Credit doar cu buletinul fara vechime in munca

Last update: martie 15, 2022

Obtinerea unui credit fara vechime in munca este realizabila, atat bancile cat si IFN-urile sprijinindu-si analiza de bonitate indeosebi pe verificarea ANAF.

Ce societati acorda credite fara vechime in munca, bancile ori IFN-urile?

Credit doar cu buletinul fara vechime in munca, cu aprobare rapida si rambursare in rate egale – este oferta de imprumut a celor de la iCredit.

Cei de la iCredit sunt cunoscuti pentru ofertele lor facile de creditare, cu acte putine, fara conditii drastice de eligibilitate.

Daca vrei sa faci rost de bani rapid, chiar astazi, poti sa ai in vedere si aceasta oferta.

Solutii de creditare oferite de icredit

Sumele de bani disponibile sunt intre 400 si 10.000 de lei, prin intermediul produsului numit sugestiv iCredit Plus.

Aprobarea imprumutului se face rapid, in maxim 24 de ore de la accesare.

Acest IFN este unul cu birouri in toata tara, avand peste 100 la scara nationala.

Pentru a accesa un imprumut iCredit doar cu buletinul, poti aplica online, dupa care trebuie sa astepti sa fii contactat telefonic de un reprezentant al IFN-ului.

Pe platforma online a celor de la iCredit gasiti un formular sumar de aplicare, unde lasandu-ti numele si telefonul, vei fi contactat in scurt timp pentru a ti se prezenta oferta de creditare.

Pentru accesare ai nevoie doar de buletin. In functie de veniturile tale, insa, reprezentantii iCredit iti vor oferi solutia optima de finantare. Pentru aceasta oferta de finantare chiar la tine acasa, cei de la iCredit solicita doar doua acte (in cazul imprumuturilor fara garantii).

Tipurile de produse din oferta icredit

Poti accesa sume de bani intre 400 si 10.000 de lei, pe perioade de la 14 la 100 de saptamani.

Dupa ce contractezi imprumutul, primesti banii acasa, un reprezentant al iCredit o sa ti-i livreze personal. Rambursarea o faci tot de la domiciliu, tot prin intermediul unui reprezentant al societatii.

Citeste si  Credit cu indemnizatie crestere copil din concediu postnatal 2022

Cei de la iCredit au mai multe oferte de finantare. Pe langa acest imprumut denumit sugestic iCredit Plus, mai puteti apela si la un credit rapid in cuantum de la 400 la 6.000 de lei, fara garantii, fara adeverinta de venit, platibil in rate saptamanale, bilunare ori lunare egale.

De asemenea, clientii iCredit au acces si la un credit pensionar, dedicat seniorilor. Acest imprumut numit iCredit Pensionar se acceseaza fara garantii, cu doar doua documente (buletin si talon de pensie), in rate lunare. Rambursarea se face de la domiciliu. Sumele oferite prin creditul Pensionar sunt intre 500 si 6.000 de lei.

Un alt produs oferit de iCredit este Creditul Premium, in cuantum de la 2.000 la 4.000 de lei cu aprobare in 24 de ore si gestionare la domiciliu. Poti aplica doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, fara alte acte.

Clientii iCredit pot apela creditul iBusiness, un produs dedicat afacerii tale. Poti accesa sume de pana la 15.000 de lei, in rate saptamanale. Se poate finanta capitalul de lucru ori un deficil de produse, renovari de sediu, inlocuire utilizare etc. Cu acest credit poti sa-ti cresti fondurile rulate zilnic, sa0ti diversifici produsele, sa-ti cresti cifra de afaceri si implicit profitul. Poti aplica prin telefon ori poti solicita un credit din unul din sediile iCredit. Nu ai nevoie de asigurari, nu ti se impun extra comisioane.

Alte produse noi aflate in portofoliul celor de la iCredit sunt icredit Bilunar (un credit cu rambursare bilunara in cuantum maxim de 6.000 de lei) si iCredit VIP, un produs pentru planuri mari in cuantum pana la 10.000 de lei.

Oferte icredit

Pentru creditele de tip rapid de la ICredit nu ti se solicita vechime in munca.

iCredit ramane IFN care acorda imprumuturi doar cu buletinul, cu rambursare in rate saptamanala, bilunara ori lunara, cu gestionare la domiciliu.

Citeste si  Poti accesa o refinantare daca esti in Biroul de Credit?  

Cu experienta destul de buna in piata (iCredit a fost infiintat in 2011), de peste 8 ani, acest IFN este unul dintre cele mai populare.

Acest statut – de societate nebancara populara, a fost generat datorita apropierii de oameni.

Din experienta va pot spune ca cei de la iCredit se fac vizibili nu doar in online, ci si prin comunicare directa; vin aproape de cetatean.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti sa suni la unul din numerele de telefon puse la dispozitie de cei de la iCredit: *7171 ori 031 71 71 100, ori poti sa le trimiti un email pe adresa office@icredit.co.ro.

(Visited 420 times, 1 visits today)

Related Posts

One Response

  1. V S

Add Comment