Cand optezi pentru un credit nebancar urgent?

Cand esti intr-o pana de bani, un credit urgent de la IFN poate fi o solutie.

Tentatia este mare cand auzi despre o oferta facila care-ti permite sa te imprumuti de pe o zi pe alta, ba uneori chiar in cateva ore, fara multe acte, fara dovezi de venit.

Stand in fata calculatorului si cautand o solutie pentru a-ti pune in aplicare planurile ori pentru a-ti rezolva niste necazuri financiare, poti sa fi usor atras de ofertele de credite nebancare rapide, chiar daca costurile lor nu sunt dintre cele mai mici.

Pentru o perioada scurta de timp astfel de imprumuturi au avantajele lor, insa, daca ajungi sa rostogolesti creditul, vei avea de platit mai mult, pentru ca dobanzile penalizatoare sunt mari.

In cazul creditelor nebancare urgente, practic oferta este cu adevarat bogata, mai ales din partea IFN-urilor noi aparute in piata. La prima vedere poate parea dificil sa alegi dintre nenumaratele oferte, insa, fiecare dintre ele au avantaje si dezavantaje, iar pentru a o alege pe cea mai buna, trebuie sa sti efectiv de ce ai tu nevoie.

Daca iti pui intrebarea „Ce IFN sa aleg?” noi te putem indruma sa gasesti raspunsul potrivit, tinand cont de anumit factori, corelati cu posibilitatile si cu nevoile tale imediate. Spre exemplu, daca ai nevoie de bani in 2 ore, poti apela la un IFN care acorda imprumuturi intr-un astfel de interval de timp, daca nu ai un cont bancar dar vrei sa te imprumutui, poti apela la creditele la domiciliu, daca ai nevoie de bani pentru o scurta perioada de timp, poti sa te indrepti catre IFN-urile care acorda credite pana la salariu, etc.

INstitutiile Financiare Nebancare fac tot posibilul sa-si prezinte oferta cat mai complet, iar noile reguli si norme BNR au facut posibile existenta unei activitati foarte transparente vis-a-vis de activitatea de creditare a IFN-urilor. Practic, din experienta va pot spune ca, daca citesti conditiile de creditare de la un IFN vei observa ca este greu sa gasesti neclaritati.

Citeste si  Ai auzit de creditul roz?

In piata, cum e si firesc, exista IFN-uri cunoscute si mai putin cunoscute. Printre cele mai cunoscute IFN-uri din piata se numara: Credius, Provident, Patria Credit, TBI Credit, BRD Finance, Verida Credit, etc.

In privinta acordarii de credite nebancare rapide, cele mai populare IFN-uri sunt: icredit, Viva Credit, Ferratum, Credius, Telecredit, Fast Finance, IFN Extra Finance, etc.

La nivelul anului 2021 modul de acordare al creditelor nebancare rapide s-a imbunatatit substantial, in special in privinta timpului de acordare si al conditiior de eligibilitate.

Iata si cum se prezinta situatia in cazul catorva din cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda astfel de credite nebancare rapide:

iCredit acorda credite rapide de nevoi personale in mod simplu si transparent; sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 400 si 10.000 de lei, iar banii ii poti obtine chiar la tine acasa in 24 de ore. Pentru acordarea acestor credite nu se solicita garantii ipotecare si ai nevoie de doar doua documente. Pentru accesare poti aplica online sau poti suna la numerele de telefon puse la dispozitie de companie.

Viva Credit iti ofera posibilitatea sa aplici pentru o linie de credit (creditul pana la salariu a fost transformat de cei de la Viva), un produs pe care acest IFN detine marca inregistrata. Oferta lor este concretizata in sume variind intre 100 si 20.000 de lei, pe perioade de timp 5 ani, dar daca rambursezi in 30 de zile, dobanda este 0. Pentru accesare nu aveti nevoie de garantii si giranti si nu aveti nevoie nici de adeverinta de venit, iar partea cea mai interesanta este ca Viva credit ofera credite si persoanelor cu istoric negativ, adica restantierilor.

Fast Finance este o societate nebancara ce acorda credite cu doar doua acte: act de identitate si un extras de cont. Pentru a accesa creditele Fast Finance trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si sa ai un venit fiscalizat. Pentru un imprumut urgent online de la Fast Finance pot aplica si restantierii, persoanele cu un istoric negativ. Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 1.500 si 15.000 de lei, iar perioada de acordare intre 3 si 36 luni.

Citeste si  Credite IFN - Oferte actuale

Iata ca v-am prezentat cateva oferte ale IFN-urilor pe partea de creditare rapida. Asadar, acestea sunt cateva din posibilitatile de a obtine un imprumut urgent nebancar cand te afli intr-o situatie dificila. Pentru ca, fiecare oferta are specificul ei, dumneavoastra trebuie sa o alegeti pe cea mai buna in functie de nevoile pe care le aveti.

Related Posts

One Response

  1. T C

Add Comment