Credit cu garant de la Rapida

Last update: ianuarie 30, 2023

Rapida este o societate nebancara ce acorda credite in doi timpi si trei miscari. Garantul iti sporeste sansele de autorizare a creditului.

Creditele online oferite de acest IFN sunt acordate doar in baza existentei unui garant, adica a unei persoane care sa garanteze imprumutul pe care il solicitati.

Oferta Rapida IFN este una accesibila, in sensul in care sunt acceptati si clientii cu istoric negativ.

Imprumutul se acorda in 24 de ore, cu conditia sa existe un garant.

Poti accesa sume intre 2.500 si 17.000 de lei, pentru perioade cuprinse intre 12 si 60 de luni.

Dobanda anuala efectiva este de maxim 199%; nu se percep taxe ori comisioane.

Pentru a obtine un astfel de imprumut, trebuie sa aveti un garant care sa indeplineasca niste conditii:

  • existenta unui istoric de creditare bun
  • sa aiba facturile platite la zi
  • varsta intre 25 si 75 de ani
  • statutul de proprietar pe imobilul detinut (se specifica ca acest imprumut nu se garanteaza cu proprietatea)
  • posibilitatea prezantarii unui extras de cont pe ultimele trei luni prin care sa dovedeasca ca are posibilitatea de a plati ratele lunare
  • sa nu aiba imprumuturi partajate cu imprumutatul pe care il gireaza
  • dispune de un cont bancar si un card bancar.

Acest imprumut de la Rapida este unul simplu de accesat si deosebit de rapid, avand in vedere circumstantele acordarii.

Poti sa completezi formularul online in cateva minute si sa-l semnati tot online. Dupa ce ati completat, trebuie ca girantul sa acceseze si el linkul si sa-si competeze partea lui din cererea de credit.

Cum accesezi un credit la Rapida IFN?

Atat imprumutatul cat si garantul trebuie sa completeze formularul de imprumut online prinvind veniturile nete si eventuale datorii pe care le ale. Cele doua persoane pot plati oricand ratele creditului.

Urmeaza o discutie telefonica cu cele doua persoane pentru a lamuri detaliile si pentru ca creditorul sa se asigure ca fiecare dintre cei doi si-au inteles atributiile in contract. Dupa ce se lamuresc aceste aspecte, daca totul este in regula, se aproba imprumutul si se elibereaza suma de bani.

Citeste si  Cum obtii un imprumut rapid cu garantie auto IFN?

Cel care solicita imprumutul trebuie sa aiba o varsta intre 18 si 75 de ani, sa fie rezident, sa nu fie in vreun proces de falimentare si sa poata plati o rata lunara.

Garantul trebuie sa-ti completeze partea lui de formular cu informatiile necesare. Garantul trebuie sa aiba un scoring bun in Biroul de Credit, adica sa nu fi avut in trecut probleme cu rambursarea unui credit.

Rapida acorda credite doar in baza unui garant. Deci, nu puteti solicita de la ei imprumuturi fara garant.

Creditul se acorda cat de rapid posibil, in functie si de rapiditatea cu care sunt completate datele online si de discutiile telefonice lamuritoare cu imprumutatul si cu garantul acestuia.

Ce poate impiedica creditare?

  • lipsa convorbirii telefonice cu unul dintre cei doi (imprumutat ori garant)
  • accesarea creditului in weekend
  • lipsa unor documente suplimentare necesare pentru a stabili bonitatea si identitatea clientului ori a garantului.

Odata semnat creditul doar cu buletinul, garantul va fi tinut la curent cu desfasurarea acestuia. Cand nu se plateste la timp o rata, garantul este imediat informat, deoarece poarta aceeasi responsabilitate ca si imprumutatul.

Creditul se plateste in contul garantului, banii fiind transferati in contul acestuia pentru a preveni frauda si pentru ca acesta sa constientizeze importanta sa in contractul de credit.

Garantul este cel care decide daca efectueaza plata catre imprumutat sau nu. Daca imprumutatul da faliment, garantul devine responsabil de plata lunara a ratelor aferente creditului.

Pe cei de la Rapida IFN ii gasiti la adresa str. Matei Voievod, nr.29, sc. A, et. 1, biroul 1.1B, Sector 2, București, cod poștal 021451. Poti fi contactati prin email la adresa client@rapida.ro. Informatii suplimentare puteti gasi pe platforma lor online rapida.ro.

Important!!!

E bine de stiut ca acest IFN nu mai functioneaza in piata din Romania. Practic, Rapid IFN nu mai are activitate in prezent in tara noastra.
Vom lasa aceasta descriere pentru cei care mai au inca credite active la ei si doresc sa aiba la indemana unele informatii.

Related Posts

Add Comment