You are here: Home Info credite rapide Credit fara constrangeri, doar cu buletinul

Credit fara constrangeri, doar cu buletinul

Obtinerea unui imprumut fara gaj, fara garantii, doar cu buletinul, este apanajul IFN-urilor

Exista o mare cerere de credite doar cu buletinul, iar acest lucru este cunoscut si de societatile financiare ce activeaza in piata. Pentru a-si atrage clientii, multe dintre aceste societati folosesc sintagme de genul „credite doar cu buletinul”, „imprumut rapid doar cu buletinul”, „credite fara adeverinta de venit”. Si totusi, exista in piata din Romania, la nivelul anului 2015, credite doar cu buletinul? Dupa parerea noastra, nu exista. Chiar si societatile care afirma in mod clar ca acorda astfel de produse financiare, au in detaliile ofertei conditii de eligibilitate de genul: „existenta unui venit de minim…”, „un extras de cont pe ultimele doua luni”, „un extras de cont detaliat pe ultima luna”, etc. Asadar, societatile vor sa vada ce venituri ai, pentru a-ti stabili bonitatea, adica pentru a afla daca poti rambursa sau nu imprumutul.

Din punct de vedere semantic, putem spune ca aceste societati nebancare, ce nu solicita adeverinta de venit, ofera in fapt, credite doar cu buletinul.

In fine, vorbind de dorintelor celor care sunt interesati de un credit doar cu buletinul, putem spune ca primesc ce vor de la IFN-uri. Pana la urma, multi dintre cei ce vor imprumuturi rapide fara gaj si fara garantii si mai ales, fara adeverinta de venit, sigur au un venit, insa, nu-l pot justifica cu acte de genul adeverintei. Asadar, cererea se imbina fericit cu oferta, insa, numele produsului financiar este unul impropriu, dupa parerea mea.

Pe langa clientii care vor credite doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, mai sunt si clientii restantieri, cei inscrisi in Biroul de Credit cu creante. Acestia nu doresc sa li se verifice trecutul financiar. Practic, orice analiza a situatiei lor din Biroul de Credit, inseamna efectiv interdictie la creditele de orice fel.

In aceasta ordine de idei, adica a societatilor ce acorda credite fara adeverinta de venit, putem aminti aici: Credius, Viva Credit, IFN Extra Finance, Ferratum, Mozipo, etc.

Stiti ce alte societati mai acorda credite doar cu buletinul? Raspunsul este simplu: Casele de Amanet. Da, de la Casele de Amanet, poti obtine un imprumut doar pe baza buletinului, insa, neaparat trebuie sa detii un bun de valoare pe care sa-l lasi gaj. In schimbul acestui bun de valoare, Casa de Amanet iti ofera un procent din valoarea respectivului bun, pe un anumit interval de timp. Dupa ce rambursezi imprumutul, primesti inapoi bunul lasat drept garantie.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies