Vreau sa obtin banii urgent azi. Exista aceasta posibilitate?

Last update: ianuarie 4, 2021

Sunt intr-un impas financiar si am nevoie rapida de bani.

Care sunt posibilitatile? Vreau un credit de 2.000 lei si am nevoie de bani urgent azi. Sunt solutii si pentru eligibilitatea mea?

Principala optiune pe care o au cei ce vor sa se imprumute rapid este varianta IFN-urilor. La banci e greu sa gasesti sume atat de mici de bani.

Pe langa faptul ca bancile au limita minima de creditare mai mare de 2.000 de lei, ar mai fi si conditiile de eligibilitate mai complicate.

Cei aflati intr-un situatie dificila financiar vor de regula sume mici de bani, majoritatea orientandu-se catre imprumuturi de la 100 la 4.000 de lei. De asemenea, perioadele preferate de rambursare nu depasesc 90 de zile.

Oamenii cauta sa se imprumute cu costuri fixe, cunoscute inca de la inceput. Nu vor sa plateasca comisioane.

Am nevoie de bani urgent azi. Cine ma poate ajuta?

Nu exista om care sa nu fi avut la un moment dat nevoie urgenta de bani. Tuturor ni se intampla in viata sa dam de fundul sacului si sa nu ne putem rezolva problema financiar prea usor. De regula astfel de situatii necesita rezolvari pe loc.

Cei care declara ‘am nevoie de bani urgent azi’ cu siguranta sunt constienti ca astfel de credite costa destul de mult, deci isi asuma niste riscuri. Iar cei care nu se informeaza corespunzator, au surprize in caz de nerespectare a contractului. Acestia din urma sunt uimiti cand penalizarile incep sa se adune si sa rezulte sume mari dupa perioade indelungate de intarzieri.

Cum i-ai putea ajuta pe acesti oameni? Sfatuindu-i sa se informeze corespunzator, sa citeasca termenii si conditiile produsului pe care il acceseaza.

Exista multe oferte de credite ce pot fi accesate in chiar ziua accesarii, depinde si de clienti si de nevoile acestora.

Citeste si  Credite online pe 6 luni. Am nevoie de bani urgent.

Ia un credit rapid chiar astazi

Sunt multe reclame care exact asa suna. Unele sunt reale, altele sunt doar menite sa atraga persoane aflate in situatii disperate.

Nu trebuie sa te bucuri neaparat cand vezi astfel de enunturi, ci mai intai sa verifici sa vezi care sunt conditiile, care sunt timpii de accesare, de aprobare si de furnizare a banilor.

Noi nu oferim imprumuturi, dar va putem ajuta cu sfaturi si cu raspunsuri la intrebarile ori nelamuririle pe care le aveti.

Chiar daca sunt aflati in situatii dificile financiar, cei care aspira la un imprumt, nu trebuie sa renunte in a se informa in prealabil.

Verificati, calculati, comparati… Doar asa puteti sa va imprumutati si sa nu aveti surprize neplacute ulterior.

Cum accesezi un astfel de imprumut?

Cand nevoia bate la usa si afirmi sus si tare ‘am nevoie de bani azi’, cel mai bine este sa incepi prin a-ti verifica eligibilitatea. Vezi pentru care imprumuturi esti eligibil si care este in definitiv cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor.

Cand compari ofertele, fii atent sa compari dobanzile anuale efective, cele care implica toate costurile unui imprumut. Alege mai multe societati pentru care esti eligibil si care ofera produsele de care tu ai nevoie, si apoi compara ofertele, efectuand inainte simulari pe platformele lor online.

Vezi care sunt perioadele de rambursare, DAE, sumele minime si maxima acordate, valoarea penalizarilor in caz de nerambursare la timp si abia apoi compara ofertele.

Dupa ce ti-ai facut o imagine de ansamblu asupra produselor pentru care te califici, abia apoi poti trece la aplicare pentru un credit sau altul.

Nu te spera de accesare, aceasta nu dureaza mai mult de zece minute. Fii atent la date, sa le introduci corect.

Aplicarea este de regula gratuita, deci nu te costa nimic sa simulezi pentru un credit.

Citeste si  Piata imprumuturilor acordate lejer

Receptionarea banilor imprumutati

Societatile financiare ce acorda bani de urgenta raspund promt la cererile de imprumut.

Aprobarea este pasul care dureaza cel ma mult in acest proces, pentru ca aici ti se verifica practic bonitatea.

Pentru aprobare, clientii trebuie sa nu aiba un grad mare de indatorare si sa faca dovada existentei unui venit propice unei rambursari.

Confirmarea aprobarii creditului poate dura si cateva ore. La unele firme depinde de timpul in care iti verifica veniturile la ANAF.

Uneori poate dura sa ti se analizeze scoringul in Biroul de Credit atunci cand ai avut restante in trecut.

De regula insa, aprobarea nu dureaza mai mult de 24 de ore, iar primirea banilor cel tarziu 48 de ore.

Cum poti utiliza banii imprumutati?

Persoanele care au o problema financiara arzatoare, cu siguranta au nevoie cat mai repede de bani, deci nu se trezeste omul brusc din somn spunand ‘am nevoie de bani urgent azi’ si sa nu stie ce va face cu banii.

Oamenii aflati in dificultati financiare stiu foarte bine ce vor sa faca cu banii.

Apoi, cu exceptia unor produse specifice acordate unor categorii aparte de persoane (credite pentru studenti, pentru pensionari, pentru studii etc), restul creditelor se acorda fara sa se solicite dovezi de utilizare a banilor.

Pe de alta parte, unele societati dintre cele care acorda imprumuturile urgente atrag atentia clientilor ca produsele lor nu sunt recomandate a fi accesate pentru placeri personale. Nu apelezi la un credit urgent daca vrei sa mergi intr-o vacanta exotica, daca vrei sa-ti cumperi ultimul tip de smartphone ori pentru a-ti aniversa ziua de nastere la cel mai sofisticat restaurant.

Astfel de imprumuturi accesate pe loc (ca d-aia vor oamenii sa obtina ‘azi’ banii) au destinatii care evoca in mod clar urgenta: o problema medicala, un deces in familie etc.

Sfaturi utile pentru pretendentii la un imprumut rapid

Noi atragem de fiecare data atentia asupra pericolelor asociate acestor credite de urgenta.

Nu va aventurati intr-o astfel de accesare decat daca aveti posibilitatea rambursarii la timp a banilor.

Citeste si  Ai auzit de creditul roz?

Iata, insa, cateva sfaturi care sa va ajute sa gestionati mai bine un astfel de imprumut:

1.Informeaza-te si fii responsabil

Indiferent de sumele de bani accesate, fiea ea 1.000 de lei, 2.000 de lei ori 4.000 de lei, este important sa stii care sunt conditiile de creditare.

Informeaza-te in prealabil, analizeaza mai multe oferte, alege-o pe cea mai avantajoasa tie si nevoilor tale.

Imprumutul trebuie vazut ca o solutie de moment din care trebuie sa iesim in termenii contractuali.

2.Alege perioade mai lungi de creditare

Chiar daca n-ai nevoie de un imprumut pe 5 ani, cel mai bine este sa alegi produse acordate pe termen mai lung, pentru ca sunt mai ieftine.

Imprumuturile pe termen scurt sunt cele mai scumpe, si cu cat scade perioada de accesare, cu atat creste dobanda.

3.Informeaza firma creditoare daca nu poti plati la timp

Toate societatile financiare atrag atentia clientilor despre acest aspect. Ei le sugereaza celor ce apeleaza la un credit ca, atunci cand se apropie scadenta si se afla in imposibilitatea de plata, sa anunte institutia creditoare.

Unele societati au si tot felul de optiuni pentru cei care nu pot rambursa la timp, cu conditia sa anunte inainte de data scadenta.

Am vazut ca la unele firme se cere sa se anunte cu trei zile inainte de data scadenta, pentru a gasi impreuna o solutie. Altii ofera posibilitatea accesarii unei reesalonari, cu conditia sa-ti platesti dobanda acumulata pana la acel moment si un procent din principal (unele societati nu solicita rambursari din principa, doar plata sumelor ce reprezinta dobanda).

(Visited 143 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment