Card de credit pentru cumparaturi avantajoase

Last update: octombrie 4, 2021

Cardul de credit este un instrument de plata eficient, disponibil uneori si celor cu istoric negativ si celor rau platnici. Vezi cum il obtii.

Un card de credit reprezinta o unealta financiara ce-ti permita cumparaturi fara batai de cap, din ce in ce mai folosita.

Atat bancile cat si IFN-urile au printre ofertele de finantare si carduri de credit.

Bancile de regula solicita drept conditii de eligibilitate pentru cardurile de credite emise conditii similare accesarii creditelor de nevoi personale.

De altfel, unele persoane cauta direct card de credit pentru rau platnici, fara sa se mai complice cu verificarea istoricului.

Cand vine vorba de carduri accesate de la banci putem vorbi de o reala concurenta pe piata. Indeosebi la comerciantii cunoscuti aproape toate bancile participa cu doua-trei oferte de carduri de cumparaturi.

Un card de cumparaturi poate fi accesat si de catre cei inscrisi in Biroul de Credit, daca nu au un scoring deplorabil si nu mai au datorii active.

Nu este rea concurenta nici in aceasta privinta, cel putin pentru clienti ea este binevenita.

La o prima in piata, putem sa observam cateva dintre bancile cele mai cunoscute cu astfel de oferte in portfoliu:

 • cardurile de cumparaturi in rate de la Banca Transilvania: BT Flying Blue, STAR Card, STAR Forte pentru Medici
 • cardurile de cumparaturi de la Raiffeisen Bank: Standard, eMAG, Vodafone, Gold, World MasterCard
 • carduri de credit si cumparaturi BCR: cardul de credit BCR, GOLD, cardul BCR IKEA
 • card de credit si cumparaturi in rate fara dobanda ING Bank: ING Credti Card
 • AlphaCard: AphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit
 • card de cumparaturi Idea::credit card: card de credit Idea::gold card.
 • carduri credit BRD pentru persoane fizice: Standard, Gold, Platinum.

Au si IFN-urile oferte de carduri?

IFN-urile sunt mai permisive cand vine vorba de carduri. Unele societati nebancare acceptand si persoane cu istoric negativ. Spre exemplu, cardul Axi este unul la care au acces chiar si restantierii.

Citeste si  Aplicatii online pentru solicitarea unui imprumut

Dar nu este singurul card de credit care se adreseaza si rau platnicilor, mai sunt si alte oferte in piata.

Avand in vedere evolutia tehnologiei din zilele noastre, am putea sa tragem concluzia fireasca in privinta cardurilor de credit ca vor deveni din ce in ce mai frecvent solicitate si utilizate.

Cumparaturile online ating in fiecare zi maxime istorice. Utilizarea gadgeturilor mobile a depasit deja pe cea a desktopurilor. Telefoanele au trecut in fata calculatoarelor, cand vine vorba de utilzatori de internet.

card de cumparaturi

Si atunci, ce poate fi mai facil pentru un utilizator de internet de pe telefonul mobil decat sa-si faca cumparaturile online prin intermediul unui card de credit?!

Putem sa va raspundem noi si la aceasta intrebare. Facil ar fi sa acceseze un credit nebancar direct de pe telefon. Si atunci, am putea sa spunem ca imprumutul traditional a castigat in fata cardului.

Modalitatile de accesare a creditelor au devenit din ce in ce mai usoare. De aceea cardurile au concurenta serioasa in piata. Numai daca ne gandim la accesarea online a creditelor nebancare, prin care poti obtine sumele dorite de bani in cateva ore de la accesare, si putem sa vedem un serios concurent al cardului de credit.

Haideti sa vedem si cateva dintre ofertele de carduri nebancare:

 • o oferta inedita este cea din portofoliul Ocean Credit – descoperire de card instant, cu accesul la sume de bani de pana la 3.500 lei.
 • ofertele multiple de carduri de la Cetelem (Cardulescu, co-branded)
 • ofertele de carduri de credit de la BRD Finance: Carrefour Mastercard, Allinclusive BRD Finance Mastercard, Dacia Mastercard, Renault Mastercard)
 • carduri nebancare de la UniCredit Consumer Financing: cardul principal si cel premium
 • TBI Credit are de asemene ain portofoliu un card de credit Mastercard Standard.
 • ERB Retail Services IFN ofera la randul ei Cardul EuroLine, un card cunoscut in piata.

Ofertele de carduri din piata sunt mult mai multe, fata de cele amintite de noi anterior. Vezi lista institutiilor emitente de carduri MasterCard.

(Visited 542 times, 2 visits today)

Related Posts

One Response

 1. S S

Add Comment