Mobilo Credit ofera imprumuturi in 30 minute

Nevoie rapida de bani? Mobil Credit te poate ajuta cu un imprumut. Credit non-stop si banii pe card virati urgent.

Mobilo Finance IFN – o societate relativ tanara, cu popularitate in piata. S-a remarcat prin produse usor accesibile, moderne, conform cerintelor actuale ale clientilor.

Un credit rapid pe mobil cu obtinerea banilor in 30 de minute de la accesare este produsul oferit de Mobilo Credit.

Acest IFN a intrat in piata cu o oferte inedita, permitand accesarea creditelor proprii prin intermediul unei aplicatii realizate special pentru smartphone-uri.

Aplicatia se poate descrca din Google Play.

Inainte de accesare, poti sa-ti calculezi costurile apeland la calculatorul de pe platforma online Mobilo Credit.

Vei obtine astfel costurile implicate si data limita a imprumutului rapid online.

Trebuie sa completezi rubricile solicitate in aplicatie, sa completezi cererea de imprumut si sa incarci o poza cu buletinul tau, dupa cum trebuie de asemenea sa incarci si o poza dupa un extras de cont (pe ultia luna). Extrasul de cont reprezinta modalitatea acestui IFN de a verifica veniturile.

Pentru alte detalii vei fi contactat de IFN.

Daca imprumutul ti-a fost aprobat vei primi un SMS cu aceasta informatie.

Cum procedezi pentru a accesa un imprumut MobiloCredit?

Inainte de a accesa un credit trebuie sa-ti deschizi un cont de client pentru a semna ulterior contractul de credit. Mai multe informatii gasiti pe platforma online a IFN-ului: mobilocredit.ro.

Daca imprumutul ti-a fost aprobat, banii ii primesti in maxim 24 de ore in contul bancar, in functie de vitezele de transfer intre banci.

Daca alegi varianta online, adica nu optezi pentru aplicatia de mobil, accesarea nu este foarte diferita.

Online, trebuie sa folosesti de asemenea un calculator pentru a-ti simula creditul dorit. Astfel vei alege suma dorita si perioada de acordare. Vei obtine in acest fel costurile.

Printre specificatiile oferite de Mobilo Credit: poza pe care o incarci sa fie clasa, nu copie xerox.

Citeste si  Cumparaturi numeroase? Cum faci fata cheltuielilor?

Conditiile de accesare la MobiloCredit

Sunt perioade din an in care cheltuielile sunt mai mari. Uneii oameni nu fac fata acestor cheltuieli decat apeland la imprumuturi. Nu este recomandat sa te imprumuti excesiv, si mai ales, nu este recomandat sa apelezi la astfel de credite rapide decat daca ai o urgenta reala.

Cei de la Mobilo Credit ofera un imprumut rapid pe termen scurt fie prin aplicatia dezvoltata de ei pe mobil, fie online direct in platforma IFN-ului.

indiferent de calea de accesare, este bine sa alegeti cumpatat suma pe care doriti sa o imprumutati, pentru a nu va indatora excesiv.

Consecintele in caz de plata este inscrierea in Biroul de Credit.

Banii se primesc instant, indiferent de locul unde te gasesti si indiferent de ora la care accesezi, acest serviciu fiind disponibil 24/7.

Conditiile de eligibilitate impuse de Mobilo Credit:

  • varsta intre 18 ani si maxim 75 ani
  • venit minim net de 900 lei
  • extras de cont de unde sa reiasa veniturile incasate
  • adresa de email valida
  • carte de identitate in termen de valabilitate, care sa nu exprire in mai putin de 60 de zile de la aplicare.

Avand in vedere ca deja am trecut in era telefoanelor mobile, poate ar fi bine sa va mai dau cateva detalii despre imprumutul rapid pe mobil de la Mobilo Credit.

In prezent Mobilo Credit are 4 variante de imprumut:

  1. clientii bronze – sume de bani de pana la 2500 de lei, plata in 1 – 4 rate, cu reducere de 3% din dobanda, reesalonare in 31 de zile.
  2. pentru clientii silver – sume de pana la 3.500 de lei, cu plata in 1 – 4 rate, cu 6% reducere la dobandas si o reesalonare pe 14 si 31 de zile daca este cazul
  3. destinat clientilor gold, credite pana la 5000 de lei, cu plata in 1 – 4 rate, reducere 10% din dobanda, cu reesalonare in 14 – 31 de zile.
  4. clientii platinum pot accesa sume de pana la 9000 de lei, cu rambursarea in 1 – 6 rate, cu 15% reducere din dobanda, cu reesalonare posibila in 7, 14 ori 31 de zile.
Citeste si  Credit rapid online fara acte 2023? Se poate!

Perioada de creditare poate ajunge la 12 luni, iar dobanda creditului incepe de la 0,75%.

De exemplu, in cazul unui credit de 300 de lei, DAE-ul ajunge la 4177%, pentru un credit de 1000 de lei (cu dobanda de 1m79%), DAE-ul ajunge la 5475%.

Daca ai un smartphone conectat la internet iti va fi foarte usor sa accesezi un astfel de imprumut. Pur si simplu descarci aplicatia Mobilo Credit si completezi datele solicitate, urmand sa primesti banii doriti in scurt timp.

Un alt avantaj, daca aplici prin intermediul aplicatiei este acela ca obtii o suma mai mare de bani (cu 200 de lei mai mult) decat daca ai aplica online.

Pentru accesare trebuie sa ai peste 19 ani, venit constant din salarii, pensii ori alte venituri (ai nevoie de extras de cont, adeverinta salariu, talon de pensie ori alt document justificativ). Pentru a primii banii, ai nevoie de un cont bancar unde IFN iti va transfera instant banii si de unde se vor luata prin debitare ratele aferente.

Program: Lu – Vi: 08:00 – 18:00 / Sa – Du: 09:00 – 16:00

Related Posts

Add Comment