You are here: Home Info credite nebancare Imprumut rapid Smartica

Imprumut rapid Smartica

Smartica IFN vine cu un nou produs in piata – imprumutul rapid de 1000 de lei pentru 90 de zile

A trecut timpul creditelor rapide acordate pentru perioade scurte de timp. De acum vom vedea in piata imprumuturi acordate pe termen mai lung, de la trei luni in sus.

Deschizand noul trend, Smartica IFN ne propune un imprumut rapid de pana in 1000 de lei, pentru o perioada de 90 de zile.

Conditia de baza este sa nu aveti credite restante, sa fiti membru Smartica IFN si sa aveti o suma de 100 de lei depusa in fondul social.

Rambursarea imprumutului de 1000 de lei se face in trei rate lunare egale, cu valoare de 420 de lei.

Conditii pentru acordarea creditului:
– sa ai o varsta de minim 21 de ani
– un venit stabil din salarii, pensii ori PFA
– un cont bancar ori un card

Documente solicitate
– buletinul de identitate
– extras de cont pe ultima luna
– adeverinta de venit.

Cum procedezi pentru a accesa un imprumut rapid de la Smartica IFN?
In prima faza, trebuie sa te inregistrezi ca membru pe platforma online, apoi pentru a deveni membru cu drepturi depline, trebuie sa depui o suma de 100 de lei in contul Smartica IFN, suma ce va constitui fondul tau social.

Dupa ce accesezi un credit, urmeaza sa printezi contractul, sa-l semnezi, sa-l scanezi si mai apoi sa-l incarci (upload-ezi) pe internet in platforma Smartica IFN – prin aplicatia oferita de aceasta societate.

Smartica IFN este o societate nebancara ce desfasoara o activitate nonprofit, oferind membrilor sai accesul la fondurile sociale. Daca devii mebru al Smartica IFN, obtii acesul la un profit garantat ori poti vbeneficia de avantajele unei dobanzi foarte mici, daca accesezi un imprumut rapid.

Daca soliciti un imprumut, indeplinind conditiile solicitate, poti sa primesti banii in contul tau bancar in aceiasi zi. Produsul oferit de Smartica IFN este unul fara garantii, fara giranti, doar in baza buletinului de identitate si al extrasului de cont.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies