Bani rapid la un click distanta – Exploreaza oportunitatile!

Pentru situatii apasatoare, poti obtine bani rapid, fara deplsare, fara documente, accesand pe internet. La un click distanta, cum se spune!

Cea mai rapida si sigura forma de imprumuturi este cea cu accesare online, prin intermediul internetului. Acestea sunt creditele rapide acordate lejer de IFN-uri. Nu ti se solicita acte fizice, doar copii scanate ori fotografiata dupa buletin si extrasul de cont.

Chiar daca nu poti imprumuta astfel sume mari de bani, totusi, acesta poate fi un ajutor intr-o situatie de urgenta.

Noi nu recomandam accesarea unor astfel de credite rapide pentru achitarea restantelor la alte imprumuturi, nici pentru cheltuieli in alte scopuri decat cele stric necesare.

De asmenea, chiar si IFN-urile ne atrag atentia asupra creditarii responsabile, de aceea este bine sa cititi cu atentie toate informatiile de pe platformele online ale acestor societati atunci cand aveti de cand sa apelati la un astfel de imprumut rapid online.

Bani rapid la un click distanta reprezinta o sintagma care defineste rapiditatea de acordare a acestor microcredite, precum si metoda de accesare – online.

Daca va ganditi ca este mult prea usor, va spunem ca deja s-a trecut la un alt nivel.

Multe IFN-uri ce acorda credite rapide online facile, ofera clientilor mai vechi posibilitatea de a se imprumuta printr-un simplu SMS. Asadar, in curand imprumuturile online for fi desuete.

Vom avea credite rapide prin SMS, iar contractul il vom semna cu amprenta digitala. Deja poti avea senzor de ampreuna pe orice telefon Android, asa ca, aceste previziuni de viitor privind credite rapide, nici nu sunt atat de fantasmagorice.

Cei vor vor sa se imprumute online, o pot face aplicand la societatile nebancare ce permit acest serviciu de accesare online.

Cum poti obtine eficient bani rapid imprumut?

Accesul online este cel mai rapid mod de a obtine bani.

Doriti bani rapid? Cititi mai departe si o sa intelegeti cum trebuie procedat.

Citeste si  Credit rapid online fara acte 2023? Se poate!

Obtinerea de bani rapizi este la doar un click distanta – de aceea suntem aici ca sa va explicam care va sunt alternativele.

Fie ca aveti nevoie de un imprumut pentru cheltuieli neasteptate sau pentru o achizitie majora, iata care va sunt optiunile:

 • Imprumuturi cu plata la salariu. Aceste imprumuturi pe termen scurt sunt menite sa va acopere diferenta dintre salariu si nevoile ce pOt aparea uneori pe neasteptate. Daca aveti nevoie de bani rapizi, puteti lua in calcul solicitarea unui credit pana la salariu pentru acoperirea urgentei.
 • Linia de credit. Aceasta optiune va da accesul la fonduri pentru o perioada de timp, in limita unei sume. Puteti sa achitati tot ce doriti, chiar si datorii existente ori puteti face achizitii mari. E ca si cum ai avea tot timpul un carnet de cecuri. Scoti cati ai nevoie, achiti cat mai repede astfel incat sa pastrezi o suma disponibila tot timpul pentru a nu mai fi suprins de diferite cheltuieli inopinante.
 • Imprumuturi personale: acestea sunt imprumuturi negarantate acordate pe perioade indelungate. Au costuri mici fata de celelalte credite dar si accesarea lor e mai anevoiasa. Totusi, ofera o mai mare flexibilitate in functie de nevoile dumneavoastra, plus ca veti si beneficia de o serie de avantaje.

Exista o multime de modalitati de a obtine bani rapid, dar accesul online pare a fi cea mai rapida cale. Aplici in cateva minute si primesti banii in contul tau deosebit de rapid.

La ce societati poti apela?

 • Viva Credit – ofera un credit rapid exclusiv online. Poti accesa sume intre 100 si 3.000 de lei. Primul imprumut este gratuit. Cei de la Viva si-au lansat de curand si o linie de credit cu valoare intre 3.000 si 20.000 lei, accesabila de asemenea online.
 • Hora Credit ofera imprumuturi intre 100 si 10.000 de lei pentru o perioada de 363 de zile. Daca esti client nou, beneficiezi de dobanda 0 in primele 7 zile
 • Ocean Credit are 3 variante de imprumuturi: o linie de credit de pana la 9.000 de lei pentru 12 luni, un credit Pinguin in 3 rate cu un cuantum de maxim 4.500 pentru o perioada de 3 luni si creditul pana la salariu CRAB, cu o valoare de maxim 1.500 de lei pentru o perioada de maxim 30 de zile.
 • Simplu Credit va pune la dispozitie un credit online rapid si fara comisioane. Poti imprumuta intre 1.500 si 5.000 de lei pentru maxim 24 -48 de luni. Poti aplica online cu o fotografie dupa cartea de identitate si un extras de cont pe luna anterioara.
 • BSG Credit – este o alta societate nebancare care promite o aprobare a creditului in cel mult 2 ore. Plus ca nu cere documente de venit. Poti imprumuta pana la 15.000 de lei.
Citeste si  Cand optezi pentru un credit nebancar urgent?

Acestea sunt doar cateva exemple de societati la care puteti apela pentru obtinerea rapida a unei sume de bani.

Avantajul oferit in principal de IFN-uri este acela ca sunt permisive cu clientii. De la aceste societati nebancare se pot imprumuta si cei cu un scor FICO mai slab.

De la unele IFN-uri poti spera chiar la obtinerea unui credit fara verificare in Biroul de Credit, conditia esentiala fiind aceea de a nu te astepta la sume mari de bani. Plus de asta, ar fi bine sa deci pot spera la o suma relativ mica de bani chiar si cei care au avut in trecut probleme cu rambursarea unui credit.

Alte solutii de imprumut pe internet

Acum ar fi bine sa stitit ca nu doar de la IFN-uri te poti imprumuta pe internet, ci si de la banci.

Bancile si-au simplificat destul de mult conditiile de accesare, astfel ca multe dintre ele dau aceasta posibilitate clientilor.

Printre cele mai vizibile oferte de credite ce pot fi solicitate de pe internet de la banci sunt: creditul online de la Libra Bank, creditul online de nevoi personale de la Banca Transilvania. i-conect de la Credit Agricole, George, imprumutul BCR, solutiia online oferita de OTP Bank cu aprobare in 30 minute, etc.

Cand ai nevoie de bani imprumut rapid, o alta cale de rezolvare sunt CAR-urile. 

– dobanzi ce pleaca de la 4% lunar
– rambursarea intre 30 de zile si 60 de luni
– au acces si persoane neangajate dar care poti dovedi ca au venituri.

Cateva sfaturi utile inainte de a accesa la un credit pe internet:

 • pregatiti-va actele necesare: (scanate ori fotografiate) buletinul si extrasul de cont (contul unde
 • asigurati-va ca aveti varsta necesara accesarii (este conditie de eligibilitate la toate IFN-urile, pragul fiind diferit de la un IFN la altul);
 • fiti atenti la termenul de valabilitate al buletinului;
 • cititi cu atentie informatiile oferite de IFN-ul la care doriti sa va imprumutati (pe platformele online gasiti informatii detaliate in sectiuni precum: intrebari frecvente, delatii produs, informatii generale, etc);
 • nu neglijati citirea contractului si a anexelor aferente, pentru ca doar asa va puteti proteja in privinta unor costuri exagerate ori a dobanzilor penalizatoare.
Citeste si  Mobilo Credit ofera imprumuturi in 30 minute

Foarte important de inteles totusi este faptul ca imprumutul este un imprumut si el te indatoreaza pentru viitor. Altfel spus, oricat de simplu ar fi, oricat de usor ai accesa, oricat de rapid ai primii banii, tot trebuie sa-l rambursezi.

Fii cu bagare de seama la costuri, la interval de rambursare, la penalizari in caz ca nu reusesti sa te tii de termenele de plata. Doar asa, si cu o buna planificare a bugetului familiei, poti sa treci cu bine peste o situatie dificila din punct de vedere financiar.

Related Posts

Add Comment