Credite de nevoi pentru planuri indraznete

Credit24h este un broker de credite ce ofera solutii rapide pentru ideile tale prezente si viitoare.

Daca doresti sa simplifici pe cat posibil accesul la o anume suma de bani, poti sa apelezi la un broker de credite.

Cei de la Credit24h sunt specializati in astfel de operatiuni, personalizand oferte pentru clientii lor.

Credit24h ofera credite de nevoi personale rapide, solutii bancare urgente, toate sub egida S.C. SUDREZIDENTIAL BROKER S.R.L..

Poti sa alegeti imprumutul potrivit, apeland la solutii financiare personalizate oferite de Credit24h.

Scapi de drumurile inevitabile la banci, scapi de batai de cap; totul se deruleaza firesc, simplu, discret, transparent.

Tu trebuie sa alegi suma de bani, iar cei de la Credit24h vor gasi cu siguranta cea mai bna solutie pentru tine.

Ofertele de creditare aflate in portofoliul acestei societati de brokeraj:

Creditul Lejer, este un produs financiare ce se acorda fara avans si fara giranti, cu 0 comisioane de analiza si administrare. Pentru un imprumut de 15.000 de lei pe perioada de 5 ani, rata lunara este de 311,38 lei.

Creditul Express este un imprumut cu dobanda fixa, de 9,75% si DAE de 12,3%. Daca imprumuti 10.000 de lei pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 260,26 lei. Acest credit are si o asigurare de viata, a carei cota se caluculeaza in functie de varsta clientului si de probemele medicale ale acestuia.

Creditul Vacanta, este un produs financiar a carui dobanda anuala efectiva ajunge la 12,8%. Pentru un credit de 5.000 de lei, contractat pe o perioada de 60 de luni, rata lunara ajunge la 108,85 lei. Acordarea acestui Credit Vacanta se face ultra rapid – in doar 3 ore, pe baza buletinului de identitate. Se tine cont si de gradul de eligibilitate al clientului.

Creditul Clasic de la Credit24h este un credit cu dobanda anuala efectiva de 11,89%. Pentru o suma imprumutata de 15.000 de lei, rata lunara este de 323,9 lei, la un contract de 60 de luni. Dobanda este variabila. Acest credit se acorda indiferent de perioada contractului de munca.

Citeste si  Solutii Vimaro Credit IFN pana la salariu ori pana la pensie

Creditul Pensionari este un produs destinat seniorilor, cu DAE de 11,7% si un comision lunar aferent asigurarii de viata de 0,09%. Daca imprumuti 7.000 de lei pe 60 de luni, rata lunara aferenta are valoare de 150,88 lei. Varsta maxima acceptata pentru creditul pensionar este de 75 de ani.

Alte solutii financiare oferite de Credit24h:

– Prima Casa
– Nevoi personale
– credite auto
– carduri de credit
– credite de consum
– refinantari

Refinantarile pot fi de ajutor atunci cand nu mai faci fata ratelor actuale si ti-ai dori sa platesti mai putin.

Exista si cazuri in care oamenii doresc sa-si restranga mai multe credite, pentru a putea plati o singura rate si pentru a-si gestiona mai usor bugetul.

Obtinerea unui imprumut urgent de 1000 euro sau mai mult poate fi posibila printr-un astfel de broker de credit. Vezi care sunt conditile si daca te incadrezi cu veniturile.

In cazul refinantarilor, cei de la Credit24h ne informeaza ca accepta o gama larga de venituri, ca aprobarea este una rapida, ca tu vei obtine o gestionare mai buna a imprumutului si ai posibilitata sa obtii si o suma suplimentara de bani daca ai nevoie.

Avantajele creditelor de la Credit24h:

– simplificarea operatiunii de creditare
– economisire timp
– eficienta in lucrul cu societatile financiare
– identificarea solutiilor optime in functie de nevoile clientului
– o varietate larga de servicii
– se elimina stresul

Credit24h este o divizie financiara a societatii SudRezidential, o societate imobiliara importanta ce activeaza in zona de sud a capitalei.

Printre solutiile de creditare oferite de Credit24h amintim:
– creditele prima casa
– nevoie personale
– credite auto
– carduri de credit
– credite de consum
– refinantari

Este important sa retineti ca fiecare client este tratat ca important si i se ofera solutii personalizate in functie de nevoile sale si de capacitatile sale de eligibilitate. Analiza financiara este facuta de consultantii financiari ai celor de la Credit24h in mod gratuit.

Citeste si  Avantajele refinantarilor. Ce aduce nou 2023?

Puteti sa apelati oricand la numarul de telefon 0731 011 600, ori puteti sa gasiti mai multe informatii pe platforma online a brokerului: https://www.credit24h.ro.

Related Posts

Add Comment