Imprumut rapid Smartica. Se accepta venituri variate.

Last update: februarie 2, 2023

Casa de Ajutor reciproc Smartica IFN ofera credite lejere bazandu-se pe nivelul de loialitatea al clientilor in functie de care se acorda si sume variate.

A trecut timpul creditelor rapide acordate pentru perioade scurte de timp. De acum vom vedea in piata imprumuturi acordate pe termen mai lung, de la trei luni in sus.

Deschizand noul trend, Smartica IFN ne propune un imprumut rapid pentru membri noi de pana in 1000 de lei, pentru o perioada de 90 de zile.

Conditia de baza este sa nu aveti credite restante, sa fiti membru Smartica IFN si sa aveti o suma de 100 de lei depusa in fondul social.

Rambursarea imprumutului de 1000 de lei se face in trei rate lunare egale, cu valoare de 430 de lei.

In portofoliul Smartica IFN gasim imprumututul urgent, creditul prin telefon sau SMS, precum si imprumutul online nebancar.

Aceasta societate ne sfatuieste insa sa ne imprumutam responsabil si sa tinem cont de variatia veniturilor viitoare.

Sumele pe care le imprumuti de la Smartica depind de calitatea ta de membru, daca esti membru nou sau D, D.T, M. Smart ori Membru S.T. .

Un membru nou poate sa imprumuta pana la 1.000 de lei pentru 3 luni.

M. Smart pot imprumuta pana la 5.000 de lei pentru 24 de luni.

Daca ai ajuns Membru S.T. poti accesa sume de pana la 10.000 de lei pentru 36 de luni maxim.

Conditii pentru acordarea creditului:

– sa ai o varsta de minim 18 de ani
– un venit stabil din salarii, pensii ori PFA
– un cont bancar ori un card

Documente solicitate

– buletinul de identitate
– extras de cont pe ultima luna
– adeverinta de venit.

Smartica ne propune o gama larga de produse de creditare, in functie relatia sa cu clientii.

Pentru un membru nou, suma maxima ce poate fi accesata este de 1000 de lei pentru maxim trei luni.

Citeste si  Ai aflat ce inseamna scorul FICO? Vezi cum se calculeaza.

Membru nou inseamna o persoana care adera prima data la aceasta Casa de ajutor Reciproc, depunand un fond social. Dupa ce depune fondul social, clientul devine membru cu drepturi depline. Fondul cerut initial este de 100 de lei. Membri pot solicita credite online.

Un astfel de imprumut online poate fi accesat pe loc, fara deplasari, fara documente. Conditia primordiala este sa fii membru Smartica.

Poti astfel foarte simplu sa-ti rezolvi o problema financiara, beneficiind de toate avantajele unui imprumut online cu accesare rapida. Produsele Smartica se acceseaza simplu, fie online, fie prin SMS de la al doilea imprumut in sus. Pus de asta, oferta aceasta este una discreta si transparenta pentru clienti.

Ce avantaje ofera?

Pentru un membru D, avantajele sunt derivate din cresterea sumei maxime ce poate fi accesata, aceasta ajungand la 2000 de lei, iar perioada de acordare creste si ea la 12 luni.

Membrul DT beneficiaza de o suma maxima pusa la dispozitie de 3500 de lei si de o perioada de acordare de 12 luni.

Pentru membri Smart optiunile sunt de 5000 lei suma maxima si 24 de luni perioada de accesare.

In fine, pentru un membru S-T imprumutul maxim ce poate fi obtinut este de 10.000 lei, iar perioada urca si ea la 36 de luni.

Din momentul in care devii membru (adica dupa ce ai depus fondul initial de 100 de lei si ai fost acceptat ca membru, poti face deja o cerere de imprumut. Pentru accesare vei avea nevoie de copii scanate ori fotografiate dupa buletin, fluturas de salariu, adeverinta de venit ori alte dovezi de venituri. Aaceste acte se transmit prin email la adresa info@smartica.ro.

Vei fi anuntat prin email ori printr-un SMS daca cererea ti-a fost sau nu aprobata. Daca ti-a fost aprobata, tu trebuie sa printezi contractul si sa-l semnezi, iar ulterior sa-l trimiti catre cei de la Smartica. Banii ii vei primi in contul bancar specificat de tine.

Citeste si  Cel mai avantajos credit iute 2023 - facilitati la acordare

In acest context putem vorbi chiar despre credite prin SMS – asa cum au fost ele descrise si intelese de noi.

Ce stim despre Smartica?

Smartica IFN este o societate nebancara ce desfasoara o activitate nonprofit, oferind membrilor sai accesul la fondurile sociale. Daca devii mebru al Smartica IFN, obtii acesul la un profit garantat ori poti vbeneficia de avantajele unei dobanzi foarte mici, daca accesezi un imprumut rapid.

Daca soliciti un imprumut, indeplinind conditiile solicitate, poti sa primesti banii in contul tau bancar in aceiasi zi. Produsul oferit de Smartica IFN este unul fara garantii, fara giranti, doar in baza buletinului de identitate si al extrasului de cont.

Pareri despre imprumuturile Smartica gasiti pe facebook, dar si pe bloggurile de specialitate.

In opinia noastra, aceasta Casa de Ajutor Reciproc are vizibilitate in piata si deschidere fata de clienti.

Pe cei de la Smartica ii puteti gasi la adresa Str. Vrancei, nr. 2, 600184, telefon 0746060515, fax 0770739353. Detalii despre oferta de creditare Smartica puteti sa solicitati si la urmatoarele numere de telefon: 0334413009, 0746060515, 0770739353. De asemenea, puteti sa le trimiteti si un mesaj pe adresa info@smartica.ro pentru a solicita informatiile dorite. Detalii mai multe puteti afla dupa plaforma lor online https://www.smartica.ro.

Related Posts

Add Comment