Credit prin smartphone orin prin SMS

Last update: ianuarie 9, 2023

In mediul urban ori rural, accesarea unui credit rapid prin telefon ori SMS nu mai e treaba de viitor ci de prezent

Asadar, iata-ne ajunsi in momentul in care putem spune ca este posibila acordarea unui credit rapid smartphone, fie telefonand, fie trimitand un SMS.

Daca acum cativa ani in urma nici nu speram sa se implementeze asa ceva in Romania, iata ca momentul nu s-a lasat prea mult asteptat si deja putem spune ca se pot acorda imprumuturi prin telefon ori SMS.

Acordarea unor asmenea produse financiare inseamna reducerea substantiala a timpului de asteptare acolo unde deja era posibilitata o accesare facila, dar mai ales, accesul unor persoane la imprumuturi, acolo unde acest lucru nu era posibil (este vorba indeosebi de mediul rural).

Pentru ca noi deja v-am mai prezentat cateva oferte de credite rapide prin telefon ori SMS, o sa va aducem astazi in vedere o noua oferta, este vorba de oferta celor de la Smartica.

Smartica IFN este o societate nebancara non profit infiintata de un grup de oameni din domeniul bancar cu experienta in domeniul financiar.

Prin platforma sa online, Smartica iFN iti ofera posibilitatea de a accesa imprumuturi urgente nebancara cu valoare de pana in 600 de lei, chiar in ziua acesarii.

Pentru detalii suplimentare si alte informatii legate de acordarea creditelor nebancare la Smartica IFN, puteti sa sunati la numerele de telefon: 0746 060515 ori 0751262299, ori puteti sa trimiteti un mesaj la adresa de email office@smartica.ro.

Avand in vedere ca recent Smartica a implementat cu succes o noua platforma de urgenta care gestioneaza peste 10.000 de membri, a venit in atentia noastra cu un nou serviciu menit sa usureze viata clientilor, anume, cu serviciul de credit prin telefon ori prin SMS.

Creditul prin telefon ori prin SMS de la Smartica este disponibil atat in mediul urban cat si in cel rural (o veste deosebit de buna pentru clientii din mediul rural care au cu greu acces la astfel de produse financiare).

Citeste si  Esti debitor si nu stii unde sa te imprumuti?

Procedura de accesare a unui credit rapid nebancar prin telefon ori SMS este destul de simpla: accesezi si apoi tte deplasezi la o banca pentru a-ti ridica banii imprumutati, daca nu ai acces la un cont bancar.

Creditul prin telefon si SMS oferit de cei de la Smartica poate fi considerat un promotor al pietii creditelor nebancare, pentru ca, permite practic accesul oricui la un imprumut rapid.

Dupa ce te inregistrezi in baza de date Smartica, poti obtine cat se poate de usor un credit rapid prin telefon ori SMS, cererea de creditare fiind aprobata aproape instant, fara sa ti se solicite justificari in privinta utilizarii sumelor de bani solicitate.

Aprobarea unui credit prin telefon nu dureaza mai mult de cateva minute.

Related Posts

Add Comment