Imprumuturi obtinute instant. Cat costa si cine le acorda?

Last update: ianuarie 19, 2023

Esti ingrijorat de probleme financiare proprii? Ia in calcul accesartea unui imprumut instant cu cerintel minime si acte putine.

Majoritea IFN-urilor, adica a institutiilor financiare ce ofera imprumuturi nebancare, permit accesarea produselor lor in mediul online.

Astfel, pun la dispozitie clientilor aplicatii online – de regula formulare simple, prin care poti solicita un imprumut, iar daca cererea iti este acceptata, poti primii banii in doar cateva ore.

Situatiile de urgenta apar cand nu te astepti, si nu poti sa zici niciodata ca ‘mie nu mi se intampla’.

Cand ai nevoie urgenta de bani, stiti cum e, te dai de ceasul mortii sa cauti o rezolvare, te simti neputincios, mai ceri pe la rude, pe la amici, dar daca nici ei nu au, trebuie pana la urma sa rezolvi intr-un fel.

Asa ca… Ramane varianta cea mai la indemana, adica imprumuturile nebancare – produse aflate in portofoliul Institutiilor Financiare Nebancare (IFN).

Ai de platit o factura medicala, trebuie sa-ti repari acoperisul de la casa, ai de platit o amenda de circulatie, ai ramas in urma cu plata facturii la gaze, trebuie sa-i cumperi rechizite copilului pentru noul an scolare, etc.

Situatii ca acestea se gasesc din nefericire mai tot timp, si cand traiesti de la un salariu la altul, este greu sa ramai si cu bani pentru zile negre.

Care sunt premisele solicitarii unor astfel de credite

Se stie ca bancile nu imprumuta sume mici, nu imprumuta pe termen scurt si mai ales, dureaza destul de mult pana primesti banii, in cazul in care ti se acorda un credit bancar.

Asa ca, solutia cea mai la indemana de a face rost de bani urgent raman tot aceste imprumuturi nebancare.

Avantajul lor major este ca se acorda rapid, la unele IFN-uri existand adevarate recorduri de acordare.

S-a ajuns astfel la a face rost de bani chiar si in doua ore de la completarea formularelor online (vezii detalii despre completarea online a cererii de credit. 

Citeste si  Credite acordate de urgenta

imprumut instant

Pana la urma, un imprumut instant poate fi solutia la nevoia ta financiara, atata timp cat nu ajungi la reesalonari costisitoare.

Cum accesezi astfel de imprumuturi nebancare online?

Alegi in primul rand institutia de la care doresti sa imprumuti instant, citesti cu atentie toate informatiile legate de credit, vezi care sunt cerintele, conditiile de creditare, costurile, penalizarile ulterioare, etc.

Daca esti de acord cu toate acestea, treci la completarea formularelor online.

Aceste formulare n-ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute sa le completezi.

Inainte de a incepe completarea lor, trebuie sa ai la indemana, scanate ori fotografiate, o copie dupa buletin si o copie dupa un extras de cont bancar.

O sa vezi ca dupa ce completezi informatiile in formularele online, o sa ti se ceara sa upload-ezi si aceste documente (singurele de fapt) scanate.

Dupa ce inchei cu trimiterea formularelor si a documentelor scanate, astepti sa fi contactat pentru a ti se aduce la cunostinta daca ti s-a acceptat creditul sau nu.

De regula, nu dureaza mai mult de cateva ore, din momentul in care ti se confirma creditul, pana la primirea banilor in cont, dar asta depinde si de transferul bancar.

Pentru sume mai mari de bani, s-ar putea ca unele IFN-uri sa-ti ceara si o dovada ca esti angajat pe perioada nedeterminata si ca ai o anumita vechime in munca.

De regula, IFN-urile care solicita astfel de garantii pentru acordarea unor imprumuturi instant nebancare online, percep si niste dobanzi mai mici.

Sunt si firme care acorda online in cateva minute, cum este creditul instant TBI Credit.

Programul de lucru al IFN-urilor este de regula de luni pana vineri, insa la unele puteti gasi si program de weekend.

Insa, in privinta transferului de bani, puteti fi siguri ca doar in timpul saptamanii veti primi banii, pentru ca bancile nu lucreaza in weekend.

Exemple de imprumuturi nebancare online acordate instant:

1. Creditul oferit de cei de la Viva Credit – unul din cele mai rapide din piata, este acordat in maxim doua ore de la accesare (in timpul orelor de program).

Citeste si  Solutii de finantare mulate pe nevoile tale

La Viva Credit aplici online si obtii banii urgent la tine in cont.

Daca pentru noii clientii dureaza pana la doua ore sa obtina banii, pentru clientii vechi intervalul scade la o ora.

Da, da, ati auzit bine, in 60 de minute poti obtine creditul online instant de la Viva Credit, daca nu sunteti la prima accesare.

Dobanda 0 la prima accesare, pentru un credit de 3.000 de lei rambursat in 30 de zile. Mai apoi DAE este de 4114%.

De curand se pot imprumuta de la Viva Credit si sume de 20.000 de lei pe o perioada mai lunga de timp.

2. Credius ofera imprumuturi nebancare online instant, rapid, in doar 60 de minute. Suma maxima ce poate fi accesata de la Credius este de 50.250 lei pentru maxim 5 ani.

Ai nevoie doar de buletin ca sa obtii astfel de credite rapide pe termen scurt. De asemenea, trebuie sa ai minim o luna vechime in munca pentru a fi acceptat.

Cererea de credit se completeaza in 5 minute, iar aprobarea nu dureaza mai mult de 60 de minute. La Credius DAE variaza in functie de suma si perioada de accesare.

Spre exemplu, pentru un imprumut de 1500 de lei contractat pe 12 luni, DAE este de 1187,09%, iar pentru un credit de 2500 de lei pe 12 luni, DAE este de 302,52%.

3. Creditul FIx Credit iti ofera sume de bani de pana in 10.000 de ore in doar cateva ore de la accesare. Ca sa aplici pentru un credit ai nevoie doar de buletin si extras de cont.

Primul credit are dobanda 0. Poti aplica online, in mod simplu, sigur si rapid, cu buletinul de identitate si extrasul de cont, iar banii iti vor fi livrati in contul tau bancar.

La CreditFix poti imprumuta maxim 4.000 de lei, cu dobanda 0 in primele 92 de zile pentru prima accesare. Dupa aceasta perioada, DAE-ul este de 1,2% pe zi.

Citeste si  Indeplinesti conditiile necesare pentru a accesa un credit?

Related Posts

Add Comment