Te intereseaza un credit nebancar prin telefon sau online?

Astazi e simplu sa obtii un credit nebancar prin telefon sau online. Se acorda fara cosemnatar, fara garantii riscante, discret.

Persoanele care au interactionat deja cu o institutie financiara, aceasta avand deja datele lor in sistem, pot foarte usor sa solicite telefonic un nou imprumut.

Dar, de asemenea, in ultima vreme au aparut in piata si aplicatiile de credite ce pot fi instalate pe telefon.

In afara de asta, mai exista si posibilitatea accesarii online prin intermediul telefonului.

Prezentarea unui credit nebancar prin telefon

Un credit nebancar prin telefon poate fi solicitat de clientii carora li se cunoaste deja bonitate, datorita unei interactiuni anterioare cu respectiva societate.

Un credit online poate fi accesat si de catre clientii noi, ce-i ce-si creaza din start un cont pe platforma IFN-ului la care doresc sa aplice pentru un imprumut.

Traim intr-o lume a tehnologiei avansate, dar in ciuda acestui aparent avantaj, avem inca multe lacune de acoperit.

Este indeajuns sa ne uitam la ce se intampla in jurul nostru ca sa intelegem ca nu intotdeauna e de bun augur sa umflam panzele in larg, trebuie sa ne si asiguram ca vantul va avea constanta, nu ne vom trezi in mijlocul oceanului fara solutii.

La fel se intampla si atunci cand cauti un imprumut. Astazi ai atat de multe oferte si atat de multe cai de a le obtine, incat e dificil sa si alegi, daca nu gasesti un indrumar util.

Ce trebuie sa ai in vedere la accesare

Inainte de a trimite o cerere de credit, trebuie sa te asiguri ca nu vei ajunge in mijlocul oceanului, chinuindu-te in deriva si rugandu-te sa se intample o minune.

Da, te poti imprumuta. Da, e simplu si usor. Da, acum poti aplica la un credit nebancar prin telefon fara mari batai de cap.

Dar, esti sigur ca maine vei avea bani de rata? Ai siguranta locului de munca pe perioada derularii contractului de imprumut?

Citeste si  Obtinerea unui imprumut de 50.000 de lei de la banci

Dintre caile de acces cele mai facile pentru imprumuturile rapide de la IFN este cea in care apelezi la un credit direct de pe smartphone.

Practic, scapand de hartii, de drumuri, de dialogul uneori agasant cu un functionar de la ghiseu, poti primi suma dorita de bani in contul bancar cu usurinta.

Exista credite prin telefon ca atare?

Majoritatea IFN-urilor de astazi si o parte inseamnata dintre banci permit accesarea online prin intermediul internetului pentru un imprumut. In avans fata de acest tip de accesarea, cererea de imprumut prin telefon vine sa sporeasca confortului celui care aplica.

Exista, pe langa convorbirea telefonica clasic, si aplicatii online puse la dispozitie de unele IFN, prin care poti solicita un credit prin telefonul mobil, cam in aceleasi conditii ca si la restul accesarilor.

credit prin telefon

In fapt, cand vorbim de credite nebancare prin telefon, vorbim de un nou tip de accesare, nu de un nou tip de produs. Produsele sunt la fel, indiferent pe ce cale le accesezi. Deci, noi nu va prezentam un produs revolutionar de creditare, ci o metoda mai lejera de accesare.

Cu un credit prin telefon, scapi de multe griji inerente unei interactiuni cu reprezentantii institutiei financiare. Dar, ai pe de alta parte si posibilitatea de solicita informatii difecte interocuttorului cu care te conversezi la telefon. Poti obtine astfel raspunsuri la nedumeririle tale intr-un mod mult mai simplist.

Poti accesa prin telefon mai multe forme de imprumuturi?

Cum va spuneam anterior, aceasta este doar o modalitate de accesare, nu un produs ca atare.

Accesand un credit nebancar prin telefon ai la indemana ofertele pe care societatile respective ti le pun la dispozitie.

Unele dintre aceste societati nebancare pot detine in protofoliu mai multe tipuri de produse ce pot fi accesate in acest mod.

Printre tipurile cunoscute de credite la care ai acces prin telefon, amintim aici:

  • credite de nevoi personale – obtii sume mai mari pentru rezolvarea unor cheltuieli cu valoare ridicata, plata unor bunuri, ori cheltuieli cu un anumit eveniment important din viata ta.
  • imprumuturi cu garantie auto sunt si ele forme de finantare cu garantii, diferenta este ca masina este in acest caz bunul cu care garanteaza imprumutatul.
  • creditele pe termen scurt pana la salariu ori pana la pensie sunt printre cele mai frecvente produse care pot fi accesate cu un telefon.
  • cardurile de credit nebancare oferite in co-branded sunt si ele posibil a fi solicitate in acest fel.
Citeste si  Imprumuturi de la IFN pe termen lung 2023

Stii sa completezi o cerere de credite pe smartphone?

Din cercetarile noastre, firmele nebancare care ofera aceasta posibilitate clientilor, pun la dispozitia lor si tutoriale detaliate cu modul cum sa procedeze in aceasta situatie.

Principiul nu este deloc complicat: instalezi aplicatia, iti deschizi un cont, similezi imprumutul pentru a vedea cum stai.

Urmeaza sa aplici prin completarea formularului pus la dispozitie, incarcand totodata si actele scanate ori fotografiate solicitate.

Ai nevoie pentru aplicare de o legatura buna la internet si de o linie securizata. Este indicat sa nu folosesti dispozitivele altor persoane, sa folosesti telefonul tau propriu.

Iata si cateva dintre IFN-urile ce ofera imprumuturi prin telefon:

Ferratumbank – ofera un credit prin telefon, chiar daca nu ai cont bancar.

Procesarea se face rapid, iar primul imprumut este gratuit. Poti accesa de la Ferratum sume de maxim 19.000 de lei (varianta de credit in rate). Primul credit vine cu dobanda 0%.

CreditFix – are in portofoliu la randu-i un imprumut rapid prin telefon. Poti aplica prin telefon ori online completand o cerere.

Banii ii primesti in cateva ore in contul tau bancar. Numarul de telefon pe care il pune la dispozitie CreditFix este 0374.475.000

Fast Finance – ofera de asemenea creditul urgent prin telefon, fara garantii. Poti imprumuta sume de maxim 15.000 de lei si de minim 1.500 de lei.

Acesta este un imprumut prin telefon 100%. Documentele iti parvin ulterior prin posta ori curier. Poti sa folosesti numarul 021 9398 pentru a apela la un imprumut Fast Finance.

MobiloCredit ofera de asemenea un imprumut prin smartphone (ai la indeamna o aplicatie ce poate fi descrcata direct pe telefon) pe termen scurt.

Poti sa dispui de bani in 30 de minute de la accesare. Este o solutie binevenita atunci cand vrei sa faci rapid rost de bani. De la ei poti imprumuta pana la 9.000 de lei, iar daca esti client nou, beneficiezi de dobanda 0.

Citeste si  Imprumut IFN pe 5 ani - solutii cu rambursare in rate

Cei de la Mobilo Credit ofera numerele de telefon 0314.100.100 / 0319918.

Cand accesezi un credit nebancar prin telefon nu se verifica scoringul din BC. Acesta ar fi un atuu substantial al acestor imprumuturi.

Related Posts

3 Comments

  1. J S
  2. Sanda C

Add Comment