Simplu Credit a ajuns in Militari!

Cei de la Simplu Credit si-au deschis un nou sediu in cartierul Militari.

Incepand din 23 septembrie 2020, Simplu Credit are un sediu in Militari, Sector 6, Bucuresti.

Pentru cine nu sunt familiarizati cu Simplu Credit, le spunem noi ca este vorba de o Institutie Financiara Nebancara destul de cunoscuta in piata.

Simplu Credit Militari acopera o zona vasta a capitalei, motiv pentru care este o lansare importanta in opinia noastra.

Simplu Credit IFN a luat fiinta in 2004, asadar are o experienta putem spune vasta. Activitatea de creditare este axata pe credite de nevoi personale pentru persoane fizice si credite pentru firme.

Cei de la Simplu Credit au o oferta stabila, cu un produs devenit popular in timp.

Sumele ce pot fi accesate de la acest IFN sunt de maxim 20.000 de lei pentru o perioada de acordare de 2 ani, maxim.

Pentru un credit de 20.000 de lei contractat pentru perioada maxima adimisa de 48 de luni, rata lunara este de 1037,37 lei, cu o dobanda anuala efectiva de 85,29%, suma totala de plata fiind de 49.793,99 lei. Pentru acest produs, exista un comision de analiza dosar de 1.999 lei, care este inclus in total de plata amintit anterior.

Daca se depaseste data scadenta, DAE-ul devine 142,05%, rata lunara 1417,7 lei.

Pentru contractarea unui credit, trebuie sa ai minim18 ani, cle putin 3 luni de munca vechime si un venit stabil din salarii, pensii ori alte forme de angajare (ori activitati – se accepta si persoane care obtin venituri din activitati independente, cu conditia sa-si poata justifica veniturile).

Actele pretinse de Simplu Credit pentru accesare sunt: cererea de credit, consultare si prelucrare BC, buletinul, acordul de verificare ANAF ori alt act doveditor al venitului.

Firmele se pot imprumuta de la Simplu Credit pe 5 ani. Sumele puse la dispozitie persoanelor juridice pot urca pana la 500.000 euro. Ratele sunt fixe si beneficiezi si de o perioada de gratie.

Citeste si  HopCredit - pana la 20.000 lei in rate cu cerinte minime

Creditele ce se adreseaza persoanelor juridice (firmelor) sunt de forma: credit pentru capital de lucru, credite pentru investitii.

Firmele mai pot accesa si operatiuni de factoring si scontare.

Pentru solicitarea unei finantari pentru persoane juridice, cei de la Simplu Credit pretind documentele societatii, documente financiare, documente aferente garantiei.

Pentru a solicita un credit pentru persoane juridice, trebuie sa completezi un formular online disponobil pe site-ul IFN-ului si sa astepti sa te contacteze ei.

Va mai spunem ca programul lor de lucru este intre 9 si 18, de luni pana vineri.

O data cu deschiderea agentiei din Militari, cei de la Simplu Credit au in total un numar de 8 unitati in nu mai putin de 3 orase: Bucuresti, Ploiesti si brasov.

De-a lungul vremii noi v-am mai prezentat produsele lor, precum si pareri Simplu Credit primite din partea celor ce ne scriu.

Related Posts

Add Comment