You are here: Home Info credite nebancare Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 de euro

Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 de euro

Vreau sa imprumut rapid 1000 de euro, fara garantii, fara giranti, cu acte putine, cu aplicare online

Crezi ca esti eligibil pentru a face rost de un imprumut rapid de 1000 de euro? Cu siguranta cerintele nu sunt atat de complicate, mai ales daca detii un venit stabil lunar, si a un buletin valabil. De fapt, cu o accesare online, nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute sa aplici pentru un imprumut rapid. Vei avea nevoie cu siguranta de copii scanate ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Cum poti sa imprumuti 1000 de euro fara garantii si fara ipoteca? Relativ simlu, cu conditia sa ineplinesti conditiile de eligibilitate impuse de IFN-uri.

Poti sa aplici online completand un formular si poti obtine banii in contul bancar, ori poti sa-i ridici de la ghiseul unei banci cu care IFN-ul are o colaborare, daca nu detii un cont bancar.

Pentru anul 2017, cu siguranta vei gasi mai multe variante de a face rost de un imprumut rapid online de 1000 de euro fara garantii si fara giranti, chiar daca esti restantier si chiar daca nu detii o adeverinta de venit. Te gandesti ca fara o adeverinta de salariu nu te imprumuta nimeni, dar nu este chiar asa. Azi este mai simplu ca oricand. Insa, tu trebuie sa te ingrijesti mai mult de rambursare decat de accesare. Pentru ca sunt credite cu riscuri mari, aceste imprumuturi rapide online sunt destul de scumpe (pe masura riscurilor, dupa parerea noastra), de aceea trebuie sa te asiguri dinainte ca ai bonitatea necesare.

Este o modalitate foarte simpla de a accesa online un imprumut rapid, indiferent de valoarea acestuia. Este adevarat ca nu sunt multe IFN-uri care acorda sume atat de mari – de 1000 de euro, insa, cu siguranta sunt cateva la care puteti apela.

Deci, poti sa imprumututi 1000 de euro de la IFN, cu conditia sa ai un venit stabil care sa-ti permita rambursarea lui.

Este adevarat ca poti oricand sa apelezi la banci, insa, conditiile de la IFN sunt mult mai permisive, iar ca termen de acordare, nici vorba de comparatie.

Iata mai jos cateva dintre cele mai cunoscute IFN la care poti apela si in 2017 pentru obtinerea unui imprumut de 1000 de lei, fara garantii imobiliare, fara giranti.

Credius – ofera credite cu si fara adeverinta de venit. Diferenta de la un tip de produs la altul este reprezentata de 10 puncte procentuala, cu alte cuvinte, creditul fara adeverinta are o dobanda cu 10 puncte procentuale mai mare decat creditul cu adeverinta.

Cei de la Credius iti poti oferi un imprumut rapid de maxim 25.000 de lei, insa de la 15.000 de lei in sus, vei avea nevoie de un girant.

Accesarea unui astfel de imprumut se face online, dureaza putin, actele sunt minime, iar conditiile de eligibilitate si ele restranse.

Imprumut oferit de Credius poate fi solutia perfecta pentru cei ce doresc sa faca rost de 1000 de euro, mai ales ca pot sa obtina acesti bani online, deci comod, fara batai de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa dispui de un buletin de identitate valid si sa ai si un extras de cont din care sa reiasa veniturile tale stabile lunare.

Happy Credit – este o alta Institutie Nebancara de la care poti face rost de cei 1000 de euro, bani imprumut fara garantii. La acest IFN suma maxima pe care o poti accesa este de maxim 7.500 lei, dar depinde si de veniturile tale lunare.

Cei de la Happy Credit iti vor solicita o dovada a unui loc de munca stabil si o adeverinta de venit.

Ca sa accesezi un credit la acest IFN trebuie sa ai o varsta de minim 18 ani si sa fi angajat intr-o companie cunoscuta. Un astfel de imprumut rapid isi poate aduce suma dorita de bani in 24 de ore de la accesare, direct in contul tau bancar.

Simplu Credit – este o alta societate nebancara la care poti apela pentru un credit de 1.000 de euro. Clientii eligibili ai acestui IFN pot imprumuta pana la 10.000 de lei, fara garantii, cu condita sa dispuna de cateva documente scanate, ce trebuiesc trimite prin email catre Simplu Credit.

Accesarea unui credit rapid in aceste conditii nu dureaza mai mult de 24-48 de ore, asta insemnand cu adevarat un interval scurt de accesare.

Pot opta pentru un astfel de credit, persoanele cu varsta intre 21 si 70 de ani, cu conditia sa aiba un venit minim net de 500 lei.

Provident – este un IFN la care poti de asemenea apela pentru a obtine un imprumut mai mare de 1.000 de euro, fara garantii. Produsul financiar Creditul Star oferit de cei de la Provident iti ofera posibilitatea de a accesa sume cuprinse intre 6.000 si 10.000 de lei, pe perioade de 12,15 ori 18 luni.

Provident solicita pentru Creditul Star doua acte: dovada de venit si buletinul de identitate. Daca accesezi online si optezi pentru varianta de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti obtine banii chiar si in 24 de ore de la accesare, daca ai completat formularele corect, si daca documentele solicitate sunt in regula.

Aceste IFN-uri mentionate mai sus, nu ofera de regula credite restantierilor, insa, exista si exceptii. Cu siguranta, exista particularitati de la caz la caz, de la client la client. Cei de la Provident de exemplu chiar ne spun acest lucru, anume ca ei pot oferi credite si restantierilor, adica celor inscrisi in Biroul de Credit, insa, doar in anumite conditii. Evident trebuie sa intrebati, sa le expuneti situatia dumneavoastra si sa asteptati de la ei un raspuns.

Dupa parerea noastra, anul 2017 va aduce o crestere de permisivitate in acordarea creditelor, atat a celor nebancare dar si a celor bancare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies