You are here: Home Solutii specifice Te intereseaza un credit rapid nebancar prin telefon sau online?

Te intereseaza un credit rapid nebancar prin telefon sau online?

Cei interesati de creditele nebancare au la indemana accesari facile online sau prin telefon, procedee discrete, convenabile pentru multi.

Un credit nebancar prin telefon poate fi solicitat de clientii carora li se cunoaste deja bonitate, datorita unei intereactiuni anterioare cu respectiva societate.

Un credit online poate fi accesat si de catre clientii noi, ce-i ce-si creaza din start un cont pe platforma IFN-ului la care doresc sa aplice pentru un imprumut.

Solutii de creditare prin telefon

Daca esti interesat de accesarea unui imprumut rapid nebancare fie telefonic, fie prin internet, atunci ai la indemana creditul de nevoi personale de la Cetelem.

Chiar prin telefon poti de acum solicita un credit rapid de la Cetelem, iar planurile tale vor prinde contur in cel mai scurt timp cu putinta.

Nu exageram deloc, oferta actuala a societatii nebancare este aceasta: creditul de nevoi personale prin telefon.

Pentru proiecte importante si urgente, ai la indemana creditul rapid de la Cetelem, in conditii financiare avantajoase, adaptat nevoilor tale familiale.

Prin posibilitatea accearii telefonice, vei scuti timpul deplasarii la sediul societii. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon la Cetelem si sa obtii o pre-aprobare, ce nu dureaza mai mult de 10 minute.

La o dobanda anuala efectiva de doar 9,8%, poti efectiv sa nu-ti mai bati capul cu alte surse de finantare, pentru ca ai gasit deja unul din cele mai ieftine imprumuturi din piata.

Conditiile sunt transparente, ratele sunt fixe pe toata durata creditarii, iar posibilitatea simpla de accesare vine si ea in sprijinul ideei de confort pe care ni-l induce acest credit rapid nebancar marca Cetelem.

Citeste si  Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 de euro

Cum obtii un credit nebancar prin telefon?

Fie prin telefon, fie online pe internet, tu poti face o accesare preliminara, dupa care vei sti daca ti s-a aprobat sau nu creditul dorit.

Online, n-ai decat sa intri pe platforma IFN-ului si sa simulezi creditul dorit in trei pasi simpli: alegi tipul de proiect pentru care doresti obtinerea sumei de bani: amenajare, timp liber, multimedia, IT, autovehicule, altele, etc. Treci mai apoi la alegerea sumei dorite si la alegerea perioadei de creditare. Apoi apesi pur si simplu butonul calculeaza si simulezi in mod simplu si rapid.

Spre exemplu, pentru un imprumut (il gasiti la categoria Altele), de 2500 de lei, pe o perioada de 12 luni, rata lunara ajunge la 228,60 lei. Daca pentru aceeasi suma de 2500 de lei, alegeti o perioada de creditare de 24 luni, rata lunara ajunge la 124,2 lei. Pentru o perioada de 36 de luni, rata lunara este de 89,75 lei, iar pentru o perioada de 48 luni, rata lunara ajunge la 72,75 lei.

Pentru un astfel de imprumut rapid nebancar online ori telefonic, aveti nevoie de: buletin, adeverinta de venit, cerere de acordare tip, fisa fiscala pentru anul anterior.

De asemenea, pentru a va acorda imprumutul, Cetelem, va solicita sa indepliniti o serie de conditii: sa aveti o varsta intre 18 si 70 de ani, sa aveti o vechime de minim 3 luni la ultiul loc de munca.

Intre timp in piata au aparut mai mullte tipuri de credite prin telefon. Toate aceste imprumuturi se gasesc in portofoliul unor Institutii Finance Nebancare. Bancile nu ofera inca posibilitatea de accesare prin telefon a creditelor.

Citeste si  Poti obtine un credit fara sa fii angajat?

Iata si cateva dintre IFN-urile ce ofera imprumuturi prin telefon:

Ferratum – ofera un credit prin telefon, chiar daca nu ai cont bancar. Procesarea se face rapid, iar primul imprumut este gratuit.

CreditFix – are in portofoliu la randu-i un imprumut rapid prin telefon. Poti aplica prin telefon ori online completand o cerere. Banii ii primesti in cateva ore in contul tau bancar.

Fast Finance – ofera de asemenea creditul urgent prin telefon, fara garantii. Poti imprumuta sume de maxim 15.000 de lei si de minim 1.500 de lei. Acesta este un imprumut prin telefon 100%. Documentele iti parvin ulterior prin posta ori curier.

MobiloCredit ofera de asemenea un imprumut prin telefon pe termen scurt. Poti sa dispui de bani in 30 de minute de la accesare. Este o solutie binevenita atunci cand vrei sa faci rapid rost de bani.

Cand accesezi un credit nebancar prin telefon nu se verifica scoringul din BC. Acesta ar fi un atuu substantial al acestor imprumuturi.

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies