Bani rapid la un click distanta

Last update: ianuarie 3, 2021

Imprumuturile online iti permit accesul la o suma de bani rapid, fara deplasare, cu un clic si atat.

Cea mai rapida si sigura forma de imprumuturi este cea cu accesare online. Acestea sunt creditele rapide acordate lejer de IFN-uri. Nu ti se solicita acte fizice, doar copii scanate ori fotografiata dupa buletin si extrasul de cont.

Chiar daca nu poti imprumuta astfel sume mari de bani, totusi, acesta poate fi un ajutor intr-o situatie de urgenta.

Noi nu recomandam accesarea unor astfel de credite rapide pentru achitarea restantelor la alte imprumuturi, nici pentru cheltuieli in alte scopuri decat cele stric necesare. De asmenea, chiar si IFN-urile ne atrag atentia asupra creditarii responsabile, de aceea este bine sa cititi cu atentie toate informatiile de pe platformele online ale acestor societati atunci cand aveti de cand sa apelati la un astfel de imprumut rapid online.

Bani rapid la un clic distanta reprezinta o sintagma care defineste rapiditatea de acordare a acestor microcredite, precum si metoda de accesare – online. Daca va ganditi ca este mult prea usor, va spunem ca deja s-a trecut la un alt nivel.

Multe IFN-uri ce acorda credite rapide online facile, ofera clientilor mai vechi posibilitatea de a se imprumuta printr-un simplu SMS. Asadar, in curand imprumuturile online for fi desuete. Vom avea credite rapide prin SMS, iar contractul il vom semna cu amprenta digitala. Deja poti avea senzor de ampreuna pe orice telefon Android, asa ca, aceste previziuni de viitor privind credite rapide, nici nu sunt atat de fantasmagorice.

Cei vor vor sa se imprumute online, o pot face aplicand la societatile nebancare ce permit acest serviciu de accesare online.

La ce societati poti apela?

– Viva Credit – ofera un credit rapid exclusiv online. Poti accesa sume intre 100 si 2.000 de lei pe perioade de maxim 35 de zile. Primul imprumut este gratuit. Cei de la Viva si-au lansat si un credit de nevoi personale de 10.000 de lei contractabil pentru o perioada de fix 12 luni, accesabil de asemenea online.

Citeste si  Cand optezi pentru un credit nebancar urgent?

– Telecredit – este un alt IFN de unde va puteti imprumuta online. Sumele la care aveti acces pot varia intre 100 si 2.000 de lei, pe perioade de maxim 30 de zile.

– Extrasimplu – un credit aflat in prtofoliul celor de la IFN Extra Finance. Iti da accesul la sume de bani de pana la 3.000 de lei pentru o perioada de maxim 30 de zile.

– Mindi este o alta societate nebancare la care puteti apela pentru a obtine bani rapid imprumut accesand online. La ei puteti obtine sume de maxim 2.900 de lei pe perioade de maxim 30 de zile.

Acestea sunt doar cateva exemple de societati la care puteti apela pentru obtinerea rapida a unei sume de bani.

Cateva sfaturi utile inainte de a apela la un credit rapid online:
– asigurati-va ca aveti scanate (ori fotografiate) buletinul si extrasul de cont (contul unde incasati salariul ori alte venituri);
– asigurati-va ca aveti varsta necesara accesarii (este conditie de eligibilitate la toate IFN-urile, pragul fiind diferit de la un IFN la altul);
– asigurati-va ca aveti un buletin valabil;
– cititi cu atentie informatiile oferite de IFN-ul la care doriti sa va imprumutati (pe platformele online gasiti informatii detaliate in sectiuni precum: intrebari frecvente, delatii produs, informatii generale, etc);
– asigurati-va ca ati inteles exact care sunt costurile unui astfel de imprumut, precum si dobanzile penalizatoare (chiar daca la accesare nu credeti ca este necesar).

(Visited 49 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment