Imprumut pe loc. E mai rapid pe card? Cerinte

Last update: ianuarie 25, 2023

Doresti sa faci rost de bani? Cea mai simpla solutie ar fi un credit cu aprobare pe loc si trimiterea banilor pe card in cateva ore.

Lumea se misca mult mai rapid decat o facea odinioara.

Acest ritm alert s-a transmis in toate domeniile de activitate.

Sectorul financiar n-a ramas nici el in urma cu viteza, oamenii avand asteptari din ce in ce mai ridicate. Se tot vorbeste de digitalizare, de servicii fulger.

Astazi clientii sunt dornici sa se imprumute cu aprobare rapida, accesand online, fara deplasari.

Multi dintre clientii bancilor si IFN-urilor prefera sa incaseze pe card sumele imprumutate.

IFN-urile au ridicat destul de sus stacheta aprobarilor rapide, astfel ca, in prezent obtinerea unui credit este realizabila si in doua ore de la accesare.

Ne amintim cu nostalgie deja de vremea in care creditele online erau privite cu neincredere de clientii romani.

Cand au intrat pe piata romaneasca, creditele rapide online pareau atat de departe de doleantelor clientilor incat multi dintre noi n-am crezut ca vor avea o asemenea evolutie.

Iata ca, la numai cativa ani mai apoi, evolutia creditelor online este una de-a dreptul spectaculoasa.

Mai mult de atat, clientii romani au prins incredere in aceste forme de finantare si nu le mai privesc circumspect.

Este posibil ca intr-un viitor nu prea indepartat, sa ne imprumutat prin roboti doar la un semnal sonor.

Evolutii in privinta acordarii de credite

Lumea este intr-o continua evolutie tehnica. Voit ori nevoit, constient ori mai putin consitent, ne usuram viata cu tot felul de aparaturi de care candva nu credeam ca ar putea fi posibile si pe care azi incepem sa le consideram indispensabile.

Tehnologia ne conduce viata, de la serviciu la bucatarie, de la sanatate la distractie.

Magazinele, bancile, mall-urile sunt in continua tehnologizare.

Citeste si  Pareri despre Simplu Credit - actualizare portofoliu 2023

Azi platim facturile la aparate, nu stand la coada cu orele, cum o faceam cu cativa ani in urma.

Ne imaginam viata noastra mai simplificata peste cativa ani? Cu siguranta va fii!

Nu stim daca noile etape ale acestei simplificari nu vor veni si ele cu alte ingreunari inevitabile, insa, cu siguranta lumea se schimba rapid din punct de vedere tehnologic.

Era utopic acum cativa ani sa ne gandim ca ne vom imprumuta online si vom primi bani in doar cateva ore de la accesare.

Cine s-ar fi gandit acum cativa ani ca vom avea astazi tonomate de credite, banci care acorda credite pe loc, ori ca vei putea solicita un imprumut prin telefon ori prin SMS?!

Care sunt cele mai rapide imprumuturi?

Meritul multora dintre aceste facilitati la accesarea unui credit revine IFN-urilor. Aceste institutii au fost promotoare pentru varii sisteme de accesare.

Companiile nebancare acorda credite cu aprobare rapida, unele chiar cu aprobare pe loc, tinand cont ca nu dureaza mai mult de 10 minute sa ti se analizeze cererea depusa online.

Au aparut chiar si denumiri generice a unor produse financiare nebancare care sugereaza aceasta rapiditate in accesare. Creditul fulger acordat online este o exemplificare a acestui mod de accesare.

Beneficiile accesarii unui credit nebancar cu aprobare rapida consta in primul rand in eliminarea unor etape din procesul de acordare a creditelor. Plus de asta, IFN-urile care ofera credite online au renuntat la o serie de cerinte, limitandu-se strict la solicitari privitoare la venit si la identitatea persoanei.

Nici bancile nu mai sunt atat de rigide ca acum cativa ani, cand au atins apogeul restrictivitatii, in perioada de dupa criza economica. Cu siguranta ca atitudinea lor de atunci a si propulsat IFN-urile cu acordari rapide pe asemenea culmi.

Institutiile bancare au totusi criterii mai complicate de acordare a imprumuturilor pe care nu multi oameni le pot indeplini.

Citeste si  Pe termen indelungat sau pe termen scurt? Cum e mai avantajos?

IFN-urile accepta toti clientii care acceseaza?

Nici pentru imprumuturile de la IFN nu se califica toti clientii.

Multi vor sa obtina bani imprumut fara Birou de Credit, insa, putini sunt cei acceptati chiar si de catre IFN-uri, nu mai vorbim de banci.

Cele mai multe refuzuri venite din partea IFN-urilor au legatura cu bonitatea clientului, indeosbi cu depasirea gradului de indatorare.

IFN-urile acorda totusi clientilor credite online, fara sa tina seama ca este vorba de un client nou ori unul cu care deja au colaborat anterior.

Bancile, pe de alta parte, ii admit la creditarea online doar pe clientii deja existenti, carora li se cunosc foarte bine veniturile lunare.

In solicitarea unui imprumut cu aprobare rapida, majoritatea clientilor prefera sa incaseze banii pe card. Sunt insa si persoane care vor sa ridice cash acesti bani imprumutati.

De asemenea, in piata financiara au aparut si oferte de carduri de credit cu accesare online. Acestea sunt printre cele mai facile tipuri de imprumuturi.

De exemplu, cardul de credit AXI, oferit de AXI IFN, adica de o institutie nebancara, este un instrument de plata destul de permisiv, ce poate fi accesat online, cu transmiterea lui prin curierat catre client.

La cine apelam pentru un credit cu aprobare rapida?

Printre IFN-urile care ofera credite pe loc, intelegand prin aceasta ca aprobarea dureaza putin (pana intr-o ora de la accesare, daca se face in timpul programului de lucru), iar banii ii primesti in cateva ore, amintim aici: Viva Credit, Telecredit, IFN Extra Finance, Credius, Hora Credit, Smile Credit, CreditPrime, Ocean Credit, etc.

As vrea sa lamurim insa un aspect legat de doleantele voastre, des intalnit in intrebarile pe care le primim pe adresa noastra.

Important: Creditul fulger facea parte din oferta Fast Finance, insa acest credit nu se mai acorda incepand cu data de 15 martie 2018.

Citeste si  Imprumut pentru redresare. Cum te echilibrezi financiar

Astazi au mai aparut niste oferte cu denumiri similare.

Spre exemplu, cei de la CreditFix au un astfel de credit fulger aprobat online, insa, aceasta denumire pare a fi doar una dintre multe nume sub care acest IFN isi recomanda produsul. Nu negam ca o aprobare in 2 ore este cu siguranta una fulger, daca ceea ce promite acest IFN este real.

Sugestie: daca sunteti in cautarea unui credit cu aprobare rapida ori pe loc, verificati inainte care sunt timpii de acordare si cei de primire a banilor. Nu uitati de costuri, fiti atenti in acest caz la dobanda anuala efectiva. Fiti cu bagare de seama in privinta urmarilor in caz de intarzieri la plata.

Related Posts

Add Comment