Ai ramas fara bani in vacanta?

Last update: ianuarie 25, 2023

Iata cateva sfaturi utile pentru a iesi dintr-o situatie dificila, daca ai ramas fara bani in vacanta.

Ce trebuie sa faci daca ai ramas fara bani in vacanta? In primul rand, daca este posibil, aceasta situatie trebuie prevazuta inainte de a pleca in vacanta.

Pentru ca suntem in plin sezon estival, ne-am gandit sa va oferim astazi cateva sfaturi despre cum poti sa-ti rezolvi o problema financiara dificila, chiar si atunci cand nu esti acasa si nu dispui de mijloacele tehnice cu care esti obisnuit.

Printre sfaturile de vacanta pe care noi le-am citit de-a lungul timpului se numara si cele legate de bani. Sunt specialisti care ne recomandam sa tinem seama si de situatiile in care ramanem fara bani la distanta de casa, insa, in mare parte parerile lor sunt legate de felul in care putem economisi in vacanta, si nu neaparat de imprumut in vacanta.

Noi nu dorim sa va oferim idei de vacanta cu bani putini. Astfel de sfaturi gasiti peste tot. Pana la urma o vacanta oricat de reusita a fi sa o transformi intr-o perioada in care sa te concentrezi pe economisire nu pe distractie, nu prea mai este vacanta.

Cum faci rost de bani in vacanta?

Sunt multe persoane care primesc vouchere de vacanta si care au un buget limitat pentru astfel de perioada. Multi oameni se bazeaza strict pe vouchere atunci cand pleaca intr-o calatorie, bugetul lor de vacanta fiind deosebit de limitat.

Ce fac aceste persoane cand au nevoie de bani in vacanta? Si in vacanta pot aparea situatii neprevazute care necesita o suma mai mare de bani.

Ca sa obtii rapid o suma de bani, prima optiune pe care o ai este sa apelezi la IFN-urile care acorda sume mici de bani pe termen scurt. Aceste IFN-uri permit accesarea online, deci poti aplica de pe telefonul mobil daca ai o conexiune buna la internet.

Citeste si  Solutii Vimaro Credit IFN pana la salariu ori pana la pensie

Principalul sfat pe care noi vi-l dam ca preambul la vacanta ar fi acela de a avea la voi in telefon fotografii cu buletinul de identitate si cu extrasul de cont, ori cu un print de pe situatia de la ANAF (cu precadere pentru persoanele ce obtin venituri din activitati independente).

Asadar, oriunde te-ai afla, daca poti intra online, ai acces si la un credit nebancar rapid. Poti accesa simplu de pe telefon, daca ai la indemana, cum am spus mai sus, o copie dupa CI/BI si una dupa un act care sa-ti dovedeasca veniturile.

Solutii de imprumuturi pentru vacanta de la IFN

Vestea buna este ca IFN-urile care permit astfel de accesari facile au si conditii laxe de creditare. Astfel, poti imprumuta chiar daca nu au un istoric prea bun. Si cei inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri pot avea acces la astfel de finantari.

Nu discutam despre credite nebancare pentru restantieri la modul specific, vorbim de finantare facila care poate fi disponibila multor persoane, indiferent de locul unde se gasesc.

Fireste, puteti avea o vacanta cu buget redus si puteti sa va incadrati in banii pe care i-ati alocat special pentru acest eveniment.

Insa, asa cum va spuneam mai sus, si in vacanta pot aparea situatii neprevazute care necesita bani in plus. Pentru a rezolva astfel de situatii treubie sa fiti pregatiti oricand sa contractati un credit online.

O alta optiune destul de facila pe care o ofera cateva dintre IFN-urile din piata este creditul nebancar prin telefon. Aceasta solutie este una si mai avantajoasa, tinand cont de rapiditatea de accesare si de faptul ca nu mai esti nevoit sa trimiti acte.

Printre societatile nebancare care ofera posibilitatea unei astfel de accesari se numara: CreditFix, Cetelem, Telecredit, Fast Finance, etc.

Pentru a accesa un credit prin telefon trebuie de regula sa fi avut o colaborare precedenta cu Institutia Nebancara careia i te adresezi.

Citeste si  Serviciul de creditare la domiciliu. Ce aduce nou 2023?

Ar fi fi si varianta de accesare prin SMS, dar de asemenea si aceasta implica o colaborare anterioara cu societatea la care doresti sa aplici. Prin SMS puteti sa plicati la: CreditFix, Ferratum, etc.

Exista in piata si aplicatii online pentru creditare, aplicatii ce pot fi descarcate online din Google Play, spre exemplu.

Related Posts

Add Comment