Credite IFN – Oferte actuale

Urmariti sa accesati credite de la IFN? Iata care sunt cele mai actuale oferte din piata.

Cand cauti oferte de credite rapide IFN, inseamna ca esti intr-o nevoie acuta de bani, inseamna ca te gasesti intr-o lipsa de lichiditati pe termen scurt cel putin.

In general oamenii cauta credite rapide atunci cand epuizeaza alte variante de creditare, bancare si nebancare.

Exista in piata financiara din Romania, pe categoria de credite de nevoi personale, o serie de intervale de eligibilitate si costuri. Pentru cei informati, nu este mare scofala sa deduca careia dintre categorii sa i se adreseze, adica, cui sa-i solicite un imprumut. Pentru marea majoritate a clientilor lucrurile nu stau deloc asa.

Cei ce cauta aceste oferte de credite rapide IFN de regula au auzit despre aceste produse financiare intamplator, neavand detalii despre ceea ce inseamna aceste credite, care sunt conditiile de eligibilitate si care sunt costurile aferente.

Unii se arunca cu capul inainte, neinteresandu-i catusi de putin sa afle informatii. Exista si cazuri ce se considera aparte si cred ca pot pacali institutiile financiare, prin tot felul de tertipuri. Evident, lucrurile pentru cei din urma sunt greu de explicat.

Nu poti sa convingi pe toata lumea ca pacaleala nu rezolva niciodata o problema, doar o amplifica. Spre exemplu, noi primim deseori email-uri adresate institutiilor financiare, desi, nu stim careia dintre institutiile financiare ii sunt adresate aceste mesaje. Acesti oameni habar n-au la cine apeleaza pentru un credit. probabil nici nu citesc in vreun fel informatiile de pe platforme online ale institutiilor financiare.

Noi ne facem datoria sa va sugeram sa cititi cu atentie toate informatiile de pe platformele online ale bancilor si IFN-urilor. Nu mai incape aici indoiala ca trebuie sa stiti numele institutiei de la care solicitati imprumutul. Chiar daca pare puerila observatia, tinand cont de mesajele primite pe adresa noastra, va informam ca aceasta paranteza este necesara.

Citeste si  Credite bancare online pentru IMM-uri

Asadar, pentru solicitarea de credite rapide IFN puteti sa va adresati societatilor nebancare ce ofera produse financiare specifice, de tip microcredite.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri din piata ce au in portofoliu credite rapide, amintim:

Viva Credit – ofera un imprumut de bani extrarapid, cu banii in contul bancar. Ti se solicita doar un extras de cont si o carte de identitate ori buletin (copii scanate ori fotografiate).

Credius – are in portofoliu si astfel de credite cu valoare mica, oferindu-le chiar si persoanelor inscrise in BC ca restantieri. Cei de la Credius nu solicita adeverinta de venit, insa daca o ai, reprezinta un avantaj.

Fast Finance cu creditul urgent si Fulger, produse financiare acordate online, rapid si discret. Se poate aplica usor, fara batai de cap, cu conditia sa ai un gadget cu o legatura buna la internet si un extras de cont recent la indemana.

Smile Credit – o societate mai noua, cu solutii de financiare pentru nevoi mici dar urgente. Cei de la Smile Credit ofera si ei ca majoritatea acestor societati nebancare ce au in portofoliu microcredite, gratuitate pentru primul imprumut.

Creditfix – un alt IFN la care puteti apela pentru credite rapide pe termen scurt. Poti sa ai banii si in 2 ore de la completarea cererii de credit, daca te incadrezi in programul lor de lucru.

Ocean Credit – ofera un credit IFN online prin care poti beneficia de banii solicitati aproape instant. Produsul lor este accesabil doar cu buletinul, rambursarea este flexibila, iar avantajul major este ca puteti sa accesati de oriunde v-ati afla.

Related Posts

Add Comment