You are here: Home Info credite nebancare Oferta de credite pentru rau-platnici in 2019

Oferta de credite pentru rau-platnici in 2019

Se sisteaza accesul rau-platnicilor la credite in 2019? Care vor fi posibilitatile pentru restantieri sa se imprumute?

Rau-platnicii vor accesa mai greu credite in 2019? Poate ca da, poate ca nu! Cu siguranta anul 2019 va fi anul bonitatii, pentru ca, limitarea gradului de indatorare incepand cu 1 ianuarie 2019 va conduce la reducerea volumului de credite acordate populatiei, intarit coeficientul bonitatii celor imprumutati. Cu alte cuvinte, cei ce vor avea acces la credite vor avea o bonitate mult mai buna decat pana acum.

Si daca va intrebati de cine este data aceasta bonitate superioara, raspunsul este unul singur – VENITUL. Venitul va fi primirdial in acordarea creditelor (si pentru rau-platnici) in 2019.

Credite fara consultarea Biroului de Credit vor fi din ce in in ce mai putine. Ba, spunem noi, s-ar putea chiar sa nu mai existe spre finele anului. Dar, este bine sa nu ne aruncam in astfel de supozitii, sa vedem in primul rand cum o sa primeasca piata noile masuri ce au intrat in viguare la 1 ianuarie 2019.

Oferta de credite pentru rau-platnici in 2019 o regasim exlusiv in portofoliul IFN-urilor. Sunt si cateva banci care mai cer din randul restantierilor acele persoane cu un grad ridicat de incredere, insa, numarul lor este mic.

Deocamdata, in piata financiara, sunt cateva IFN-uri la care rau-platnicii pot apela pentru un credit rapid.

Printre cele mai cunoscute la care inca mai au accesul cei inscrisi in BC cu un scoring negativ, amintim aici:

  • Credius – IFN care accepta rau-platnici. Anul trecut chiar isi denumisera produsele destinate acestei categorii de clienti credite de redresare. Nu stim inca pozitia lor pentru anul in curs, deocamdata sunt acceptati si rau-platnici la refinantare. Imprumuturile Credius permit accesul multor categorii de clienti la finantare. Din ei amintim aici: pensionari, cei din diaspora, IMM-uri, persoane cu venituri din salarii ori pensii, ori cu venituri generate din activitati independente, etc. Avantajul major este ca cei de la Credius ofera imprumuturi in cuantum ridicat, de pana la 40.000 de lei, deci, daca ai o urgenta financiara cu valoare ridicata, aici gasesti solutia.
  • Telecredit ofera de asemenea credite pentru restantieri si rau platnici. E adevarat ca sumele de bani la care aveti acces sunt mici, ele nedepasind 2.000 de lei, insa, cand ai nevoie urgenta de bani, pot fi salvatoare. Avantajele creditelor pentru restantieri de la Telecredit sunt reprezentate de lipsa regulilor impuse in acest caz. Astfel, pot beneficia de o suma de 2.000 de lei toti clientii, indiferent daca mai au credite in derulare sau nu daca sunt salariati ori pensionari, etc. In cazul in care esti rau-platncii si nu-ti poti rambursa imprumutul, te poti bucura totusi de o refinantare avantajoasa, la Telecredit vei gasi intelegere pentru problemele tale.
  • CreditFix ofera de asemenea credite pentru restantieri – sume de bani de pana la 3.000 de lei (maxim 2.000 de lei la prima accesare). CreditFix ofera si in 2019 credite pentru restantieri si rau platnici, astfel incat aceste persoane sa-ti poata rezolva problemele financiare urgente. Conditia de la baza la CreditFix pentru obtinerea unui imprumut este venitul lunar stabil. Asadar, poti avea acces la un credit, chiar daca esti restantieri ori rau-platnici si in 2019, cu conditia sa ai un venit lunar stabil.

Acestea nu sunt singurele IFN-uri ce au in portofoliu imprumuturi rapide pentru restantieri si rau-pllatnici. Sunt printre cele mai vizibile din piata.

Retineti totusi, ca indiferent de scoringul din Biroul de Credit, pentru a solicita un imprumut nebancar in 2019, trebuie sa ai venituri stabile certe, demonostrabile cu acte. Asadar, bonitatea va fi factorul determinant in acordarea creditelor nebancare in 2019.

In cazul bancilor, avand in vedere limitatea gradului de indatorare de la 1 ianuarie 2019. veniturile vor fi pe primul loc in determinatea bonitatii clientilor.

Pentru ca numarul celor inscrisi in Biroul de Credit a crescut de la an la an, atat IFN-urile cat si bancile au mai acordat clementa acestor categorii de clienti, este vorba de restantieri (rau platnici). Astfel, putem gasi oferte de credite rapide pentru restaniteri la o serie de IFN-uri din piata, dar nu ne-ar mira sa gasiti intelegere si la unele banci. Exista banci care accepta restaniteri in anumite conditii. O alta posibilitatea de a avea acces la un credit bancar, chit ca esti restantieri, este aceea de a-ti refinanta un credit de nevoi personale la banca la care l-ai accesat initial.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies