La cine apelezi pentru un imprumut rapid? Actualizare.

Last update: ianuarie 25, 2023

Sunt unele IFN-uri la care poti accesa un imprumut rapid. Poti primi banii in cateva minute de la aprobare. Atat de simplu e!

Un imprumut rapid reprezinta inainte de toate o obligatie pe care ti-o asumi, si anume, rambursarea la timp a sumei accesate, in conditiile contractuale stabilite initial.

Acum, stiind foarte bine ce inseamna sa ai o urgenta, sa n-ai bani intr-un anumit moment si sa te apuce disperarea, nu prea te gasesti in conditiile de stabilitate emotionala care sa-ti permita sa gandesti la rece, sa analizezi toate aspectele.

Multi se arunca cu capul inainte contractand rapid primul imprumut gasit, fiind bucurosi ca au facut rost de bani pe loc, fara alte implicatii, neinteresandu-i aproape deloc cum vor rambursa respectivul imprumut, care sunt clauzele contractuale, care sunt penalitatile in caz de intarzieri, etc.

Este adevarat ca sunt perioade in viata noastra cand nevoia de bani ne impinge la gesturi necugetate. Insa, cand vine vorba de bani, va atragem atentia ca ar fi bine sa nu urmati instinctul si sa va bazati mai mult pe informatiile reale culese personal.

Cand poti opta pentru un astfel de produs?

Cand nu poti accesa un credit bancar, cand n-ai timp sa astepti dupa o adeverinta de venit, cand nu te califici la conditiile de eligibilitate impuse de banca, poti sa te gandesti la creditele rapide permisive de la IFN.

Creditele nebancare rapide sunt o solutie pe care o poti lua in calcul intr-un astfel de moment dificil.

Chiar daca costurile implicate sunt mai mari decat la banca, cand nevoia o cere, iar alte optiuni lipsesc, poti sa apelezi la aceste imprumuturi de la IFN.

IFN-urile sunt o solutie, o cale de a accesa un imprumut rapid avantajos intr-un anumit moment, tinand cont de situatia data.

Aceste societati nebancare sunt cat se poate de legale, ele sunt inregistrate la BNR si verificiate periodic de Banca Nationala.

Citeste si  Ai auzit de creditul roz?

Chiar daca in piata sunt vizibile o sumedenie de denumiri, care mai de care mai pompoase si mai atragatoare, in realitate IFN-urile ofera cateva tipuri de credite: de consum, ipotecare, imobiliare, microcredite, carduri de credite, credite auto, etc.

Este adevarat ca aceste denumiri cu care sunt prezentate in piata produsele financiare ale IFN-urile de regula sugereaza anumite informatii ce pot fi pretioase pentru clienti.

Cei ce vor sa ia un imprumut rapid dar sunt restantieri, vor fi atrasi de ofertele de credite pentru debitori. Cei ce vor sa obtina banii la domiciliu, fara sa lucreze cu bancile, cu siguranta se vor orienta catre imprumuturile la domiciliu.

Noi va spunem doar ca nu sunt niste produse de sine statatoare, sunt denumiri de piata ale unor produse ce ofera anumite facilitati.

Care sunt avantajele acestor produse facile?

– timpi scurti de accesare

– acte putine

– permisivitate in privinta scoringului din BC

– primesti banii rapid in cont

– nu te deplasezi pentru accesare

Venind in ajutorul persoanelor aflate intr-un impas financiar, IFN-urile ofera credite in conditii mult mai accesibile decat ofertele bancare.

Cel mai mare avantaj pe care il aduc creditele nebancare ramane timpul scurt de acordare si posibilitatea de a te imprumuta fara sa te deplasezi.

Ofertele de creditare online au impanzit piata financiara romaneasca.

Sunt multe IFN-uri ce ofera credite online, cu acte putine, in conditii de eligibilitate sumare.

Cum poti solicita un credit online?

Ai nevoie de un gadget cu o legatura stabilita la internet si de niste documente scanatate ori fotografiata (buletin si extras de cont). Daca vrei sa compari niste oferte de credite nebancare rapide, o poti face tinand cont de nevoile si de posibilitate tale financiare.

Nu te baza pe comparatoarele din piata, foloseste informatiile pe care le poti obtine singur de pe platformele online ale Institutiilor Financiare Nebancare.

Citeste si  Credite pentru cei raportati la BC. Ai folosit aplicatia?

De regula, pentru a accesa un imprumut rapid online, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma IFN-ului ales. Dupa ce intri in contul tau, poti sa treci la completarea cererii de creditare.

Exista pareri negative despre imprumuturile rapide?

Poti sa gasesti pe internet multe pareri despre imprumuturile rapide, insa, eu personal nu m-as baza exclusiv pe ele. Parerile multora sunt subiective, indiferent daca sunt pozitive ori negative.

Nu uitati ca IFN-urile insele se gasesc in concurenta pe piata. Plus ca, in Romania nu exista o cultura financiara solida, ca sa nu zic ca in majoritatea cazurilor aceasta cultura lipseste cu desavarsire.

Asadar, nu va bazati pe parerile despre imprumuturile rapide exprimate pe net. Bazati-va pe informatiile pe care le culegeti voi insiva din piata, de pe platformele online ale IFN-urilor in mod special.

Imprumut rapid de la IFN-uri cunoscute din piata

Printre societatile populare din piata, cu vizibilitate atat in online cat si in offline, amintim aici:

Viva Credit – poti contracta un credit rapid de pana la 3.000 de lei. Acest IFN pune la dispozitia clientilor o linie de credit, oferind posibilitatea sa folosesti acei bani de-a lungul unei perioade mai mari de timp, cu conditia sa-i restitui. Viva Credit este una dintre societatile nebancare ce promit timpi foarte scurti de primire a banilor. In acest an aveti la dispozitie si linia de credit de nevoi personale de pana la 20.000 de lei de la Viva Credit.

CreditPrime – pune la dispozitia clientilor credite intre 200 si 10.000 de lei pentru 2 ani. Aprobarea la ei dureaza 2 minute si poti accesa la orice ora din zi si din noapte. Imprumutul rapid CreditPrime se poate solicita online, fara sa necesite deplasare, iar banii se primesc in contul bancar ori in numerar la ghiseul unei banci, dupa cum ti-e voia.

Simplu Credit ofera de asemenea un credit rapid de la 1500 la 25.000 lei pentru perioade de pana la 5 ani. Creditul se poate solicita usor si simplu. Exista un credit 100% online pe care cei de la SImplu Credit il pune la dispozitie clientilor in sume de 550 de lei cu rambursare in 3 luni si primirea banilor in cateva ore.

Citeste si  Scapa de datorii apeland la un credit nou mai simplu

CreditFIx acorda credite de pana la 10.000 de lei pentru maxim 92 de zile, dar contractul de credit are o valabilitate de 5 ani. Noutatea adusa de acest IFN este ca la scadenta poti sa rambursezi doar dobanda, putand prelungi creditul cu inca o luna. Acest imprumut rapid de la CreditFIX iti ofera posibilitatea de a intra in posesia banilor intr-un timp scurt. Banii ii primesti in contul unde incasezi salariul ori pensia. Dobanda este 0% pentru prima tragere, dupa care se percepe o dobanda de 1,2% din suma trasa. Daca intarzii cu rambursarea, vei plati o dobanda penalizatoare de 1,2% din suma datorata.

Mozipo este un IFN ce promite ca poti obtine banii de la ei in 10 minute. Primul credit are dobanda 0. De la Mozipo poti imprumuta sume de bani intre 100 si 20.000 de lei. Ei accepta la creditare cetatenii romani cu varste intre 20 si 78 de ani, cu conditia sa aiba buletin valabil, sa aiba un cont deschis la banca, sa aiba venit suficient si sa nu aiba datorii active catre alti creditori.

Related Posts

Add Comment