Solutii de finantare pana la salariu ori pana la pensie

Last update: august 3, 2021

Imprumturile accesibile oferite de Vimaro Credit IFN pot fi potrivite in situatii de urgenta. Avem de-a face cu un IFN culant cu statut de CAR.

Despre Vimaro Credit

Cei de la Vimaro Credit IFN sunt inscrisi in Registrul de evidenta a Institutiilor Finance Nebancare, la sectiunea Case de Ajutor Reciproc cu numele de ASOCIAŢIA „C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT”.
Adresa la care activeaza acest CAR este Str. PREFECT GAVRIL TUDORAŞ Nr. 11 Bl. 36 B Sc. A Ap. 12 Loc. SUCEAVA Jud. SUCEAVA Tel. 0722-780625; 0769-067148.

Cand te gasesti intr-un impas financiar, intr-o criza de lichiditati, vrei sa faci rost de bani urgent, pana iti intra in casa o suma de bani cu care sa-ti acoperi gaura – asemenea mottive te pot determina sa apelezi la un credit pana la salariu. Ei bine, solutii poti sa cauti pe la familie, pe la serviciu, insa, cand n-ai avut succes, te poti orienta spre o sursa de finantare, cum este cazul imprumuturilor.

Daca este vorba doar de a face rost de o suma mica de bani, pe o perioada scurta de timp, adica pana iti intra salariu ori pensia pe card, atunci, singura solutie viabila este un imprumut rapid pana la salariu ori pana la pensie.

Cand vine vorba despre creditele rapide pana la salariu, trebuie sa stiti ca ele sunt marca inregistrata a societatii financiare nebancare Viva Credit, insa, in piata din Romania exista multe IFN-uri care ofera microcredite – sume mici de bani acordate pe perioade scurte de timp.

Vimaro Credit CAR

Oferta credite Vimaro Credit CAR

O astfel de societate nebancara este si Vimaro Credit C.A.R., adica o casa de ajutor reciproc ce functioneaza ca o IFN.

Vimaro Credit ofera mai multe tipuri de produse financiare clientilor sai, printre care:

  • imprumutul clasic, echivalentul a de cate cinci ori fondul social, pana la 18 rate, in suma de pana la 10.000 de lei, ori pe o perioada de pana la 24 de rate, pentru sume de bani cuprinse intre 10.000 si 15.000 lei;
  • imprumutul urgent – intr-o suma echivalenta de cinci ori fondul social, unde obtii pana la 36 de rate, fara limita maxima;
  • imprumutul clasic garantat – garantia se constitutie din propriul fond social, la acest credit obtii o dobanda redusa cu 50%;
  • imprumutul special – caracterizat printr-un grad mare de risc;
  • imprumut rapid pentru salariati si pensionari, o forma de microcreditare, un imprumut rapid fara giranti; prin acest credit poti obtine intre 100 si 500 lei, fara garantii, fara birocratie. Banii ii poti obtine in 48 de ore maxim din momentul in care furnizati actele solicitate.
Citeste si  Ce credite poti accesa daca ai statut de client probema?

Cum puteti accesa un imprumut pentru salariati ori pensionari de la Vimaro Credit?

– pe web:www.car.vimaro.ro;
– telefonic: fix: 0330 803 757 sau mobil: 0769 067 148;
– la sediul nostru: la intrare in cartierul Obcini, langa pizzeria Zara (Motovelo), Calea Obcinilor, nr 2, bloc T64.

Pentru a accesa un imprumut la C.A.R. Vimaro Credit, trebuie sa devii membru al Casei de Ajutor Reciptoc, deci, trebuie sa fii salariat ori pensionar.

Imprumuturile se acorda pe o perioada de maxim trei ani.

(Visited 326 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment