Imprumut la tine acasa – mai multe rate

Last update: ianuarie 9, 2023

Imprumuturi IFN si-au marit perioada de acordare in ultima vreme, un exemplu clar fiind produsul de gen al celor de la iCredit.

iCredit este o Institutie Financiara Nebancara ce acorda credite rapide in conditii lejere, cu acte putin, fara batai de cap. Pe langa permisivitatea de acordare, produsul celor de la iCredit mai dispune de un avantaj, anume, acela ca poate fi accesat la domiciliu. Poti sa primesti astfel banii imprumutati direct la tine acasa, unde iti vor fi livrati de un reprezentant iCredit, si tot de la domiciliu vei plati si ratele aferente creditului.

Pentru accesare aveti la dispozitie un formular online pe platforma IFN-ului. Formularul este unul extrem de simplu, el contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, adresa, telefon mobil, e-mail si suma solicitata.

Accesand un imprumut rapid doar cu buletinul de la iCredit, puteti dispune de sume de bani cuprinse intre 400 si 6.000 de lei, pe perioade de la 14 saptamani (minim 3 luni), pana la 43 de saptamani.

Dobanda anuala efectiva acestor imprumuturi rapide este de 3727%, iar informatii legate despre ea gasiti din belsug pe platforma online a IFN-ului.

Avantajele unui credit rapid nebancar iCredit:
– permisivitate in acordare
– lipsa garantiilor
– documente minime
– serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului
– asistenta gratuita in accesarea creditului.

Pasii de accesare ai unui imprumut:
– poti aplica online si completa formularul pus la dispozitie
– urmeaza sa fi contactat de un reprezentant al iCredit
– reprezentantul IFN-ului te va vizita acasa si-ti va da toate detaliile necesare
– urmeaza sa ti se verifice eligibilitate si daca totul este in regula sa ti se aprobe creditul
– rambursarea in rate egale.

Actele necesare accesarii unui imprumut rapid doar cu buletinul de la iCredit:
– act de identitate
– adeverinta de venit.

Citeste si  Imprumuturi pentru persoane fizice de la IFN

Dupa ce completezi formularul online, vei fi contactat de un reprezentant al societatii nebancare in termen de maxim 24 de ore. Banii ii primesti acasa la domiciliu, in maxim 24 de ore de la aprobarea imprumutului.

Pentru informatii detaliate, puteti intra pe platforma online icredit.co.ro, ori puteti sa sunati la numerul de telefon 031 7171 100.

Va mai informam ca Easy Asset Management este un IFN cu o experienta indelungata in piata (societatea functioneaza din anul 2005). Acest IFN ofera credite de consumintr-un regim apropiat de clienti. Consultantii iCredit se deplaseaza la domiciliul clientilor si le ofera toate detaliile necesare, le aduc banii imprumutati in cazul in care li s-a aprobat creditul. Interactiunea directa dintre IFN si clienti este principiul de functionar al iCredit.

iCredit are puncte de lucru in toate tara (http://icredit.co.ro/Birouri_in_tara). Sediul central al iCredit se gaseste in Bucuresti: str. Logofat Tautu, nr. 67, et. 4+5, sector 3.

Related Posts

2 Comments

  1. S M
  2. M S

Add Comment