Credit fara vechime mare in munca. Noutati.

Obtinerea unui credit fara vechime in munca este simpla, atata timp cat ti se poate verifica usor bonitatea prin ANAF.

Orice perioada lucrata poate fi adaugata la vechime pentru pensie. Se iau in calcul atat concediile (de odihna, pentru incapacitate de munca, pentru nastere si crestere copil, pentru ingrijire copil bolnav, de ingrijitor), cat si stagiul militar obligatoriu.

Noutatea din acest an se refera la unele tipuri de concediu ce se iau in considerare la calculul vechimii, si anume, cele pentru maternitate, medicale, ingrijirea copilului bolnav, ingrijirea pacientului cu afectiuni oncologice etc.

Vechimea in munca este un factor determinant in acordarea unor credite bancare, de exemplu. Insa, daca nu stati bine la acest capitol, va puteti orienta catre IFN-uri.

IFN-urile admit la creditare si persoane cu o vechime mai scazuta. Unele societati nebancare nici nu pun conditii de vechime.

Ce este un credit fara vechime in munca?

Un credit fara vechime in munca este un imprumut acordat persoanelor care nu au o experienta profesionala indelungata.

Cu alte cuvinte, un astfel de credit este conceput pentru persoanele care sunt la inceputul carierei lor si nu au suficienta experienta pentru a se califica pentru un credit traditional.

Pe de alta parte, un credit fara vechime in munca poate fi disponibil pentru diferite tipuri de credite, inclusiv credite de consum si credite ipotecare.

Sa nu neglijam insa rambursarea. Atata timp cat tu nu ai un venit, iti va fi greu sa rambursezi la timp imprumut. Acest lucru te va conduce la o supraindatorare pentru ca vei fi nevoit sa platesti penalizari.

Cu alte cuvinte, chiar daca ti se ofera un credit fara sa ti se pretinda vechime, tu trebuie sa te gandesti inainte daca iti vei permite sa-l rambursezi ulterior.

Cum functioneaza un credit fara vechime mare in munca?

Pentru a obtine un credit fara vechime mare in munca, trebuie sa prezinti unele informatii personale si financiare la banca sau institutia de creditare.

Citeste si  Poti accesa o refinantare daca esti in Biroul de Credit?  

Aceste informatii pot include venitul tau, cheltuielile, istoricul de credit si alte detalii relevante.

Banca sau institutia de creditare va evalua aceste informatii pentru a decide daca vei fi aprobat pentru credit si, in caz afirmativ, pentru cat de mult.

Cum obtii un credit fara vechime in munca?

Va spunem insa ca, daca sunteti interesati de un credit fara vechime in munca, trebuie sa incepeti prin a compara ofertele disponibile de la diferite banci si institutii de creditare.

Asigurati-va ca intelegeti termenii si conditiile creditului si ca sunteti de acord cu acestea inainte de a semna orice documente.

In plus, trebuie sa aaveti grija sa platiti la timp toate ratele si sa respectati termenii si conditiile creditului, pentru a evita penalitatile sau inchiderea contului.

Care sunt avantajele?

Printre principalele avantaje ale creditului fara vechime in munca se numara faptul ca acesta este disponibil si pentru cei fara experienta profesionala, precum si faptul ca poate fi mai usor de obtinut decat un credit traditional.

De asemenea, acest tip de credit poate fi o modalitate buna de a construi istoricul de credit si de a dovedi ca esti capabil sa gestionezi datoriile.

Ce societati acorda credite fara vechime in munca, bancile ori IFN-urile?

Credit fara vechime in munca, cu aprobare rapida si rambursare in rate egale – este oferta de imprumut a celor de la iCredit.

Cei de la iCredit sunt cunoscuti pentru ofertele lor facile de creditare, cu acte putine, fara conditii drastice de eligibilitate.

Daca vrei sa faci rost de bani rapid, chiar astazi, poti sa ai in vedere si aceasta oferta.

Solutii de creditare oferite de icredit

Sumele de bani disponibile sunt intre 500 si 10.000 de lei, prin intermediul produsului numit sugestiv iCredit Plus.

Aprobarea imprumutului se face rapid, in maxim 24 de ore de la accesare.

Acest IFN este unul cu birouri in toata tara, avand peste 100 la scara nationala.

Citeste si  Am nevoie de un imprumut rapid de 1000 euro

Pentru a accesa un imprumut iCredit doar cu buletinul, poti aplica online, dupa care trebuie sa astepti sa fii contactat telefonic de un reprezentant al IFN-ului.

Pe platforma online a celor de la iCredit gasiti un formular sumar de aplicare, unde lasandu-ti numele si telefonul, vei fi contactat in scurt timp pentru a ti se prezenta oferta de creditare.

Pentru accesare ai nevoie doar de buletin. In functie de veniturile tale, insa, reprezentantii iCredit iti vor oferi solutia optima de finantare. Pentru aceasta oferta de finantare chiar la tine acasa, cei de la iCredit solicita doar doua acte (in cazul imprumuturilor fara garantii).

Tipurile de produse din oferta icredit

Poti accesa sume de bani intre 500 si 10.000 de lei, pe perioade de la 14 la 100 de saptamani.

Dupa ce contractezi imprumutul, primesti banii acasa, un reprezentant al iCredit o sa ti-i livreze personal. Rambursarea o faci tot de la domiciliu, tot prin intermediul unui reprezentant al societatii.

Cei de la iCredit au mai multe oferte de finantare. Pe langa acest imprumut denumit sugestic iCredit Plus, mai puteti apela si la un credit rapid in cuantum de la 400 la 6.000 de lei, fara garantii, fara adeverinta de venit, platibil in rate saptamanale, bilunare ori lunare egale.

De asemenea, clientii iCredit au acces si la un credit pensionar, dedicat seniorilor. Acest imprumut numit iCredit Pensionar se acceseaza fara garantii, cu doar doua documente (buletin si talon de pensie), in rate lunare. Rambursarea se face de la domiciliu. Sumele oferite prin creditul Pensionar sunt intre 500 si 6.000 de lei.

Un alt produs oferit de iCredit este Creditul Premium, in cuantum de la 2.000 la 4.000 de lei cu aprobare in 24 de ore si gestionare la domiciliu. Poti aplica doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, fara alte acte.

Clientii iCredit pot apela creditul iBusiness, un produs dedicat afacerii tale. Poti accesa sume de pana la 15.000 de lei, in rate saptamanale. Se poate finanta capitalul de lucru ori un deficil de produse, renovari de sediu, inlocuire utilizare etc. Cu acest credit poti sa-ti cresti fondurile rulate zilnic, sa0ti diversifici produsele, sa-ti cresti cifra de afaceri si implicit profitul. Poti aplica prin telefon ori poti solicita un credit din unul din sediile iCredit. Nu ai nevoie de asigurari, nu ti se impun extra comisioane.

Citeste si  Solutii financiare de sarbatori. Te grabesti?

Alte produse noi aflate in portofoliul celor de la iCredit sunt icredit Bilunar (un credit cu rambursare bilunara in cuantum maxim de 6.000 de lei) si iCredit VIP, un produs pentru planuri mari in cuantum pana la 10.000 de lei.

Oferte icredit

Informatii suplimentare despre iCredit

Pentru creditele de tip rapid de la ICredit nu ti se solicita vechime in munca.

iCredit ramane IFN care acorda imprumuturi doar cu buletinul, cu rambursare in rate saptamanala, bilunara ori lunara, cu gestionare la domiciliu.

Cu experienta destul de buna in piata (iCredit a fost infiintat in 2011), de peste 8 ani, acest IFN este unul dintre cele mai populare.

Acest statut – de societate nebancara populara, a fost generat datorita apropierii de oameni.

Din experienta va pot spune ca cei de la iCredit se fac vizibili nu doar in online, ci si prin comunicare directa; vin aproape de cetatean.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti sa suni la unul din numerele de telefon puse la dispozitie de cei de la iCredit: *7171 ori 031 71 71 100, ori poti sa le trimiti un email pe adresa office@icredit.co.ro.

Related Posts

One Response

  1. V S

Add Comment