Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 euro

Te gandesti sa obtii un imprumut urgent de 1000 euro? Sunt sanse mari sa-l obtii daca alegi institutiile ptorivite in acord cu bonitatea ta.

Sunt situatii in care ai nevoie de o suma oarecare de bani pentru a-ti rezolva o problema financiara. Cand suma dorita este mai mare, s-ar putea sa nu fie chiar asa usor. In primul rand pentru ca veniturile tale trebuie sa acopere rambursarea ulterioara. Apoi, gradul de indatorare trebuie sa fie mic pentru a te incadra cerintelor legislative actuale.

De asemenea, conteaza mult si perioada pe care accesezi creditul, pentru ca in functie de asta se stabilesc si valorile ratelor lunare.

S-ar putea sa nu-ti permiti sa rambursezi cate 500 de euro pe luna, dar s-ar putea sa fie mai avantajos sa optezi pentru un credit pe 1-2 ani, asa incat ratele sa scada vertiginos.

Fie ca vrei 500 euro, fie ca vrei 1000 euro, ar putea sa te intereseze o linie de credit deschisa la o institutie nebancara. In acest caz, pe perioada contractului, poti rambursa banii, dar acestia sa-ti ramana la dispozitie in continuare.

Cine cauta astfel de credite?

Vreau sa imprumut urgent 1000 de euro, fara garantii, fara giranti, cu acte putine, cu aplicare online.

Aceasta ar fi una din exprimarile cel mai des intalnire de noi in randul clientilor cu venituri medii, cei ce cauta sa faca urgent rost de bani.

Crezi ca esti eligibil pentru a face rost de un imprumut rapid de 1000 de euro?

Cu siguranta cerintele nu sunt atat de complicate, mai ales daca detii un venit stabil lunar, si a un buletin valabil.

De fapt, o accesare online, nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute sa aplici pentru un imprumut rapid.

Vei avea nevoie cu siguranta de copii scanate ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Imprumut urgent de 1000 de euro – modalitati de accesare

Cum poti sa imprumuti 1000 de euro fara garantii si fara ipoteca? Relativ simlu, cu conditia sa ineplinesti conditiile de eligibilitate impuse de IFN-uri.

Citeste si  Credit cu indemnizatie crestere copil din concediu postnatal 2023

Poti sa aplici online completand un formular si poti obtine banii in contul bancar, ori poti sa-i ridici de la ghiseul unei banci cu care IFN-ul are o colaborare, daca nu detii un cont bancar.

Pentru anul 2023, cu siguranta vei gasi mai multe variante de a face rost de un imprumut urgent de 1000 de euro fara garantii si fara giranti, chiar daca esti restantier si chiar daca nu detii o adeverinta de venit.

Te gandesti ca fara o adeverinta de salariu nu te imprumuta nimeni, dar nu este chiar asa.

Azi este mai simplu ca oricand. Insa, tu trebuie sa te ingrijesti mai mult de rambursare decat de accesare.

Pentru ca sunt credite cu riscuri mari, aceste imprumuturi rapide online sunt destul de scumpe (pe masura riscurilor, dupa parerea noastra), de aceea trebuie sa te asiguri dinainte ca ai bonitatea necesare.

Este o modalitate foarte simpla de a accesa online un imprumut pe termen lung ori scurt, indiferent de valoarea acestuia. Este adevarat ca nu sunt multe IFN-uri care acorda sume atat de mari – de 1000 de euro, insa, cu siguranta sunt cateva la care puteti apela.

1000 euro

Deci, poti sa imprumuti 1000 de euro de la IFN, cu conditia sa ai un venit stabil care sa-ti permita rambursarea lui. Din 2023 conteaza foarte mult venitul pe care il ai din cauza limitarii gradului de indatorare.

Este adevarat ca poti oricand sa apelezi la banci, insa, conditiile de la IFN sunt mult mai permisive, iar ca termen de acordare, nici vorba de comparatie.

Iata mai jos cateva dintre cele mai cunoscute IFN la care poti apela si in 2023 pentru obtinerea unui imprumut urgent de 1000 de lei, fara garantii imobiliare, fara giranti.

Societati la care puteti apela pentru un imprumut de 1000 euro

Credius

Credius ofera credite cu si fara adeverinta de venit.

La Credius puteti imprumuta sume mai mari de bani, fiind unul dintre IFN-urile care au in portofoliu credite nebancare pe termen lung (adica pe maxim cinci ani, maximul de acordare pentru aceasta clasa de imprumuturi).

Citeste si  IFN-uri care te imprumuta in mai putin de 24 de ore

La Credius poti imprumuta intre 800 si 50.250 de lei pe perioade de la 6 la 60 de luni.

Daca accesezi un credit in valoare de 4.900 de lei, adica echivalentul aproximativ al sumei de 1000 de euro, poti plati in rate lunare fixe ori descrescatoare.

In functie de perioada de accesare, poti sa-ti calculezi si ratele lunare, platorma online a IFN-ului permitand acest lucru.

Utilizeaza calculatorul pentru credite de nevoi personale si vei afla usor care ar fi nivelul aproximativ al ratelor aferente sumei pe care doresti sa o imprumuti.

Si apropo de IFN-uri care acorda credite restantierilor, trebuie sa stiti ca cei de la Credius accepta si persoanele cu istoric negativ.

Happy Credit

– este o alta Institutie Nebancara de la care poti face rost de bani imprumut cu garantii.

La acest IFN suma maxima pe care o poti accesa este de maxim 250.000 lei, dar depinde si de veniturile tale lunare.

La Happy Credit poti beneficia doar de credite cu ipoteca, rambursabile in rate lunare cu dobanda fixa. Poti imprumuta astfel sume intre 10.000 si 250.000 de lei.

Asadar, daca vrei sa imprumuti fix 1000 de euro nu prea ai cum, pentru ca limita minima este de 10.000 de lei, adica echivalentul a 2.100 de euro (aproximativ, depinde de cursul zilei).

Acest IFN ofera credite cu garantie imobiliara, fara interogarea Biroului de Credit, simplu, usor si transparent. Nu se impune limita de varsta.

Simplu Credit

– este o alta societate nebancara la care poti apela pentru un credit de 1.000 de euro.

Clientii eligibili ai acestui IFN pot imprumuta pana la 25.000 de lei, fara garantii, cu condita sa dispuna de cateva documente scanate, ce trebuiesc trimite prin email catre Simplu Credit.

Perioada de creditare este intre 6 si 60 de luni.

Accesarea unui credit rapid in aceste conditii nu dureaza mai mult de 24-48 de ore, asta insemnand cu adevarat un interval scurt de accesare.

Pot opta pentru un astfel de credit, persoanele cu varsta intre 18 si 75 de ani, cu conditia sa aiba un venit minim net de 650 lei.

Citeste si  Credit non stop online 24/7 pentru nevoi presante

Provident

– este un IFN la care poti de asemenea apela pentru a obtine un imprumut mai mare de 1.000 de euro, fara garantii.

Produsul financiar Creditul Star oferit de cei de la Provident iti ofera posibilitatea de a accesa sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 de lei, rambursabil in rate fixe lunare.

Provident solicita pentru Creditul Star doua acte: dovada de venit si buletinul de identitate. Trebuie sa ai peste 18 ani si un venit minim net lunar de 1.300 lei.

Daca accesezi online si optezi pentru varianta de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti obtine banii chiar si in 24 de ore de la accesare, daca ai completat formularele corect, si daca documentele solicitate sunt in regula.

Cei de la Provident si-au micsorat recent limita maxima de creditare, scazand-o de la 20.000 la 15.000.

Cetelem

– este o alta societate (banca) la care poti apela pentru obtinerea unui imprumut in cuantum de 1000 de euro ori mai mare.

La Cetelem creditele pot avea valori intre 1.000 de lei si 225.000 de lei, iar perioadele de accesare sunt de la 6 la 60 de luni.

Poti sa soliciti un astfel de credit de nevoi personale la Cetelem fara adeverinta de venit.

Dobanda este fixa si incepe de la 9,95%. Nu ti se solicita garantii pentru acest imprumut.

Aceste IFN-uri mentionate mai sus, nu ofera de regula credite restantierilor, insa, exista si exceptii.

Cu siguranta, exista particularitati de la caz la caz, de la client la client.

Cei de la Provident de exemplu chiar ne spun acest lucru, anume ca ei pot oferi credite si restantierilor, adica celor inscrisi in Biroul de Credit, insa, doar in anumite conditii.

Evident trebuie sa intrebati, sa le expuneti situatia dumneavoastra si sa asteptati de la ei un raspuns.

Dupa parerea noastra, anul 2023 va aduce o crestere de permisivitate in acordarea creditelor, atat a celor nebancare dar si a celor bancare.

Aceasta permisivitate va contrabalansa cumva limitarea gradului de indatorare.

Related Posts

9 Comments

  1. H S
  2. R R
  3. H I
  4. M E
  5. Florin S
  6. Cristina Adrian
  7. Gheorghe B
  8. Vasile Mateescu
    • Ferando L

Add Comment