi rambursat in rate, achitand suma minima de plata sau achitand integral suma utilizata dupa card. Suma minima obligatorie pe care o poti accesa este de 15% din creditul pe care-l ai la dispozitie.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies