Ai auzit de creditul roz?

Da, da, ati auzit bine, creditul rapid roz, este un produs Credius pentru femei

Pentru mamici, bunici si alte doamne harnice, Credius pune la dispozitie creditul rapid roz, un imprumut cu dedicatie pentru doamne si domnisoare.

Cu actul de identitate si o cerere de credit tip, poti imprumut sume intre 600 si 25.000 de lei, pe perioade cuprinse intre 6 si 60 de luni.

Costurile asociate creditului sunt formate din dobanda fixa intre 7 si 9%, comision de analiza intre 150 si 1200 lei si un comision lunar de administrare intre 2,8% si 12%.

Pentru accesare, trebuie sa fi cetatean roman cu domiciliu in Romania si sa ai un venit minim acceptat de 400 lei net lunar.

Pentru o valoare a creditului mai mare de 15.000 de lei, este nevoie de un fideiusor, adica de un garant.

Nu stim cat de bine a fost primit acest produs in piata, dar el a fost unul inovativ putem spune.

Ce aduce nou creditul roz pentru femei?

Creditul rapid roz oferit de Credius pentru femei, face parte dintr-o promotie valabila pana in luna iunie.

Exemplu de calcul: pentru o suma imprumutata de 1500 de lei, pe o perioada de 60 de luni, rata lunara va fi de 58,73 lei.

Va mai informam ca de la Credius, pe langa creditul roz, mai gasiti si alte produse: creditul aici si acum, Do-Do, pentru pensionari si cel mai cel.

Despre Credius va mai spunem ca este o Institutie Financiara Nebancara relativ tanara, cu o prezenta in Romania din anul 1994. Credius s-a remarcat prin ingeniozitate si simt de piata, cel putin aceasta este parerea noastra.

Pe cei de la Credius ii gasiti la Telefon: 031 22 93 000, iar sediul central al companiei este in Bd. Pipera, nr. 1/l, bl. Admin, et. 4, intrarea A, Voluntari, jud. Ilfov.

Aceasta promotie de creditare de la Credius nu a durata mult, ea neamaiexaistand astazi in portofoliul IFN-ului.

Citeste si  Credite prietenoase, pe termen scurt

Totusi, nu era o idee rea si s-ar putea ca cei de la Credius sa o mai reactiveze cu alte ocazii.

Related Posts

Add Comment