Credit pentru cumparaturi confortabile de la TBI

Daca vrei sa faci diverse cumparaturi dar nu ai banii necesari poti sa apelezi la solutia oferita de TBI Credit.

Creditele la comercianti oferite de TBI Credit IFN sunt o posibilitate de a obtine o suma de bani cu care sa-ti achiti cumparaturile imediate, fie ca vei cumpara din magazin, fie ca vei cumpara online.

Aceasta solutie este una confortabila, tinand cont ca poti sa-ti faci cumparaturi online si sa achiti in rate, prin intermediul acestui produs financiar.

Acest IFN ne spune ca incearca pe cat posibil sa-si largeasca plaja de parteneri, astfel incat tu sa ai o gama cat mai larga de produse la care sa ai acces in acest mod.

E drept ca pentru aceasta perioada, aceasta initiativa nu este deloc rea, fiind de mare ajutor unor persoane aflate in dificultati.

Noi completam si cu avantajul ca nu trebuie sa iesi din casa pentru a-ti efectua cumparaturile, chiar daca mai ai pana incasezi salariul si duci lipsa de lichiditati.

Practic, poate fi vazuta ca o alternativa sigura si comoda de plata pentru cumparaturi cu plata ratelor online. Mai exista si varianta de a achizitona prin intermediul unui card de cumparaturi, varianta pe care noi v-am adus-o in atentie cu ceva timp in urma. De altfel, si cei de la TBI Credit IFN ofera un card de credit cu care iti poti gestiona mai bine cheltuielile.

Care sunt optiunile de achizitie la creditele la comercianti?

Exista posibilitatea de a cumpara online si sa utilizezi pentru a plati acest credit oferite de IBI Credit IFN. Practic, tot procesul se desfasoara 100% online, fara sa iesi din casa.

Exista, de asemenea, varianta de a achizitiona direct din magazin, alegand sa platesti cumparaturile prin intermediul unui astfel de imprumut.

Credit de achizitie bunuri online

Acest produs financiar oferit de TBI Credit IFN iti permite sa cumperi online diverse produse de la partenerii IFN-ului si sa le platesti prin intermediul unui credit accesat. Indiferent de locul unde te-ai afla, poti cumpara, folosind un gdaget conectat la internet produsele dorite si apoi sa alegi ca metoda de plata, creditul la comercianti de la TBI Credit.

Citeste si  Obtine 3 salarii in avans cu un descoperit de cont

Poti imprumuta intre 850 si 22.500 lei pentru perioade intre 6 si 60 de luni.

Creditul se obtine rapid, in totalitate online, fara acte fizice. Serviciul este disponibil non-stop.

Ca sa cumperi un produs dureaza 5 – 10 minute. Ca sa solititi plata prin intermediul unui credit, dureaza inca pe atat. Nu sunt multi pasi de efectuat. In caz ca ai nevoie de ajutor, IFN-ul iti ofera un chat unde poti solicita asistenta in vederea finalizarii cumparaturilor.

Veniturile sunt verificate prin intermediul ANAF, iar istoricul de credit prin intermediul Biroului de Credit.

Cu un asemena credit poti cumpara de la multi comercianti cunoscuti din Romania ce-si desfasoara activitatea cu precadere online: eMAG, Altex, Media Galaxiy, Domo, evoMAG, ideall, Teilos, iCentre, FashionUP, CEL, etc.

Exista cca 150 de parteneri de la care poti cumpara si sa achiti cu plata in rate utilizand un astfel de imprumut.

Creditul pentru cumparaturi in magazin

Pentru magazinele ce desfasoara activitatea fizic, acest credit poate fi usor utilizand, daca doresti sa o alegi ca metoda alternativa de plata.

Pentru piese de mobilier costisitoare, electrocasnice pe care nu ti le permiti si asa mai departe, poti apela la un astfel de credit si sa-ti rezolvi usor nevoile, cumparand bunurile respective in rate.

Un credit direct in magazin poate fi accesat din cele peste 1000 de magazine partenere. Practic, daca doresti un bun de la un comerciant, il poti cumpara si cu factura proforma respectiva poti solicita de la TBI Credit IFN imprumutul dorit de bani, corespunzator proformei tale.

Acest imprumut se adreseaza persoanelor cu varsta de pana in 75 de ani.

Poti imprumuta sume de bani de pana in 5.000 de euro, echivalent in lei.

Conditiile de accesare ale creditului de bunuri in magazin:

  • vechime de cel putin 3 luni la ultimul loc de munca
  • varsta admisa intre 18 si 75 de ani
  • venit minim de 800 lei pentru salariati
  • venit minim de 704 lei pentru pensionari
Citeste si  Imprumuturi pentru romanii care lucreaza in strainatate.

Actele necesare solicitate:

  • copie dupa CI/BI
  • acord ANAF sau ultimul talon de pensie
  • cerere de credit
  • acord de prelucrare date cu caracter personal.

Asadar, exista solutii de a-ti efectua cumparaturile dorite, chiar in situatia in care nu dispui pe moment de sumele necesare de bani. Aceasta este doar o solutie financiara identificata de noi.

Voi puteti sa va informati si sa analizati mai multe oferte, comparandu-le, identificandu-o astfel pe care mai avantajoasa din punctul vostru de vedere.

Fireste ca pentru a compara niste oferte, ar trebui mai inainte sa verificati daca va calificati pentru ele, daca sunteti eligibili, cu alte cuvinte, pentru acele imprumuturi.

Va mai spunem ca programul de lucru al celor de la TBI Credit IFN este de luni pana vineri, intre orele 8 si 17, samba si duminica este inchis. Puteti sa le scrieti pe adresa ccc@tbicenter.ro, ori sa-i sunati la numarul de telefon 021 529 86 00.

Related Posts

Add Comment