Acces la finantare pentru societati mici si mijlocii

Last update: februarie 2, 2023

O institutie financiara nebancara axata pe finantarea firmelor mici si mijlocii este Access Financial Services IFN.

Ce solutii de creditare ofera Access Financial Services?

Access Financial Services IFN pune la dispozitia firmelor mici si mijlocii credite, solutii de factoring si alte solutii creative dedicate.

Acest IFN a fost inregistrat la BNR in anul 2007, deci are o experienta buna in piata. In Registrul general al IFN-urilor active, Access Financial Services IFN figureaza ca avand in portofoliu credite de consum, ipotecare iobiliare, microcredite, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare, leasing financiar si emitere garantii.

Daca esti in cautarea unei solutii financiare pentru firma ta, poti sa stai aproape sa iti prezentam oferta acestui IFN.

Acest IFN face parte din lista societatilor nebancare autorizate de BNR sa functioneze, prezentate de noi intr-un articol dedicat societatilor nebancare ce desfasoara activitati multiple de creditare.

Creditele pentru firmele mici si mijlocii

Credite oferite de Access Financial Services sunt flexibile si rapide si sunt acordate pe perioade scurte de timp. Oferta de finantare se da in maxim 24 de pre de la trimiterea documentatiei solicitate, iar mai apoi, nu dureaza mai mult de 24 de ore pana la semnarea contractului de credit.

Puteti opta pentru linie de credit, pentru un imprumut in rate, credite integrate cu rambursarea la scadenta, credite tip scontare ori factoring.

Suma maxima ce poate fi accesata este in functie de cifra de afacere a firmei voastra. In cazul scontarii, suma este de maxim 80% din valoarea efectelor supuse scontarii.

Costurile asociate creditelor se stabilesc in functie de profilul de risc al solicitantului.

Actele necesare sunt: cererea de finantare si o lista de documente pe care o gasiti pe platforma IFN-ului.

Acordarea creditului este de maxim 2 ani pentru liniile de credit. Pentru creditele cu scadenta fixa, durata este in functie de tipul si natura proiectului pentru care se solicita finantare.

Citeste si  Credite pentru nesalariati - 3 variante sigure

Care sunt avantajelor creditelor oferite de Access Financial Services?

Pe scurt, putem sa mentionam urmatoarele beneficii:

 • acordare rapida
 • ai acces la bani in maxim 24 de ore de la semnarea contractului
 • ti se finantareaza pana la 80% din vanzari
  0 poti oferi termene de pata de pana la 90 de zile clientilor
 • nu ti se cer garantii materiale
 • beneficiezi de dobanzi preferentiale
 • prousele sunt personalizate in functie de nevoie voastre

De ce ar putea fi utila o astfel de finantare?

Poti lua in calcul o astfel de solutie, daca:

 • ai nevoie de capital de lucru
 • vrei sa oferi clientilor termene mai lungi de plata
 • nu ai garantii pentru executarea unor lucrari ori prestari de servicii
 • intri in categoria societatilor mici si mijlocii
 • firma ta este nou infiintata (tineti seama de faptul ca nu gasiti la prea multe institutii financiare posibilitatea de a va imprumuta din postura de firma nou-infiintata
 • iti creste afacerea si vrei sa o dezvolti

Factoringul

Aceasta solutie este o modalitate flexibila de a-ti imbunatatii fluxul de numerar si de finantare totodata a capitalului de lucru.

O astfel de finantare este importanta pentru a nu mai depinde de facturile neincasate si a va putea desfasura activitatea in bune conditii.

Pentru capital de lucru Access Financial Services finanteaza facturile generate de livrarile de bunuri ori prestarii de servicii.

Finantarea va parine foarte rapid, practic in 24 de ore de la semnarea contractului de facoring.

Si pentru credite si pentru factoring puteti aplica online folosind formularele puse la dispozitie de aceasta societate nebancara.

Formularul online are urmatoarele rubrici: nume firma, CUI, email, telefon, persoana de contact, suma solicitata.

Pe langa creditele destinate firmelor mici si mijlocii si serviciilor de factoring, cei de la Access Financial Services ofera si alte solutii financiare creative.

Spre exeSpre exemplu, daca aveti un proiect pentru care nu gasiti finantare, specilistii Access Financial Services vor veni in ajutor, incercand sa identifice impreuna cu voi solutie optima. Oferta se emite in termen de 24 de ore de la primirea actelor solicitate.

Citeste si  BSG Amanet - imprumut facil cu garantii

Contact Access Financial Services IFN

Acest IFN poate fi gasit la adresa Str. armand Calinescu nr. 26, Business Center, et. 2, partea A, sector 2, Bucuresti, 021012, Romania. Telefon: 021 310 49 01, 031 101 13 71. Adresa de email la care puteti solicita informatii este office@afsromania.ro. Informatii suplimentare gasiti pe platforma lor online https://www.afsromania.ro.

Related Posts

One Response

 1. S J

Add Comment