Imprumuturi obtinute instant

Last update: ianuarie 3, 2021

Daca vrei sa faci rost de bani in cateva ore, ai la indemana aplicatiile online de accesare a unor imprumuturi nebancare

Majoritea IFN-urilor, adica a institutiilor financiare ce ofera imprumuturi nebancare, permit accesarea produselor lor in mediul online. Astfel, pun la dispozitie clientilor aplicatii online – de regula formulare simple, prin care poti solicita un imprumut, iar daca cererea iti este acceptata, poti primii banii in doar cateva ore.

Situatiile de urgenta apar cand nu te astepti, si nu poti sa zici niciodata ca ‘mie nu mi se intampla’. Cand ai nevoie urgenta de bani, stiti cum e, te dai de ceasul mortii sa cauti o rezolvare, te simti neputincios, mai ceri pe la rude, pe la amici, dar daca nici ei nu au, trebuie pana la urma sa rezolvi intr-un fel. Asa ca… Ramane varianta cea mai la indemana, adica imprumuturile nebancare – produse aflate in portofoliul Institutiilor Financiare Nebancare (IFN).

Ai de platit o factura medicala, trebuie sa-ti repari acoperisul de la casa, ai de platit o amenda de circulatie, ai ramas in urma cu plata facturii la gaze, trebuie sa-i cumperi rechizite copilului pentru noul an scolare, etc. Sitatii ca acestea se gasesc din nefericire mai tot timp, si cand traiesti de la un salariu la altul, este greu sa ramai si cu bani pentru zile negre.

Se stie ca bancile nu imprumuta sume mici, nu imprumuta pe termen scurt si mai ales, dureaza destul de mult pana primesti banii, in cazul in care ti se acorda un credit bancar. Asa ca, solutia cea mai la indemana de a face rost de bani urgent raman tot aceste imprumuturi nebancare.

Citeste si  Credit de nevoi personale Simplu Credit

Avantajul lor major este ca se acorda rapid, la unele IFN-uri existand adevarate recorduri de acordare. S-a ajuns astfel la a face rost de bani chiar si in doua ore de la completarea formularelor online (vezii detalii despre completarea online a formularelor de credite).

Creditul se acorda online, doar cu buletinul si un extras de cont, iar banii ii primesti in cel mult 24 de ore, chiar in contul tau bancar.

Cum accesezi astfel de imprumuturi nebancare online? Alegi in primul rand institutia de la care doresti sa imprumuti, citesti cu atentie toate informatiile legate de credit, vezi care sunt cerintele, conditiile de creditare, costurile, penalizarile ulterioare, etc. Daca este de acord cu toate acestea, treci la completarea formularelor online.

Aceste formulare n-ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute sa le completezi. Inainte de a incepe completarea lor, trebuie sa ai la indemana, scanate ori fotografiata o copie dupa buletin si o copie dupa un extras de cont bancar. O sa vezi ca dupa ce compeltezi informatiile in formularele online, o sa ti se ceara sa upload-ezi si aceste documente (singurele de fapt) scanate.

Dupa ce inchei cu trimiterea formularelor si a documentelor scanate, astepti sa fi contactat pentru a ti se aduce la cunostinta daca ti s-a acceptat creditul sau nu.

De regula, nu dureaza mai mult de cateva ore, din momentul in care ti se confirma creditul, pana la primirea banilor in cont, dar asta depinde si de transferul bancar.

Pentru sume mai mari de bani, s-ar putea ca unele IFN-uri sa-ti ceara si o dovada ca esti angajat pe perioada nedeterminata si ca ai o anumita vechime in munca.

Citeste si  BT Mic - imprumut nebancar si pentru nesalariati

De regula, IFN-urile care solicita astfel de garantii pentru acordarea unor imprumuturi nebancare online, percep si niste dobanzi mai mici.

Sunt si firme care acorda online in cateva minute, cum este creditul instant TBI Credit.

Programul de lucru al IFN-urilor este de regula de luni pana vineri, insa la unele puteti gasi si program de weekend. Insa, in privinta transferului de bani, puteti fi siguri ca doar in timpul saptamanii veti primi banii, pentru ca bancile nu lucreaza in weekend.

Exemple de imprumuturi nebancare online acordate instant:

1. Creditul oferit de cei de la Viva Credit – unul din cele mai rapide din piata, este acordat in maxim doua ore de la accesare (in timpul orelor de program). La Viva Credit aplici online si obtii banii urgent la tine in cont. Daca pentru noii clientii dureaza pana la doua ore sa obtina banii, pentru clientii vechi intervalul scade la o ora. Da, da, ati auzit bine, in 60 de minute poti obtine creditul online instant de la Viva Credit, daca nu sunteti la prima accesare.

2. Credius ofera imprumuturi nebancare online instant, rapid, in doar 60 de minute. Ai nevoie doar de buletin ca sa obtii astfel de credite rapide pe termen scurt. Cererea de credit se completeaza in 5 minute, iar aprobarea nu dureaza mai mult de 60 de minute.

3. Creditul FIx Credit iti ofera sume de bani de pana in 4000 de ore in doar cateva ore de la accesare. Ca sa aplici pentru un credit ai nevoie doar de buletin si extras de cont. Primul credit are dobanda 0. Poti aplica online, in mod simplu, sigur si rapid, cu buletinul de identitate si extrasul de cont, iar banii iti vor fi livrati in contul tau bancar.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment