You are here: Home Info credite nebancare Credit doar cu buletinul fara vechime in munca

Credit doar cu buletinul fara vechime in munca

Iata o oferta de imprumut care nu necesita vechime in munca si care poate fi accesata doar cu buletinul, fara adeverinta de venit!

Credit doar cu buletinul fara vechime in munca, cu aprobare rapida si rambursare in rate egale – este oferta de imprumut a celor de la iCredit.

Cei de la iCredit sunt cunoscuti pentru ofertele lor facile de creditare, cu acte putine, fara conditii drastice de eligibilitate.

Daca vrei sa faci rost de bani rapid, chiar astazi, poti sa ai in vedere si aceasta oferta.

Sumele de bani disponibile sunt intre 400 si 10.000 de lei, prin intermediul produsului numit sugestiv iCredit Plus.

Aprobarea imprumutului se face rapid, in maxim 24 de ore de la accesare.

Acest IFN este unul cu birouri in toata tara, avand peste 100 la scara nationala.

Pentru a accesa un imprumut iCredit doar cu buletinul, poti aplica online, dupa care trebuie sa astepti sa fii contactat telefonic de un reprezentant al IFN-ului.

Pe platforma online a celor de la iCredit gasiti un formular sumar de aplicare, unde lasandu-ti numele si telefonul, vei fi contactat in scurt timp pentru a ti se prezenta oferta de creditare.

Pentru accesare ai nevoie doar de buletin. In functie de veniturile tale, insa, reprezentantii iCredit iti vor oferi solutia optima de finantare. Pentru aceasta oferta de finantare chiar la tine acasa, cei de la iCredit solicita doar doua acte (in cazul imprumuturilor fara garantii).

Poti accesa sume de bani intre 400 si 10.000 de lei, pe perioade de la 14 la 100 de saptamani.

Citeste si  Informatii detaliate despre creditele de la IFN

Dupa ce contractezi imprumutul, primesti banii acasa, un reprezentant al iCredit o sa ti-i livreze personal. Rambursarea o faci tot de la domiciliu, tot prin intermediul unui reprezentant al societatii.

Cei de la iCredit au mai multe oferte de finantare. Pe langa acest imprumut denumit sugestic iCredit Plus, mai puteti apela si la un credit rapid in cuantum de la 400 la 6.000 de lei, fara garantii, fara adeverinta de venit, platibil in rate saptamanale, bilunare ori lunare egale.

De asemenea, clientii iCredit au acces si la un credit pensionar, dedicat seniorilor. Acest imprumut numit iCredit Pensionar se acceseaza fara garantii, cu doar doua documente (buletin si talon de pensie), in rate lunare. Rambursarea se face de la domiciliu. Sumele oferite prin creditul Pensionar sunt intre 500 si 6.000 de lei.

Un alt produs oferit de iCredit este Creditul Premium, in cuantum de la 2.000 la 4.000 de lei cu aprobare in 24 de ore si gestionare la domiciliu. Poti aplica doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, fara alte acte.

Clientii iCredit pot apela si la creditul iCredit PLUS garantat cu ipoteca, caz in care au acces la sume mari de bani, cuprinse intre 6.000 si 400.000 de lei, cu dobanda fixa. Nu poti imprumuta mai mult de 40% din valoarea de piata a imobilului ipotecat. Perioada de accesare este intre 6 si 60 de luni. Pot accesa cetateni romani, cu varsta intre 18 si 80 de ani ce detin in proprietate un imobil ori un teren si care au venituri taxabile din salarii, pensii, chirii, etc.

Citeste si  Transforma-ti povestea personala intr-una fericita!

Pentru creditele de tip rapid de la ICredit nu ti se solicita vechime in munca.

iCredit ramane IFN care acorda imprumuturi doar cu buletinul, cu rambursare in rate saptamanala, bilunara ori lunara, cu gestionare la domiciliu.

Cu experienta destul de buna in piata (iCredit a fost infiintat in 2011), de peste 8 ani, acest IFN este unul dintre cele mai populare.

Acest statut – de societate nebancara populara, a fost generat datorita apropierii de oameni.

Din experienta va pot spune ca cei de la iCredit se fac vizibili nu doar in online, ci si prin comunicare directa; vin aproape de cetatean.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti sa suni la unul din numerele de telefon puse la dispozitie de cei de la iCredit: *7171 ori 031 71 71 100, ori poti sa le trimiti un email pe adresa office@icredit.co.ro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies