You are here: Home Info credite nebancare Credite pentru achizitia de bunuri BRD Finance

Credite pentru achizitia de bunuri BRD Finance

Vrei bani sa cumperi un produs dintr-un magazin? Acum ai creditul direct din magazin oferit de BRD Finance

Ai de gand sa achizitionezi un bun de valoare si nu detii sumele necesare de bani? BRD Finance ofera clientilor credite pentru achizitia de bunuri – credite in magazin.

Electrocasnice, electronice, produse IT, toate acestea au de regula valori destul de mari, valori ce depasesc posibilitatile financiare lunare ale romanului de rand. Pentru aceia dintre dumneavoastra ce cauta sa imprumute pentru o perioada de maxim 60 de luni bani pentru a achizitiona un bun de valoare, BRD Finance pune la dispozitie creditele de achizitie bunuri.

Finantarea celor de la BRD Finance (parte integrata din Groupe Societe Generale, din care face parte si banca BRD), pare a fi una avantajoasa.

Avantajele acestui parteneriat pe care BRD Finance il propune clientilor sai:

– partea de incredere reciproca, derivata din renumele grupului financiar, cunoscut;
– rapiditatea oferita, atat in aprobare cat si in acordare;
– flexibilitatea derularii contractului de imprumut;
– satisfactia garantata a clientilor, justificata de parerile celor ce au apelat deja la aceste servicii.

Finantarea oferita de BRD Finance, prin intermediul acestui produs financiar – credit pentru achizitie bunuri, poate varia intre 600 si 30.000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni.

Exemple de calcule:

– pentru un imprumut de 5.000 de lei pe o perioada de 12 luni, valoarea DAE este de 16,74%, rata lunara ajungand la 452,65 lei, iar costul total al creditului ajunge la 431,80 lei, asadar, in final suma totala pe care o veti rambursa ajunge la 5431,80 lei;

Citeste si  Onnen acorda credite exclusiv online

– pentru un imprumut de 10.000 lei, pentru o perioada de 12 luni, DAE atinge valoarea de 14,59%, rata unara este de 896,43 lei, iar costul total al creditului de 757,16 lei. Suma totala ce se ramburseaza va fi de 10757,16 lei.

Pentru a solicita acest credit, poti sa completezi online formularul pus la dispozitie de BRD. Iata si care sunt rubricile pe care le vei avea de completat: magazinul sau site-ul de unde doresti sa cumperi, produsele pe care doresti sa le achizitionezi, suma totala a produselor, CNP, nume, prenume, telefon, email, stare civila, numar de copii minori in intretinere, strada, numar, scara, bloc, etaj, ap, localitatea, judet, situatia locuintei, tip contract de munca, denumire firma angajatoare, data nagajarii, luna, anul, functia la locul actual de munca, venitul lunar, valoare alte rate credite.

Trebuie sa mai scanezi si sa incarci prin upload urmatoarele documente: buletinul de identitate, adeverinta de salariu, adeverinta privind veniturile declarate autoritatilor fiscale, formularul de credit.

De asemenea, veti mai gasi pe platforma online a BRD Finance si un mic formular in care trebuie sa alegeti intervalul orar in care doriti sa fiti contactat telefonic.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies