Credite online pe 6 luni. Am nevoie de bani urgent.

Last update: ianuarie 25, 2023

Vrei cu disperare sa faci rost de bani urgent? Ti-ar conveni sa accesezi online, in rate, un credit pe 6 luni?

Cine ofera credite online pe 6 luni?

Multi dintre cei ce vor sa faca rost de bani urgent, n-ar mai vrea sa se imprumute pe termen scurt, ci ar dori sa acceseze credite online pe 6 luni minim.

De ce?

Pentru ca oamenii au inteles ca pe termen scurt, de pana la 30 de zile, costurile sunt ridicate. Iar daca aleg sa plateasca in rate, pe mai multe luni, costuri scad vertiginos.

Ei bine, trebuie sa stiti ca exista credite online pe 6 luni prin care poti face rost de bani urgent.

In fapt, in ultimul timp multe IFN-uri ce aveaun in portofoliu credite pe termen scurt, si-au prelungit perioadele de creditare.

Acum, sa nu va imaginati ca va puteti imprumuta de la IFN pe 6 luni la costurile practicate de banci. Nici pe departe. Aceste imprumuturi raman in continuare scumpe, chiar daca sunt mult mai ieftine decat creditele acordate pe 30 de zile.

Creditele de nevoi personale ce pot fi accesate de acasa, online, sunt din ce in ce mai numeroase. Astfel de produse incep sa fie intalnite si la banci, nu doar la IFN-uri (si avem exemple clare in acest sens).

Cum procedezi pentru a accesa online?

Simplu! Completezi un formular online in vederea obtinerii unui credit, selectezi perioada, selectezi suma pe care vrei sa o imprumuti, iti calculezi estimativ ratele si abia apoi purcezi in a introduce datele personale si a incarca actele solicitate de institutia financiara.

Un credit online pentru persoane fizice poate fi accesat de la banci ori de la IFN. Daca vrei sume mai mari de bani, fireste ca te indrepti catre banci. Daca te grabesti foarte tare si nici nu ai un scoring prea bun in BC, inevitabil te indrepti catre IFN-uri.

Citeste si  Esti in cautarea unui credit de 2000 de lei?

Sunt multe IFN-uri care acorda credite online 100%. Acolo lucrurile sunt simple si poti sa primesti banii chiar si in ziua accesarii, pentru ca procesul este unul bine pus la punct. Practic, obtinerea banilor depinde exclusiv de transferul interbancar. Poti sa obtii un imprumut fara acte fizice, IFN-urile solicitand online doar scanuri dupa CI si dupa extrasul de cont.

Expertii financiari ne atentioneaza insa sa fim atenti la aceste imprumuturi urgente accesate de la IFN-uri in conditii lejere. Ei spun ca nu e o problema sa ne imprumutam online pe termen scurt, cu conditia sa nu reesalonam creditul si sa-l rambursam la timp.

Insa, haideti sa vedem si la cine apelezi pentru a accesa un credit online pe 6 luni:

Varianta Institutiilor Financiare Nebancare:

  • Viva Credit – pentru cei ce nu stiu inca, cei de la Viva si-au transformat produsul lor – credit pana la salariu – intr-o linie de creditare pe 5 ani. Asadar, poti imprumuta de la ei pe cate luni doresti, maxim 3000 de lei. Poti sa dispui de suma respectiva de bani oricand in intervalul de 5 ani, cu conditia sa-i si rambursezi. Intre timp, Viva Credit a mai introdus in portofoliu un credit de pana la 20.000 de lei.
  • Cetelem – ofera credite online in cuntum de la 1000 lei la 225.000 lei, pe perioade de la 6 luni la 60 de luni. La ei poti accesa daca a minim 3 luni vechime in munca, o varsta intre 18 si 70 de ani.
  • Mozipo acorda credite intre 100 si 20.000 de lei pe perioade de la 2 luni la 60 de luni. Pentru accesare trebuie sa ai o varsta intre 21 si 70 de ani, un venit stabil inregistrat si sa nu aveti datorii curente.
  • CreditFix acorda sume imprumut intre 500 si 10.000 de lei, pe perioade cuprinse intre 2 luni si 12 luni. Pentru accesare trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai minim 1000 de lei venit net, sa incasezi venitul pe un card bancar si sa ai o adresa de email si un telefon mobil personal.
  • Simplu Credit – acorda credite pe perioade de la 6 luni la 60 de luni. Imprumutul disponobil poate varia intre 1500 lei si 25.000 de lei. Varsta admisa este intre 18 si 75 de ani, vechime de minim 3 luni si venituri stabile.
Citeste si  Credit in rate Ferratum. Solutie de cursa lunga

Varianta bancilor

  • Libra Bank ofera un credit online intre 2.000 si 50.000 de lei pe perioade intre 6 luni si 60 de luni, cu banii in cont in cateva minute. Ca sa fii declarat eligibil, trebuie sa ai un salariu minim net de 1.500 lei, un contract de munca valabil pe perioada contractului de credit, sa nu ai restante active la alte institutii financiare, sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani si o vechime in munca minima la actualul angajator intre 6 si 18 luni. Creditul online de la Libra Bank vine cu multe beneficii: zero comision de analiza, dobanda credit online cuprinsa intre IRCC + 8.5% si IRCC + 14.6%, DAE intre 11,41% si 18,33%, rate lunare egale sau descrescatoare.
  • OTP Bank ofera online un credit rapid, simplu de accesat. Dureaza 10 minute sa accesezi. Daca nu ai 6 luni vechime la actualul angajator, vei avea nevoie de o dovada de venit. Obtii o reducere de dobanda daca aplici online si alegi sa-ti virezi veniturile prin aceasta banca.

Restul bancilor care permit accesarea online (Raiffeisen, ING Bank, Banca Transilvania) acorda credite pe perioade mai mari de 6 luni (variaza minimul intre 12 si 18 luni, iar maximul este de 60 de luni).

Related Posts

Add Comment