Imprumuturi pentru cei de peste 18 ani

Hai sa vezi care sunt variantele de credite online 18 ani. Oferte potrivite pentru tineri.

In Romania se poate aplica pentru un credit online incepand cu varsta de 18 ani. Totusi, accesarea unui credit implica responsabilitate, implica cunoasterea termenilor inainte de a semna un contract.

Se poate contracta un credit online la 18 ani?

Pentru noi este clar, daca vrei sa accesezi un imprumut, trebuie sa te adresezi unei institutii financiare, banca ori IFN cu o cerere. In cele mai multe cazuri, aceasta cerere se completeaza online, insa se poate face aceasta operatiune si la sediul unei institutii.

In prezent nu se mai cer atat de multe documente ca in trecut, iar timpii de asteptare nu mai sunt atat de mari precum erau in trecut. Daca ne amintim bine, cu zece ani in urma, trebuie sa astepti de la cateva zile pana la cateva saptamani sa accesezi un credit la banca. Asadar, aveam de-a face cu proces foarte lent.

Era frustrant atunci pentru un tanar sa astepte doua saptamani pentru a lua un credit. Astazi lucrurile sunt diferite, pot accesa un credit online 19 ani mintenas, cu doar cateva clickuri.

Avantajul creditelor online este ca poti aplica in cateva minute, fara sa mai faci drumuri la banca pentru completarea formularelor si semnarea contractului. Furnizorii de credite sunt acum mult mai deschisi, mult mai flexibili decat erau in trecut.

Tinerii cauta in general credite fara loc de munca, insa, situatia nu este asa de simpla in acest caz. De ce? Pentru ca, pentru orice credit (cu exceptia celor din programele guvernamentale), este nevoie de un venit stabil. Bine, poti sa nu dispui de serviciu permanent, dar sa obtii niste bani din munca part time. Dar, dupa cum bine stiti, nu mai exista astazi astfel de contracte, toti angajatorii platesc impozite pe salariul minim pe economie pentru astfel de angajati.

Citeste si  Credite pentru tineri si studenti. Banca sau IFN?

Totusi, sunt informatii care se cer si astazi atunci cand vrei un credit, spre exemplu informatiile despre venituri si istoricul de creditare.

Pe de alta parte, imprumuturile online sunt mult mai rapid procesate decat credite de nevoi personale, asa incat ti se vireaza banii in cont in cateva minute, cel mult cateva ore.

Majoritatea institutiilor financiare au ca limita de acordare varsta de 18 ani. Deci, nu este o problema sa contractezi un credit online 18, atata timp cat ai venituri.

imprumut 18 ani

Tipuri de credite online pentru tinerii de 18 ani

Exista mai multe variante de credite pe care le poti avea in vedere, printre cele mai cunoscute numarandu-se:

  • credite mici pe termen scurt – ofera sume mici de bani, de pana la cateva mii de lei. Perioada de acordare este si ea scurta, de pana la cateva saptamani ori luni. Unele dintre aceste credite pot avea din start dobanda 0% pentru o perioada scurta de timp. Dar, ratele acestor credite sunt in general mari, deci atentia trebuie sa fie ridicata.
  • linii de credit – solutii permisive care iti dau accesul la sumele dorite de bani, cu dobanzi rezonabile, oricum mai reduse decat cele ale microcreditelor. Aceasta optiune este una mai flexibila si mai adaptata nevoilor noastre, dar totusi, si aici este necesara o gestionare corespunzatoare a cheltuielilor pentur a nu depasi limita de credit.
  • carduri de credit – unele dintre cele mai permisive solutii de finantare, avand in vedere ca si conditiile lor sunt mult mai lejere in privinta accesarii. Totusi, trebuie sa fim atenti la costuri si, la fel ca in cazul liniilor de credit, si aici trebuie sa nu depasim limita, pentru ca vom plati dobanzi usturatoare.

Sa retinem

De la inceput trebuie sa comparam ofertele diferitilor creditori din piata. Trebuie sa gasim credite cu rate ale dobanzii mici si cu cat mai putine comisioane. Fiti atenti indeosebi la DAE-ul care arata costul total al unui imprumut.

Citeste si  Creditul auto de la TBI Bank: finantare fara avans

Sa nu treceti peste pasajele cu litere mai mici din contract. Asigurati-va ca ati inteles clar toti termenii si conditiile imprumutului, ca stiti care sunt costurile si urmarile intarzierilor.

Nu imprumutati mai mult decat va puteti permite! Este bine sa va faceti niste calcule preliminare astfel incat sa putem sa accesati doar sumele necesare si pe care le puteti plati confortabil, fara sacrificii. Luati in considerare veniturile si bugetul dumneavoastra, inainte de a accesa.

Iata cativa creditori online cunoscuti din Romania care ofera credite tinerilor de 18 ani>

  • Nova Credit IFN – ofera trei tipuri de imprumuturi: online, bugetar si de nevoi personale. Sumele imprumutate variaza intre 100 si 20.000 de lei, iar perioadele de accesare sunt de pana la 60 de luni. Dobanda maxima a acestor credite este de 0,6% pe zi.
  • CEC Bank – acorda credite pentru persoane fizice, credite de nevoi personale online, cu asigurare, cu ipoteca in lei sau in euro, dar si credite prin prin programele FamilyStart si StudentInvest. DAE-ul creditelor online este de maxim 19,45%, dobanda este fixa, iar perioada de accesare variaza intre 1 si 5 ani.
  • Oney, un broker de credite online ce ofera solutii rapide de creditare. Produsele lor de baza sunt creditul partener si 6x60oney. Prin intermediul creditului partner, poti cumpara cu UniCredit COnsumer Financing si Oney produse din magazinele Auchan si Leroy merlin. Solutia de creditare se ofera pe loc, chiar acolo in magazin. Creditul 6x60Oney iti da accesul la un imprumut cu rate intre 6 si 60.

Related Posts

Add Comment